HUOMENLAHJAKUVAT

Kuvat: Jere Satamo

Tuntuu niin hurjalta ajatella, että meidän hääpäivämme on nyt ohi. Odotan niin älyttömän paljon pääseväni elämään sitä uudestaan kuvien ja videon kautta, sillä nyt olo on jotenkin tosi tyhjä. Olen ihan järjettömän onnellinen, mutta jälkeen jäi tyhjyys ja ontto fiilis. Se on varmasti ihan normaali reaktio, kun olet 1,5 vuotta suunnitellut jotakin, ja sitten se on ohi ihan hujauksessa. Onneksi kuitenkin sekin on ihanaa, että nyt saan kirjoittaa teille kaikista hääjutuista!

Minulla ei vielä ole hääkuvia kuin 14 kappaletta, joten en ole varma, miten aion ajoittaa kaikki hääpostaukset, mutta huomenlahjakuvia minulla on, joten päätin aloittaa tästä!

Kun lähdin miettimään huomenlahjaa, tiesin oikeastaan heti, että haluan antaa Topiakselle boudoir-kuvia. Talvella aloin sitten käydä läpi turkulaisia valokuvaajia, ja kymmeniä portfolioita selattuani päätin, että haluan mennä Jere Satamolle kuvattavaksi. Ja siis olen niiiiiiiiiin tyytyväinen!

Mulla oli kuvauksissa mukana yksi kaasoistani ja koko tilanne oli tosi rento ja hauska. Jännitin etukäteen aika paljon, mutta loppupeleissä jännitin ihan turhaan. Jännitin sekä sitä tilannetta, että kuvia, mutta todellisuudessa kummassakaan ei sitten oikeasti ollut jännitettävää. Ja näistä kuvista tuli paljon parempia kuin osasin odottaakaan! Tässä postauksessa on ihan vain pienenpieni murto-osa. Tulen kuitenkin näyttämään näitä varmasti vielä lisää, mutta kuvia on vain niin paljon, joten käytän varmasti osaa kuvituksena joissain tulevissa postauksissa.

Käytin sitten häiden yhteydessä näitä kuvia kahdessa eri jutussa. Tilasin Ifolorilta kuvakirjan ja ihan perinteisiä valokuvia. Valokuvia oli ihan vain muutama, ja annoin ne kirjekuoressa bestmaneille, jotta he antaisivat ne Topiakselle hääaamuna. Kirjekuoressa luki ”älä myöhästy”, ja sisältä löytyi sitten pieni muistutus siitä, kuka siellä alttarilla sitten pian on pitelemässä kädestä kiinni.

Kuvakirjan annoin sitten perinteisesti ensimmäisenä aamunamme avioparina. Topias tykkäsi tästä lahjasta ihan hirveästi, ja olen itsekin todella tyytyväinen valintaan. Minähän tein 5 -vuotispäivänämme Topiakselle boudoir-kuvista kalenterin lahjaksi, mutta tämä kirja oli mun mielestä nyt jotenkin kivempi, koska se on vaan ajattomampi. Ja siis apua siitä tuli niin hieno.

Huomenlahjakuvaus on aivan mahtava kokemus, johon kannattaa ehdottomasti joka morsiamen lähteä. Se voi olla tosi voimaannuttavaa, ja vaikka ei viihtyisi kameran edessä ja pelkäisi lopputulosta, ammattilaisen kanssa ei vaan voi mennä pieleen.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Minäkin kävin ottamassa kuvat huomenlahjaksi. Tilanne pysyi onneksi ihan rentona ja iso kasa kuvia saatiin otettua. Hääpäivä menee nopeasti ohi ja on kiva välillä palata tunnelmaan kuvien välityksellä. 🙂

Avatar

Täytyi ihan käydä googlettamassa mitä huomenlahja on alkujaan tarkoittanut kun nykyään se taitaa olla usein valokuva/maalaus yms. lahja enkä oikein tajunnut mistä perinne on alunperin lähtöisin 🙂 Kauniita kuvia kyllä! Antaako mies myös itsestään huomenlahjakuvat vai miten tää uus perinne menee? 😀

Ps. Meillä on ollut ajatuksena käydä miehenkaa ottamassa yhteiset pariskuntakuva ammattilaisella, se ois tosi hauskaa! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä