HÄÄMATKAN PUOLIVÄLISSÄ

Terkut taas täältä Rodoksen lämmöstä! Meillä on häämatkaa kolme päivää takana ja neljä jäljellä, ja voi vitsi, miten ihanaa täällä on! Tehtiin kyllä nappivalinta hotellin ja kaiken kanssa. Vaikka kuten aiemmin yhdelle ystävälle sanoin, ollaan niin hölmön onnellisia ja rakastuneita just nyt, että viihdyttäisiin varmaan melkein missä vaan yhdessä.

Me ollaan täällä lähinnä pelattu, luettu, juteltu, uitu, makailtu, syöty, juotu ja otettu vaan chillisti. Eilen käytiin taksilla Rodoksen kaupungissa, mutta muuten ollaan pysytelty aika paljon hotellin isolla alueella ja nautittu vaan olostamme. Huomenna (sunnuntaina, koska just nyt on lauantai-ilta) on meidän yksi virallinen retkipäivä, kun ollaan vuokrattu auto koko päiväksi ja aiotaan käydä vähän katselemassa saarta. Mutta tän reissun jälkeen aiotaan sitten loppuloma taas vaan maata.

Tänään me mentiin aiemmin illalliselle, käytiin kaupan kautta ja mentiin meidän parvekkeelle kahdestaan juomaan ja pelaamaan. On niin hassu fiilis, kun vaan tehdään kaikkea tällaista yhdessä, eikä oo mitään kiirettä mihinkään. Voi vaan istua partsilla monta tuntia nauramassa ja tuijottamassa tähtiä. Paitsi että just nyt mulla on vähän kiire nukkumaan, koska aamulla lähdetään tutkimaan saarta!

Luoja kiitos syyskuussa päästään taas Kreikkaan, ja tällä kertaa lasten kanssa. Ikävä on lapsia ja koiraa, mut nautitaan myös kahdenkeskisestä ajasta häiden jälkeen. Bestbestbest <3

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Tultiin just viikko sitten Rodokselta ja vaikka oltiinkin perhelomalla, oli meillä miehen kanssa mahdollisuus lähteä kahdestaan Lindosiin ja Akropolis-kukkulalle. Suosittelen todella lämpimästi, ihana romanttinen ja kaunis paikka! Maisemat on upeat ja muutenkin vaikutti kivalta paikalta.

Avatar

Hei en tienny mitä muuta kautta laittaa viestiä, kun en instaa omista, mutta mietin et ootko tietoinen että bloglovinin huomenlahjakuvat postauksen ensimmäinen kuva on sellainen jota ei muussa postauksessa näy. Onkohan se tullut vahingossa sinne?

Avatar

Missä hotellissa ootte? Näyttää nii ihanalta et mäki haluan!

Avatar

Ihania kuvia ja ihanaa häämatkaa! Millä kameralla nää kuvat on otettu?
Tarvitsen itsekin vedenkestävän kameran lomalle.

Avatar

Jos käytte vanhassa kaupungissa vaikka illalla käpyttelemässä niin iso suositus selaiselle ravintolalle kun Archipelago. Itse just tuli vietettyä viikko Rodoksella ja tässä ravintolassa tuli käytyä kaks kertaa, koska ruoka oli NIIN hyvää!
Ihanaa häämatkaa teille ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä