LAATUAIKAA PARHAAN YSTÄVÄN KANSSA (LAHJAKORTTIARVONTA!)

[mittaustagi]

Tämä postaus on osa kaupallista yhteistyötä Offerillan kanssa.

Kirjoitinkin teille keväällä yhteistyöstäni Offerillan kanssa, ja keväällä käytiin tämän tiimoilta meidän perheen kanssa syömässä Offerilla -lahjakortilla. Saatiin viidelläkympillä koko perheelle pääruoat ja jälkiruoat, ja huomattiin Offerillan olevan aivan loistava tapa viettää edullisesti laatuaikaa herkullisissa puitteissa.

Tällä kertaa lähdin ihan uudestaan selaamaan Offerillan tarjontaa alusta asti, sillä sinne oli tällä aika ilmestynyt hirveä määrä kaikkea uutta! Valinnanvaikeus oli taas suuri, sillä ruokajuttujen lisäksi olisi tehnyt mieli tilata vaikka mitä hauskoja tuotteita, tai olla käytännöllinen ja viedä vaikka auto pestäväksi. Valikoimaa selatessani päätin sitten kuitenkin, että haluan käyttää tämän lahjakortin siihen, että pääsen tekemään jotain kivaa parhaan ystäväni kanssa!

Katseltiin ensin Hennin kanssa yhteiseksi tekemiseksi hierontoja ja erilaisia kauneushoitoja, mutta eksyin kuitenkin yhä uudestaan tutkimaan tätä liikuntapuolta, ja sitten innostuttiin molemmat kamppailulajeista! Offerillalta löytyi 35 eurolla 10 kerran kortti vapaavalintaiselle kamppailulajikurssille, ja klikattiin innostuneena kaksi lahjakorttia ostoskoriin. Häämatkalta Topiaksen kanssa palattuamme alettiinkin Hennin kanssa tutkia aikatauluja ja lähdettiin sitten tällä viikolla korkkaamaan meidän lahjakortit.

Ja oli kyllä niin hyvä päätös! Meillä oli tosi hauskaa, ohjaajat ja muut treenaajat olivat mukavia, ja vaikka meitä pelotti hirveästi, niin pärjättiin ihan hyvin. Meidät otettiin tosi hyvin huomioon ja saatiin erillinen perehdytys aloittelijoille. Oli kyllä nappiostos! Ja oli tosi kiva, että kauneushoitojen sijaan valittiin nyt tällainen kurssimuotoinen aktiviteetti, sillä nyt me saadaan ihan järjettömän edullisesti viettää kymmenenä päivänä laatuaikaa yhdessä kuntonyrkkeilyn muodossa. Noi kaikki hieronnat ja kauneushoidot oli kyllä myös niin edullisia ja ihanan kuuloisia, että seuraavaksi on pakko kokeilla niitä!

Ystävät on mulle ihan hirveän tärkeitä, ei niinkään elämän suola, vaan oikeastaan enemmänkin kuin happi. Pakollista, jos haluaa elää. Me ollaan Hennin kanssa tunnettu vuodesta 2011, kun maattiin samaa aikaa synnärillä, ja meidän silloiset poikaystävät törmäsivät toisiinsa käytävässä, ja siitä myöhemmin mekin sitten alettiin tutustua. Meistä tuli nopeasti läheisiä, ja vuosien varrella meillä on ollut sellaisia vaiheita, että ei olla ehditty näkemään, mutta aina tauonkin jälkeen ollaan oltu ihan yhtä läheisiä.

Henni on meidän Nompun kummitäti, kaasoni ja Topiaksen ohella mun suurin tuki ja turva. Aina kun mulle tapahtuu jotain, niin Henni on se, kenelle ensin haluaa kertoa. Henni on aina ollut mun apuna ihan kaikessa, siis KAIKESSA. Henni auttoi mua koko ajan Avan kanssa, kun odotin Nomppua, oli synnytyksessä mukana tukihenkilönä, kävi mun tietämättä meillä kotona siivoamassa, kun olin viikon reissussa, ja vaikka mitä. Uusimpana Henni on nyt nähnyt ihan hirveästi vaivaa meidän häiden ja mun polttareiden eteen ja olen niin kiitollinen, taas kerran. Sen takia olikin niin ihanaa, että edes jollain pienellä tapaa pystyn antamaan jotain takaisin, ja erityisen ihanaa, kun se tapa on tällainen, missä voidaan nauttia toistemme seurasta. Tietenkin mä myös ihan samalla tapaa autan Henniä aina kaikessa, missä hän kaipaa apua tai tukea, mutta kaikki tällainen ”ylimääräinen” vaan tuntuu silti tosi hyvältä.

Vaikka me vietetäänkin paljon aikaa yhdessä, niin tällainen lahjakortti antaa motivaatiota oikeasti tehdä jotain yhdessä, mikä on uudempi juttu, koska me yleensä vaan hengaillaan. Mun ei tule ystävien kanssa kauhean herkästi tehtyä mitään erityistä, mutta nyt olen kyllä innostunut seuraamaan edelleen Offerillaa ja käyttämään enemmänkin hyödyksi tällaisia mahdollisuuksia! Esimerkiksi escape room olisi tosi hauskaa kaveriporukan kanssa, ja Offerillan kautta sekin onnistuu paljon halvemmalla.

Nyt teilläkin olisi taas mahdollisuus päästä testaamaan Offerillan valikoimaa! Tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan yksi 40 euron arvoinen lahjakortti Offerillalle. Osallistumisaikaa on 8.7.2018 asti ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. Näistä diileistä kiinnostuneiden kannattaa myös tilata Offerillan uutiskirje, sillä sitä kautta pysyt kartalla uusista tarjouksista!

Arpaonnea kaikille!

Kommentit

138 kommenttia

Mukana arvonnassa.juu minulle tulee uutiskirje.

Mukana 🙂

Olisi kiva kokeilla jotain kauneushoitola a tai urhwilusktiviteettiä!

Escape roomia oon suunnitellut jo pitkään kokeilevani, sinne siis suuntaisin kaverin/miehen kanssa, jos arpaonni suosisi

Näyttää hauskalta! Ja oletpa kaunis ja hyvinvoivan näköinen!
Mukana☺

Ehdottomasti mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa, hieronta tai kasvohoito ois ihana:)

Kuulostaa hyvältä idealta ilmoittautua kurssille ystävän kanssa. Tulee sitten nähtyä, vaikka muuten olisi arjessa kiireistä. 🙂 Itse olen ystävän kanssa syksyn alussa katsonut kansalaisopiston esitteen läpi ja ilmoittauduttu muutamille kursseille vuoden ajaksi yhdessä, niitä on siten kiva odotella pitkin vuotta. 🙂

Mukana 🙂

Oispa kiva ja vielä kun saisi kavereita mukaan lähtee mua kiinnostaa kovasti päästä kokeilee Escape roomia.

Mukana ☺

Wow, kuulostaapa kivalta! Vois itsekin tarvita jotain muuta tylsään ja harmaaseen arkeen! Mukana siis 🙂

Mukana arvonnassa. Pitääkin tutustua offerillan tarjontaan

Todellakin mukana! Kokokevät muutettu ja rempattu ka vieläkin jatkuu, joku hemmottelu ois paikallaa.

Mukana! Tämä offerilla on täysin uusi tuttavuus, joten pitääkin käydä katsomassa mitä kaikkea sieltä löytyy vaikkei arpaonni suosisikaan.

Mukana! 🙂

Toi lahjakortti tulis niin tarpeeseen, pitäis päästä pitkästä aikaa taas hierojalle 🙂

Mukana arvonnassa! Haluaisin kokeilla uusia urheilulajeja

Mukana. 🙂

Ehdottomasti mukana! Nyt 9kk töistä pois olleena(koska vauva), jossa myös parhaat kaverinikin työskentelee olisi ihana päästä tekemään jotain mukavaa yhdessä!

Mukana ollaan.Vaihtoehtoja olisi vaikka mitä,mutta,esim.joku ihana kasvohoito olisi hemmottelua arkeen.

Oi mukana! Ripsien tai hiusten laittaminen ois ihana:)

Olen ostanut lahjakortteja ravintoloihin Offerillan kautta, aivan ihanaa kun voi löytää kivoja diilejä paljon normaalia hintaa halvemmalla 🙂 ja pienempi kynnys kokeilla sellaisia jänniä juttuja, joita ei muuten tulisi kokeiltua!

Mukana arvonnassa! Raskauden loputtua lähden mielelläni pitkästä aikaa Helsinkiin, ja offereilta löytyy niin paljon ihania juttuja testattavaksi 🙂

Mukana, jotain kivaa aktiviteettia olis mahtava päästä kokeilemaan!

Mukana

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana!!

Johonkin ihanaan hierontaan käyttäisin

Oi olispa ihanaa voittaa! Joku hemmottelu pikkulapsiarjen ja hääjärjestelyjen välissä tekisi hyvää 🙂

Kasvohoitoa olen kerran testannut ja kiva olisi päästä testaamaan myös muita diilejä :).

Mukana 🙂

Escape roomiin olisi huippua päästä tällaisella diilillä, mukana siis! 🙂

Mukana:)

Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Mukana 😉
Kuntonyrkkeilyä on pakko päästä kokeilemaan!

Oo toi näyttää kivalta! Offerillaa on kyllä tullut hyödynnettyä useammankin kerran. 🙂

Ehdottoman mukana, olen monesti meinannut offerillan kautta kokeilla jotain uutta mutta aina se on jäänyt

Mukana! Offerilla on loistava juttu, ja on tullut sitä jo aiemminkin hyödynnettyä 🙂

Hauskaa!

Kuulostaa kivalta 🙂

Nyt innostuin kokeilemaan jotakin aktiviteettia, mukana!

Mukana 🙂

Haaveilen Offerillan sivuilta Helsingissä sijaitsevasta 145 min SPA-paketista.!

Mukana!! Itsellä käyttöön tulisi kyllä nimenomaan joku täysin uusi liikunta-aiheinen aktiviteetti tai hemmottelu esim. kasvohoidossa. 🙂

Mukana 🙂

Offerilla on kyllä super!

Mukana. Vois mennä vaikkapa ravintolaan kaverin kanssa.

Ystävien kanssa vietetty aika on usein joku liikunnallinen juttu!

Mahtavaa, että tällaisia palveluntarjoajia on! Arjen luksuksen hieman edullisemmin saaminen tulee tarpeeseen. Mukana siis!

Mukana, menisin kokeilemaan kanssa jotain jumpan tyylistä.

Mukana mäkin! 🙂

mukana 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa 🙂

Kiva, että oot saanut viettää ystävän kanssa laatuaikaa mieleisen tekemisen merkeissä!

Kiinnostaa kyllä eniten Offerilalta nuo ravintolaelämykset.

Uutiskirje tilattu.

Harmi, että Tampereella on yllättävän heikko valikoima Offerilla-diilejä verrattuna Helsinkiin ja esimerkiksi Turkuun. Mutta eiköhän ne pikkuhiljaa lisäänny täälläkin. Kerran olen käynyt diilillä kasvohoidossa ja kerran hyödynsimme tarjousta ravintolassa, ja tuollainen aktiivisempi tekeminen olisi kyllä hauskaa myös!

Mukana arvonnassa!

Mukana. Offerilla on tuttu juttu. Olen ostanut kosmetologihoitoja ja kampaamojen palveluja. Seuraavaksi olisi ajankohtainen jalkahoito. Pitääpä taas katsoa mitä olisi tarjolla.

Mukana!!

Mukana arvonnassa! Olen pitkään tilannut jo offerillan uutiskirjettä ja kuolannut sieltä mm. magneettiripsiä! 🙂

Jee! Kiva arvonta! Hemmottelu tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Mukavaa kesää!

Jee! Kiva arvonta! Hemmottelu tulisi tarpeeseen! Mukavaa kesää!

Mahtis arvonta – siispä mukaan ☺️

Mukana arvonnassa! Escape roomiin olisi ihana päästä 🙂

Tosi kivoilta kuulosti noi aktiviteetit! 🙂

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa

Offerillaa on tullu käytettyä ainakin noin 5 kertaa ..en tarkalleen muista! 😀 mutta se on ihan mahtava fiilis kun saa niin hyviä tarjouksia kivoihin juttuihin! Käynyt mm. Kampaajalla, kasvohoidossa ja sulkapalloa pelaamassa offerillan halpojen hintojen takia!

Mukana!

Mukana! Riippuen siitä, mitä asuinpaikkani lähistöllä on tarjolla, esim.joku kauneusjuttu/rentoutus olisi ihana 🙂

Mukana, hieronta tulisi tarpeeseen!

Mukana arvonnassa. En ookkaan aikaisemmin kuullut Offerista, pitääkin käydä heidän sivuilla

Kuulostaa hyvältä, ehdottomasti mukana arvonnassa.

Hei ihana idea kaverusten yhdessäoloon!
Mukana arvonnassa 🙂

Mukana!

mukana arvonnassa 🙂

Hiukset kaipaisivat kyllä leikkausta. Mukana arvonnassa!

mukana!

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana. Eletään ystäväni kanssa kiireistä kolmivuorotyöläisten elämää eikä ehditä näkemään tuskin koskaan. Kyseinen ystävä on ollut kuitenkin suuri tuki, kun elämässäni ollut alamäkeä viime aikoina ja olisi hieno tällä lahjalla muistaa.

Mukana mukana mukana 🙂

Jalkahoitoon

Mukana!! 🙂 🙂

Mukana

Olisi ihana päästä johonkin kauneushoitoon! 🙂

Mukana ehdottomasti ja voisin kyllä lähteä tota nykkeilyä kokeilemaan lahjakortilla

mukana!!

Mukana!

Mukana arvonnassa! Tosi ihania ja pirteitä kuvia tässä postauksessa 🙂

Jotkut kamppailulajit on kyllä iha törkeen kivoja, itsekin tullu tollee kurssimuotosesti jotain kokeiltua 😀 Ja lahjakortillekin kieltämättä löytyis käyttöä!

mukana! olisi ihanaa joskus voittaa jotain, tulisi todella käyttöön ja tarpeeseen 🙂

Mukaan kivaan arvontaan!

Mukana arvonnassa 🙂

Vau! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kävin kurkkaamassa tarjontaa ja löytyy hirveästi kaikkea kivaa.

Mukaan ihanaan arvontaan. Olen ostanut muutamia Turun offerilla -tarjouksia. Lahjakortilla ostaisin ehdottomasti kotisiivousapua muuttorumban keskelle.

mukana arvonnassa

Mukana

Mukana!

Mukana 🙂

Vautsi! Kaipaisin kovin hiertontaelämystä! 🙂

Mukana!

Jalkahoito tekis niin hyvää! Vaikka myös ravintoladiilit houkuttelee tätä herkkupeppua.. 😀

Mukana arvonnassa! Kivaa tekemistä lasten kanssa 😉

Täytyypä tutustua, kuulostaa tosi hyvältä! Haluaisin kauheasti päästä kokeilemaan sellaista Escape roomia 🙂

Mukana! 🙂

Offerilla on tosi hyvä ja monipuolinen tarjonta tuotteista. Mukana arvonnassa.

Mukana. Tuolta löytäis mitä vaan, jee!

mukana ehdottomasti!! 🙂

Mukana!!:)

Mukana! En ollut aiemmin kuullut tästä, taitaa olla samantyylinen kun edesmennyt Groupon, jota köytin paljon ja oon jäänyt diilejä kaipaamaan! Täytyy mennä heti tutkailemaan tarjontaa! Ps. Näytät niin kauniilta ja onnelliselta kuvissa!

Haluaisin kokeilla juuri jotain itsepuolustus- tai kamppailulajia..

Kuulostaa huikean hyvälle Tätä pitää ehdottomasti kokeilla!

Mukana, Ois kiva kokeilla jotain kauneushoitoa tms.

Mukana arvonnassa

Mukana 🙂

Ehdottomasti mukana, joku kauneudenhoito juttu voisi olla nyt se mitä kaipaan! 🙂

Mukana! 🙂

Oi, escape room on mullakin to do -listalla. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan sitä!

Mukana!

Mukana ja toivotaan, että onni suosii. 🙂

Mukana arvonnassa. Juuri eilen juteltiin ystävän kanssa että pidetään naisten Helsinkipäivä. Eli lapset ja miehet jää kotiin. Joten lahjakortti tulisi tarpeeseen 😉 😀 Menisimme joko kokeilemaan suppailua tai risteilylle Helsingin edustalle.

Mukana! Uutiskirje tulee, mutta en oo vielä testannu.

Mukana!

Mistä noi sun jumppatrikoot on? Ihan super kivat

Mukana 🙂

Mukana!

Ja kiva lukea kokemuksia kurssista, pohdiskelin itse tuollaisen ostoa, mutta vähän jännittää 😀

Mukana tietenkin!:)

Mukana 🙂 olis ihana päästä johonkin kauneushoitoon tai sitten miehen kanssa syömään. 🙂

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Olispa mukava viettää ystävän kanssa oikein sellainen toiminta- ja hemmottelupäivä! 🙂

Mukana! Escape Roomiin käyttäisin lahjakortin

Mukana 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä