UUSI JA ERILAINEN JUHANNUS

Me ollaan juhannuksena aina oltu joko kavereiden kanssa ”mökillä”, veneilemässä tai lasten kanssa mun vanhemmilla. Musta ei ole mökkeilyyn, joten perinteistä mökkijuhannusta meillä ei ikinä ole ollut. Mä en vaan pysty lähtemään mökille, tai pystyn, mutta siitä ei nauti kukaan. Olen niin ahdistunut ja peloissani koko ajan, että kellään ei ole kivaa, joten on fiksumpaa viettää juhannus muualla, ja Topias ja lapset mökkeilevät sitten toiste.

Tänä juhannuksena haluttiin olla lasten kanssa, koska oltiin juuri heistä erossa se kaksi viikkoa häiden ja häämatkan takia. Säätiedotus ei missään vaiheessa ole ollut kovin lupaava ja nyt ikkunasta katsellessa ei kyllä näytä kovin kesäiseltä. Sään takia hylättiin ajatus road tripistä johonkin kesäkohteeseen, eikä tänä vuonna vanhempieni luonakaan ole juhannusta, kun äiti on töissä, joten meidän piti keksiä jotain ihan uutta. Mietittiin jo vähän kaupunkijuhannusta, mutta sitten päätettiin lähteä extempore laivalle!

Risteilyt oli jo ihan varattu, mutta mahduttiin onneksi juuri ja juuri mukaan. Joten täällä sitä nyt mennään! Laivajuhannus lasten kanssa, ja ihan varmasti on kaikilla hauskaa. Ei kerrottu lapsille mitään tästä reissusta, joten oli ihanaa nähdä riemu heidän kasvoilla, kun ajettiin satamaan. Lapset nauttivat risteilyistä aina ihan täysillä, ja me nautitaan lasten ilosta, joten luvassa on varmasti ihana ja meille ihan erilainen juhannus.

Viime vuonna oltin juhannuksena neljä päivää kavereiden kanssa veneilemässä ja maanantaina olo oli sen mukainen neljän päivän jälkeisessä darrassa, joten nyt on ihanaa olla vaan lasten kanssa välillä. Lapset eivät vielä juhannuksesta sinänsä mitään ymmärrä, joten tämä on heille vain laivareissu muiden joukossa, mutta onhan tämä meille vähän hassua, kun on tottunut niihin omiin juhannusperinteisiin. Mutta ollaan varmoja, että tästä tulee tosi kivaa!


Aivan ihanaa juhannusta teille kaikille!

Ps. Okei, vähän kyllä pelottaa, että miten tää sää näkyy merellä, ja aion olla ekstratarkka turvallisuusohjeiden kanssa. Mutta kai se ihan hyvin menee. Kai?

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ootte niin ihana perhe 🙂 <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä