ONNELLINEN POLTTARISANKARI

Niinhän siinä sitten tosiaan kävi, että eilen juhlittiin polttareitani! Mulla oli niin ihana ja aivan täydellinen päivä, ja on todella kiitollinen olo, ja oon vaan niin onnellinen kaikista rakkaista ihmisistä, joita mun elämässä on! Tänään mulla on vuosituhannen pahin darra, olen vain aamusta asti tärissyt ja tehnyt hidasta kuolemaa vessanpyttyä halaillen, mutta kerran sitä vaan vietetään polttareita, joten saanen tämän nyt anteeksi. Mulla on niin hirveä olo, että en vielä pysty tähän mitään enempää kirjoittelemaan, mutta hengissä ollaan, instassa on polttareista vilahduksia, vaikka kauheasti ei kyllä mitään päivitelty, kun oli niin hauskaa, että puhelimet unohtui, ja ehkä jo huomenna jaksan kirjoittaa polttareista! 😀

Daenerys Targaryen kuittaa!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Hahaa tiesin että sulla oli seuraavana päivänä polttarit kun törmättiin Polhemilla 😀 Olin siis nähnyt Iinan edellisenä päivänä ja se tuli puheeksi. Piti oikein keskittyä meidän hää- ja polttarikeskusteluun etten vahingossakaan paljastanut! Ihanaa kun oli mahtavat polttarit, nyt vaan odottelemaan hääpäivää!! Paljon tsemppiä sinne häävalmisteluihin 🙂

Avatar

Mä bongasin teidät sattumalta kauppatorilla. Mun kaverini vain ihmetteli et onpa hienot polttariasut, ihan selkee GOT-teema mutten yhtään edes hoksannut että oli kyseessä sun polttarit! Näytti hauskalta menolta ja olis mukavaa kuulla niistä lisää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä