HYVÄÄ VAPPUA!

Aivan ihanaa vappua 2018 teille kaikille!

Kommentit

5 kommenttia

Polttaripostausta odottelen minäkin kärsimättömänä! 🙂

Heippa! Kommentti tulee vähän väärän postauksen alle, mutta ei se kai haittaa. Mulla on kamerana Olympus epl 8, ja objektiivina m.zuiko 25mm 1:1,8. Halusin kysyä vähän vinkkiä, että millaisia asetuksia suosittelisi

t liikkuvan lapsen/vauvan kuvaamiseen sisällä, missä on suht valoisaa? Tuntuu, etten oikein löydä täydellistä tasapainoa manuaaliasetuksilla, varsinkaan, jos kohde liikkuu. Olen lukenut postauksesi, missä käsittelet näitä juttuja, mutta ajattelin kysäistä, jos sinulla olisi antaa oikein konkreettista vinkkiä. 🙂

Emilia Huttunen

Itse laittaisin aukoksi 1.8, ja kokeilepa vaikka iso 800 ja suljin 1000 🙂 Jos on tarpeeksi valoa, niin laske isoa, ja nosta suljinnopeutta 🙂

Tuleeko sulta sitä polttaripostausta? T. Inspiraatiota kaivataan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä