NIIN SIIS MITKÄ POLTTARIT?

Mä olen keksinyt syyn sille maanantaiselle Emilia Clarke meets Emilia Huttunen -kuvalle. Sen tarkoitus oli SEKOITTAA MUN PÄÄ. Ja se todellakin toimii.

Polttarit on se ainoa osa meidän häitä, jota en suunnittele itse. Tai no hääohjelma tulee myös hääseurueelta, mutta siihen minä sentään teen aikataulun ja suuntaviivat, vaikka kaasot ja bestmanit sitten ohjelmapuolen toteuttavatkin. Mun on kuitenkin tunnetusti aina pakko pitää ohjat käsissä, ja oonkin häiden suhteen hoitanut aikalailla yksin kaiken. Topiaksella on ollut yksi tehtävä: bestmanien pyytäminen. Ja sekään ei mennyt putkeen, kun yksi bestmaneista ei edes tiennyt, että hänet on pyydetty bestmaniksi 😀 Myöhemmin kun puhuin hääjuttuja, tämä kyseinen bestman meni kuiskaamaan tyttöystävälleen, että sanoiko Emppu just, että mä oon bestman? Ja tämä tyttöystävä sitten kertoi minulle, ja näin selvisi, ettei Topias ollut selvinnyt edes tästä yhdestä tehtävästä 😀 Joten kaikki varmaan tajuaa, miksi Topiaksella ei oikein pysy langat käsissä häiden kanssa ja minä hoidan kaiken. Enkä todellakaan valita, koska sen takia me juuri sovitaan yhteen. Mun on nimittäin pakko saada olla vastuussa, ja Topias sitten taas ei halua olla.

Polttareita en kuitenkaan voi enkä halua järjestää itse. Ja sen takia se onkin niin pelottavaa!! Ja näköjään kaasot/polttariporukka tietää sen ja on päättänyt vaan pahentaa tätä fiilistä 😀 Nimittäin maanantaista asti oon koko ajan etsinyt lisää vihjeitä, mutta niitä ei ole tullut, ja olen tullut siihen tulokseen, että tän kuvan idea oli laittaa mut juurikin miettimään ja jännittämään ja luulemaan, että on tulossa jotain lisää. Sen sijaan, että ennen tätä maanantaina olin jo vähän unohtanut koko polttarit, niin nyt en voi olla miettimättä niitä koko ajan!!!!! Vaikka kuinka tuijotan tota vessanpeiliä ja otan aina puhelimen mukaan, jotta voin heti ikuistaa kaikki vihjeet, niin peili vain pysyy tyhjänä. Kuten pysyvät kaikki muutkin meidän kodin nurkat.

Siis tää on niin vaikeaa ihmiselle, joka haluaa aina olla kaikesta kartalla! Ihan älyttömän vaikeaa, kun en voi edes luopua ohjaksista, vaan ne ohjakset eivät ole ikinä olleetkaan mulla. Jännittää ihan älyttömästi, ja tuo maanantainen ”vihje” sai mut luulemaan, että nyt niitä vihjeitä on tulossa lisää, mutta tyhjältä näyttää. Ja Topias vaan nauraa!

Miten tästä jännityksestä selviää? En kestä tätä! 😀 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä