KUN AVIOEHTO VAIHTUI YHTEISEEN TATUOINTIIN

Me ollaan aina ajateltu olevamme kohtalaisen fiksuja ihmisiä, ja fiksu pari. Nyt meitä on kuitenkin täällä häämatkalla vähän naurattanut meidän oma käyttäytyminen, sillä meihin on selkeästi iskenyt joku rakkauspuuska, mikä saa meidät ajattelemaan ihan eri tavalla.

Me ollaan monet kerrat näiden 8,5 vuoden aikana naureskeltu erinäisiä epäonnistuneita tatuointeja, ja kauhisteltu, että vitsi se olisi kamalaa tatuoida puolison nimi omaan ihoon. Mitäs sitten, jos erotaan? Siitä on sitten tosi kiva yrittää hankkiutua eroon. Kannattaa kuitenkin olla fiksu ja pitää mielessä, että vaikka kuinka rakastat toista juuri nyt, ei ikinä voi tietää varmaksi.

Nyt me sitten tehtiin meidän parisuhteen villein juttu, ja sen lisäksi, että kaiken kiireen keskellä jätettiin avioehto tekemättä, mentiin sitoutumaan toisiimme yhteisillä tatuoinneilla. Vedettiin kuitenkin raja nimiin ja muuhun ällösöpöilyyn, ja valittiin sellainen meidän näköinen juttu.

Tämä koko homma lähti ihan läppänä, kun käveltiin ”House of pain” -nimisen tatskamestan ohi ja heitin ihan täysin vitsinä, että mennäänkö ottamaan kimppatatskat. Mutta sitten yhtäkkiä Topias ehdotti jotain, ja sitten mä ehdotin jotain, ja ennen kuin tajuttiinkaan, maattiin tiistai-illalla tatuoitavana. APUA. En ole ikinä tehnyt mitään näin spontaania, koska kuten tiedätte, mun on aina pakko suunnitella kaikki täydellisesti, ja nyt repäistiin ihan täysillä.

Tatuoinnit ei ole mulle mikään pieni juttu. Multa löytyi ennestään kolme tatuointia, joista kaksi on meidän lasten jalanjäljet ja nimet, ja kolmas siskojeni kanssa yhdessä otettu siskotatuointi. Kaikki tatuoinnit on mulle tärkeitä, pitkään harkittuja, ja niillä on oma tarina. Tälläkin tatuoinnilla on tarina, mutta pitkään sitä ei harkittu. Se on kuitenkin mulle nyt aivan yhtä tärkeä, ja ollaan molemmat tosi tyytyväisiä.

Kun tässä nyt ollaan naimisissa ja 1,5 vuoden päästä juhlitaan jo 10. vuosipäivää, niin ajateltiin, että uskalletaan jo luottaa meidän parisuhteeseen sen verran, että tatuointi ei ole virhe. Vaikka jotenkin onnistuisikin sitten käymään niin, että erottaisiin, niin kahden lapsen ja näin monen yhteisen vuoden jälkeen tultaisiin joka tapauksessa aina olemaan tärkeä osa toistemme elämää. Fiilis on kuitenkin vuosia ollut se, että tässä sitä nyt ollaan. Se koko loppuelämä.

Ja sitten niihin tatuointeihin! Me heiteltiin muutamia ideoita asioista, mitkä meitä yhdistää, ja mitkä on meille tärkeitä. Lopulta päädyttiin sitten Batman & Wonder Woman -yhdistelmään, koska se oli meidän näköinen, sopivan kevyt, ei liian itsestäänselvä, ja ne tatuoinnit näyttävät kivalta myös ilman sitä paria. Batmanit on aina ollut Topiaksen lempparileffoja, ja Wonder Woman puolestaan on yksi mun lemppareista. En pysty nimeämään mitään yhtä lempparia, vaan mulla on pieni lista tärkeimpiä leffoja, ja Wonder Woman on siellä muiden kanssa. Wonder Womanin ilmestyminen oli mulle niiiiiiiiiiin iso juttu, ja olisittepa nähneet, miten Topias nauroi mun innostukselle, kun oltiin sitä katsomassa, ja Netflixiin ilmestymisen jälkeen, miten Topias on pyöritellyt silmiään, kun katson sitä aina tasaiseen tahtiin uudestaan. Tää leffa vaan oli niin iso askel naisten osalle elokuvissa ja koko leffatuotantojen maailmassa, ja oli uskomatonta nähdä supersankarileffa naisten tekemänä, naisen näkökulmasta. Ja koska Batmanilla ja Wonder Womanilla on vähän juttua uusimmissa versioissa, on tää tietty oikein sopiva yhdistelmä muutenkin.

Mitäs mieltä olette meidän tatuoinneista? Tuliko yllätyksenä? Me ainakin yllätettiin ihan itsemmekin!

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Noi teidän tatskat on tosi kivat! Hyvä pointti tuolla aiemmissa kommenteissa, että avioeron kohdalla (varsinkin lasten kanssa) se kuva ihossa ei ehkä ole suurin murhe. Plus, että noi teidän kuvat ei paljastu samantien paritatuoinneiksi.

Meillä puolison kanssa ei ole tatuointeja eikä ne ole valrmaan kummankaan meidän juttu, vaikka minä joskus vuosikymmen takaperin vähän sellaisesta haaveilin. Ollaan vaan nyt jo aika monta vuotta vitsailtu yhteisistä tatuioinneista, joten pelkään, että joskus vähän hiprakassa viedään vitsi uudelle asteelle. 😀 Meidän tapauksessa ne vaan ei ole mitään tyylikästä vaan jotain pieruhuumoria…

Avatar

Wau.Täällä myös otettu yhteiset tatskat naimisiin menon jälkeen!

Avatar

Onpas hauska idea! En tiedä uskaltaisinko itse ottaa puolison kanssa yhteistä tatuointia, mutta toisaalta vaikka ero tulisi, on se vähän kuin mikä tahansa arpi. Merkki eletystä elämästä 🙂 Ei siis pidä koskaan sanoa ei koskaan.

Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

Avatar

Mä oon aina inhonnut parisuhdetatuointeja juuri siksi, että koskaan ei voi tietää! Kammottavinta on kihla/vihkisormusten tatuointi! MUTTA! Pitkään yhdessä olleille, mä suon sen! Lisäksi teillä on lapset jotka tulee aina teitä yhdistämään! Upeat tatuoinnit teillä, eikä niitä edes tajua ”parisuhdetatuoinneiksi”!

Silti en suosittele kenellekkään vihkisormus tatuointeja, ei vaikka olisi ollut 50v yhdessä :D!

Avatar

Eikö se pitäskin olla niinpäin, että enemmän se pelottas, että jos ero tulee ja on naimisissa, kuin pelkkä tatuointi. Siis tällä tarkoitan sitä, että pienempi pahahan se merkki ihossa on kuin se, että on tullut AVIOero? Siis ainakin mun mielestä. Kivat tatskat:) Itsekin tatskana voisin ottaa esim lasteni nimet ihoon <3 Mutta pelkään sitä kipua 😀

Avatar

Meilläkin oli häiden jälkeen mielessä pariskuntatatskat, mutta ei vaan saatu mitään super hyvää ideaa. Hassua, koska meillä kuitenkin on molemmilla paljon tatuoiteja. Ehkä mekin vielä ajan kanssa saadaan hetken mielijohteesta yhtä hyvä idea! 🙂

Avatar

Tosi kivat, ei liian ilmiselvät parisuhde tatskat ja muutenkin ihanasti toteutettu. On muuten kiva, kun postauksia on tullut niin tiheään 🙂 Millon muuten polttarit osa 3 postaus tulee?

Avatar

Täällä otettiin ihan nimet. Miehellä on hauiksessa suomenkielinen nimeni, mulla on kämmensyrjässä hänen nimi arabiaksi.

Eroaminen ei ole meidän maailmassa edes vaihtoehto. Tiedämme, että tulemme olemaan yhdessä aina. Siksi tuntuu hölmöltä vielä sanoa, että suht pienten tatskojen päälle voi aina ottaa peittokuvan jos oikein riipii. Mutta kun ei riivi. 🙂

Avatar

Mä en tule itse ottamaan tatuointeja, koska ne ei oo mun juttu, mutta esim. eksällä oli mm. Niin paljon tatuointeja millä ei ole tarkoitusta (tärkeämpää oli yhtenäinen käsi), että uskoisin tälläisillä henkilöillä tatskojen ”uppoavan” muiden sekaan luontevasti vaikka eroaisi tai muuta 😀 Muutenkin tykkään ns. Anatomisesti hyvin tehdyistä tatskoista ja kyllä esim koko käsi näyttää paremmalta kuin, että siellä täällä on yksi pieni tatska. Pari kaveria tekee työkseen tatskoja ja kyllä ne on niin upeita taideteoksia, että pääsee oikeuksiinsa varsinkin isona kuvana, johon saa varjostukset yms kunnolla tehtyä 🙂 Teillä on hauskat tatuoinnit eikä tule yhtään mieleen perinteiset parisuhdetatskat! Eli toimii sekä yksinään, että yhdessä! 🙂

Avatar

Makeet tatskat! Ja hei muistattehan, että avioehdon voi tehdä myös missä vaiheessa tahansa avioliiton aikana ja sen ei tarvitse olla vain avioeron varalle!

Avatar

Tosi kiva tatuointi-idea! Hienosti toteutettu ja kekseliäs! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä