#emilianGOTpolttarit – osa 1

Viikko sitten mulla oli ehdottomasti yksi elämäni parhaista päivistä, kun rakkaat ystävät yllättivät mut polttareilla! Olen vihdoin toipunut rankasta viikonlopusta, vaikka helppoa se ei ollut 😀 En kuitenkaan valita yhtään, sillä polttaripäivä oli todellakin sen sunnuntaisen jatkuvan oksentamisen arvoinen. Ja oli ihan oma vikani, että jatkoin juhlintaa sitten maanantaina, kun oli vappuaatto, ja oloni paheni taas entisestään 😀 Nyt alkaa kuitenkin tämäkin vanhus toipua viikon takaisista riennoista, ja pääsen vihdoin kertomaan teille polttareistani! Juttua ja kuvia on sen verran paljon, että päätin jakaa tämän kokonaisuuden muutamaan osaan.

Alkusanoiksi mun täytyy kertoa jotain polttareistani ihan yleisesti. Olen niiiiiin käsittämättömän onnellinen, kiitollinen ja yllättynyt. En ole koskaan kokenut mitään näin mahtavaa, ja olen niin kiitollinen, että ystäväni osasivat tehdä polttaripäivästäni juuri minun näköiseni. Kaikki oli selkeästi huolella suunniteltu juuri minua ajatellen, ja olen vieläkin niin otettu siitä, että kaikki olivat nähneet ihan hirveästi vaivaa minun takiani. Mulla tulee taas ihan itkuparkufiilis polttareita muistellessa, koska se koko päivä oli vaan niin täydellinen, ja on tosi haikea olo, kun nyt se on ohi, enkä tule enää kokemaan mitään tällaista. Mutta samalla tunnen olevani niin onnekas, että olen kuitenkin saanut tämän kokemuksen, ja se, että se on ainutkertainen juttu, tekee siitä vain entistä tärkeämmän. Sain ehdottomasti muistoja, joita tulen vaalimaan koko loppuelämäni, ja muistelen tätä päivää vielä miettien, että oliko se kaikki oikeasti totta. Oikeastaan mulla on jo nyt ollut sellainen fiilis! Olen vain leijunut niin seitsemännessä taivaassa, että välillä menee uni ja todellisuus sekaisin. Mutta mennään nyt hei sitten siihen itse asiaan!

Sain aiemmin viikolla pienen vihjeen tulevan viikonlopun polttareista, kun maanantaiaamuna meidän vessan peiliin oli ilmestynyt kuva, jossa yhdistyivät minun ja Daenerys Targaryenin kasvot. Kuvassa ei ollut mitään tekstiä, eikä mitään infoa, joten en tiennyt ajankohdasta mitään, mutta GOT -teema alkoi paljastua. Odotin, että luvassa olisi ollut lisää vihjeitä, mutta viikko eteni hiljaisesti, ja aloin jo ajatella, että polttarit ovat varmaan sitten ensi viikolla, ja silloin alkaa tulla enemmän vihjeitä.

Lauantaiaamuna heräsin joskus todella aikaisin (ehkä joskus tyyliin seiskalta, mikä on mulle aikaisin), ja huomasin, että Topias on noussut, ja ajattelin, että kello on paljon enemmän, koska herään aina tosi myöhään, ja muistan ajatelleeni sängyssä, että ei ne polttarit sitten tosiaan olleet tänään, ja jatkoin unia. Jonkun aikaa myöhemmin heräsin sitten uudestaan, tällä kertaa siihen, kun Volde tuli nuolemaan mun naamaa oikein antaumuksella. Makailin sängyssä Volden kanssa, kunnes nousin sitten vessaan, ja löysin taas peilikaapin ovesta jotain. Tällä kertaa kuvassa oli Dragonstone, johon oli upotettu Radissonin nimi, ja kuvan takana oli kirje Missandeilta, joka kehotti minua kiirehtimään, pukemaan lämpimästi päälleni ja tulemaan äkkiä Dragonstonelle!

Aloin hyppiä innoissani pitkin meidän asuntoa ja kiljuin aina viiden minuutin välein Topiakselle, että onko mulla nyt oikeasti polttarit. Topias naureskeli mun touhua ja käski alkaa kiirehtiä. Olin onneksi käynyt juuri nukkumaan mennessä suihkussa ja pessyt hiukset, joten aloin vain heti meikkaamaan ja pakkaamaan. En oikein tiennyt, mitä tarvitsen mukaan, joten pakkasin kaikkea turhaa, joista en tarvinnut loppujen lopuksi mitään 😀 Topias sanoi, että kyytini lähtee pihalta kymmenen jälkeen, ja olin niin täpinöissäni, että olin erittäin epänormaalisti ajoissa valmiina. Ja sitten, kun piti olla aika lähteä ja selvisi, että Topias on se kyyti, Topias jäi vain istuskelemaan sohvalle ja naureskeli mulle! Siinä kohtaa olin sitten jo ihan varma, että kohta saan jonkun viestin, jossa lukee, että hyvä kun pakkasin laukkuni, pidä ne nyt pakattuina ja polttarit tulee joskus myöhemmin. Mutta sitten kun olin jo luovuttanut ja lössähdin sohvalle, niin Topias nousikin ylös ja alkoi hoputtaa, että mennään sitten. Kävin matkalla ostamassa varmuuden vuoksi sukkahousut, ja Prisma-pysähdyksen jälkeen jatkettiin matkaa. Yhtäkkiä Topias kuitenkin kääntyi heti seuraavalla huoltoasemalle ja meni kaikessa rauhassa tankkaamaan, vaikka autossa oli tankki yli puolillaan. Kihisin kiukusta etupenkillä ja sanoin, että jos tää nyt oli kuitenkin läppä ja ajetaan vaan seuraavaksi kotiin, niin suutun kyllä jollekin 😀 Onneksi Topias lähti sitten taas ajamaan, ja jatkettiin matkaa Dragonstonelle aka Radissonille.

Topias jätti minut sitten Radissonin eteen, eikä mulla ollut sen enempää mitään ohjeita. Menin sisään hotelliin ja jäin jonottamaan respaan, johon menin sitten naureskellen sanomaan, että en oikein tiedä, mitä minun kuuluu tehdä. Siitä minut ohjattiin sitten hissiin, lähetettiin oikeaan kerrokseen, ja kerrotiin huonenumero. Voin kertoa, että kyllä jännitti siellä hississä yksin seisoessa, ja hymyilin leveämmin kuin Naantalin aurinko!

Hissistä ulos astuessani alkoi pian kuulua tuttua musiikkia. Käytävällä näkyi yksi raollaan oleva ovi, jonka takaa kantautui Game Of Thronesin tunnari. Huoneen ovessa oli teemaan sopiva lappu, ja instastoryyn kuvan napattuani astuin jännittyneenä sisään. Huoneeseen astuessani oli pimeää, mutta erotin eteisessä minua vastassa olevan Missandein (eli Iinan), joka ohjasi minut vessaan, jossa oli vastassa taas kolme kaasoani. Tässä kohtaa mulla tuli jo itku, kun olin vaan niin onnellinen, ja piti hetken aikaa räpytellä pois kyyneliä.

Minullahan on siis kuusi kaasoa, ja hotellilla vastassa oli neljä, koska yksi kaasoistani imettää pientä vauvaa, ja vauvan isä ihanasti tuli tuomaan aina pienen imetettäväksi, jotta kaasoni sai osallistua polttareihin ja joutui vain aina välillä poistumaan hetkeksi, ja yksi kaasoistani on raskaana ja vuodelevossa.

Hotellihuoneen vessassa odotti lisää Game Of Thrones -teemaisia vihjeitä, joita sain sitten vielä pitkin päivää. Kaikki oli alusta asti niin ihanasti mietitty, ja jokainen yksityiskohta oli täydellisesti teemaan sopiva, ja kaikki sitoutui yhteen! Seuraavaksi oli aika vaihtaa Emiliasta Daenerykseen, ja sain päähäni vaalean peruukin ja päälleni teemaan sopivan mekon ja viitan. Kun oltiin saatu oma tukkani kuriin ja piiloon, pääsin nauttimaan ihanasta shampanja-aamiaisesta, vaikka olinkin niin hermostunut, etten vielä pystynyt syömään enempää kuin vähän marjoja. Sain hetken nauttia ja rauhoittua, freesautua ja valita mukaan kaiken, mitä ajattelin tarvitsevani päivän aikana. Luovutin selviytymispakkaukseni kaasoille, ja puhelimeni sujahti myös sinne mukaan. Enkä minä sitä kyllä päivän aikana kaivannutkaan! Aina välillä, kun oli sopiva tauko, sain puhelimeni takaisin ja päivittelin instastorya. Kokosin kaikki polttaripäivitykseni instassa siihen profiiliin, joten sieltä pääsee vieläkin katsomaan niitä! Tällä otsikon tägilläkin löytyy muutama kuva instasta, mutta ei kyllä kauheasti tullut päiviteltyä, kun oli vaan niin täydellisen hauskaa koko ajan!

Hotellista lähtiessämme mulle laitettiin heti ulko-ovella side silmille. Kaasoista Henni ja Eve valikoituivat saattamaan minut käsistä kiinni pitäen, ja valinta ei ollut kauhean onnistunut, mutta en olisi näiltä kahdelta enempää odottanutkaan, he kun on molemmat vähän sähliä 😀 Katukivetyksen reunaan kompastuttuani he varoittivat jälkikäteen, että niin tossa oli äsken pieni pudotus. Varoituksesta olisi voinut olla apua ENNEN sitä reunaa 😀 Olin niin superinnoissani koko ajan, että kaikki tällaiset pienetkin yksityiskohdat ovat jääneet mieleen, ja nauroin vaan silloin päivän aikana koko ajan ihan kaikkea. Selvisin kuitenkin matkasta vahingoittumattomana ja ilman traumoja! Pian minut istutettiin autoon, ja hetken aikaa ajettuamme minua talutettiin taas ulkona. Tässä kohtaa muistan tajunneeni, että oli osunut tosi hyvä sää, kun ei ollut kylmä, mutta sopivasti vähän viileä, ettei tullut kuuma lämpimissä GOT-vaatteissa kellekään. Ja myöhemmin päivällä pilvet väistyivät ja saatiin nauttia ihanasta auringosta!

Vähän aikaa käveltyämme aloin kuulla taas sitä tuttua musiikkia. Minut pysäytettiin ja side otettiin pois silmiltä, mutta silmät piti pitää vielä hetken aikaa kiinni. Ja sitten kun sain luvan avata silmät, edessä odottivat kaikki ihanat ystäväni ihan huikeissa asuissa! Ei siinä saanut taas sitä hymyilyä mitenkään loppumaan, ja hetken aikaa rauhoituttuani säntäsin halaamaan kaikkia vuorotellen. Seuraavaksi aloin sitten katsoa ystävien ohi ja tajusin, että olimme tulleet Turun Linnaan.

Siitä linnan pihalta suunnattiin sitten porukalla sisälle, ja meitä tuli vastaan hyvin pukeutuneeseen porukkaamme sopiva opas, joka kertoi, että hän on nyt tullut opettamaan minulle avioliiton saloja ja vaimon velvollisuuksia. Siitä lähdettiin siis kierrokselle Turun Linnaan, ja heittäydyin ihan alusta asti täysillä rooliini, ja meidän opaskin välillä ihan hämmentyi, kun tuli niin hauskoja GOT -vastauksia, kun muilta ihmisiltä ehkä saa yleensä ihan normaaleja vastauksia 😀 Opittiin kaikenlaista polttareiden teemaan sopivaa nippelitietoa, pari erilaista tanssia, ja tunsin oloni ihan Aryaksi, kun minut laitettiin ompelemaan sukuni vaakuna, vaikka musta ei hiljaisen ompelijan rooliin ole. Tein sitten kuitenkin tosi upean lohikäärmeen, joka näytti kylläkin enemmän Charmanderilta kuin Drogonilta.

Topias ei ollut kauhean innostunut, kun kerroin sitten myöhemmin oppineeni, että paras apu seksielämän vilkastuttamiseen on hieroa nokkosia miehen kiveksiin. Kumma juttu.

Linnan kierroksen jälkeen jäätiin siihen pihapiiriin istumaan piknikpöydille, ja nautittiin lounasta. Meille oli kaikille pakattu mukaan omat salaatit, ja niiden seuraksi juotavaa. Tässä kohtaa vielä alkoholitonta, ja syy siihen selvisi sitten myöhemmin! Teki hyvää aina välillä vaan istua alas syömään tai juomaan tai ihan vaan hengailemaan, niin jaksoi sitten hyvin koko päivän. Etenkin, koska tästä eteenpäin tahti muuttui koko ajan hurjemmaksi!

Lounaan jälkeen oli kiva ihan vaan istuskella ja jutella kaikkien kanssa, mutta pian mut komennettiin seisomaan Ennin kanssa kaikkien eteen, ja vuorossa oli taas ohjelmaa. Ennillä oli pussukka, joka oli täynnä pieniä lappuja, ja jokaisella lapulla oli jonkun kirjoittama muisto tai inside -juttu meihin liittyen. Mun tehtäväni oli nostaa yksitellen näitä lappuja, ja arvata sitten, kuka oli kirjoittanut minkäkin lapun, ja kertoa kaikille siitä lapussa lukevasta jutusta.

Kuten arvata saattaa, lapuissa oli tietenkin hirveä määrä hauskoja ja noloja muistoja, ja oli välillä tosi vaikea kertoa niitä tarinoiden taustoja, kun alkoi vaan naurattaa niin paljon 😀 Ja yksi lappu oli niin vaikea, etten millään osannut yhdistää sitä ilman vihjettä! Mutta puolustuksekseni pitää sanoa, että siitä muistosta oli toooosi monta vuotta, olin tosi humalassa, ja olen tehokkaasti tukahduttanut tämän ei-toivotun muiston syvälle mielen sopukoihin 😀 Näitä oli mun mielestä tosi hauska lukea, ja oli ihanaa muistella kaikkia ystävien kanssa koettuja hauskoja juttuja, ja nähdä, millaisia hetkiä he nimenomaan muistavat minusta. Tuli tosi hyvä fiilis, ja tykkäsin tästä ideasti hirveästi!

Kaikki laput arvattuani sain sitten taas lisää vihjeitä. Nämä vihjeet päivän mittaan viittasivat sekä tuleviin aktiviteetteihin, että joukossamme olevaan petturiin, jota minun piti etsiä. Tämän uusimman vihjeen saatuani otettiin vielä linnan pihapiirissä muutama kuva meidän ihanasta porukasta, ja sitten suunnattiin ulos porteista.

Polttarit jatkuvat seuraavassa osassa!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Onpa kivan kuuloiset polttarit! Ja kaasot on kyllä panostanu paljon. Tuo idea pitää kyl ottaa seuraavissa polttareissa käyttöön, että kirjoitetaan lapuille muistoja. 🙂
Innolla jään odottamaan miten polttaripostaukset jatkuu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä