HÄÄPUKU ON VALMIS!

SE ON TÄÄLLÄÄÄÄÄÄ!! En kestä!!! NYT ON MEIDÄN HÄÄVIIKKO!!! Häihin on enää viisi päivää ja hääpuku on nyt haettu kotiin! Puku on aivan täydellinen ja odotan niin innolla saavani sen lauantaina päälle. Mutta kammoan sitä hetkeä, kun se täytyy riisua, nyyh!

Meillä on ihan hiiiirveä määrä edelleen kaikkea tekemättä ja tässä ehtii tulla tosi kiire. Vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja, ja on varmaan pakko vetää yksi all nighter tällä viikolla, että ehditään saada kaikki. Stressi on aivan järkyttävää, enkä enää saa edes nukuttua, kun heräilen yöllä kirjoittamaan ylös lisää hoidettavia hääjuttuja. Odotan innolla, että tämä stressi ja ahdistus on ohi, mutta samalla tuntuu surulliselta ja pelottavalta, että kuuden päivän päästä koko häähössötys on enää muisto vain. Kerran sitä vaan naimisiin mennään, tai se ainakin on suunnitelmana, joten tuntuuhan se surulliselta, että sitten se on niin nopeasti ohi. Onneksi edessä on sitten pitkä ja onnellinen avioliitto, ja häihin päästään palaamaan kuvien ja videon kautta.

Onko teillä jotain arvauksia mun hääpuvusta? En ole tainnut kertoa siitä yhtään mitään!

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Milloin nähdään hääpukusi?

Avatar

Jee! Ihanaa! Odotan jo niiiiin innolla hääpukusi näkemistä, tulet varmasti näyttämään superupealta! Ihanaa hääviikkoa teille, nauttikaa täysillä! Olette sen ansainneet.

Avatar

Uskaltaisin veikata että jotain vartalonmyötäistä ja kimaltavaa, kun sen verran olet paljastanut että mekkoa on pitänyt kaventaa useampaan otteeseen ja siskosi blogista kävi ilmi ettei kaasojenkaan puvuista blingiä puutu 🙂 olipa millainen tahansa niin varmasti näytät upealta!

Avatar

Veikkaan hääpuvuksi jotain ihonmyötäistä ja ehkä selästä avointa ja syvään uurrettua? Jonkun näköiset hihat tai olkaimet.

Avatar

Veikkaan merenneitoa malliksi jotta peppu pääsee oikeuksiinsa.. toivon että ei ole liian paljastava yläosa edestä!

Avatar

Tsemppiä hääviikkoon ! 🙂 Mulla Semmonen olo, että sun häämekko on -kim Kardashian tyyppinen . Avoin selkä, ja eestä varmaan semmonen sydän kaula-aukkoinen , siis aika avoin luulisin. Ja vitivalkoinen ja Kimallusta. Voi toki olla , että mun veikkaus menee ihan pieleen ja on enemmän Meghan Markle tyylinen hillitty. Mutta jotenkin mulla on kyllä vahva tunne, että sulla on semmonen räväkämpi, siis paljastavampi.

Avatar

Varmasti on ihana puku! 🙂 Odotan malttamattomana kuvamateriaalia häistä, melkein kuin olisi itsekin mukana juhlahumussa 🙂 Onkohan polttareista tulossa vielä kolmas postaus..?

Avatar

Tekisitkö jossain vaiheessa lopuksi budjetista postauksen kun se oli iso mietittävä asia kun teillä oli niin isot ja kalliit haaveet että mitä loppujen lopuksi karsitte 😀

Avatar

Jaksamista loppusuoralle! Ihania hääpäivää teille, tosi lähellä jo! :)<3

Avatar

Veikkaan että puku on kaksiosainen, valkoinen ja jotain kimallusta kun varmaan löytyy!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä