HETKIÄ VIIME VIIKOLTA

Viime viikolla käytiin Hennin kanssa kuntonyrkkeilyssä! Ja seuraavana päivänä valitettiin puhelimessa kipeitä lihaksia. Mulla on VIELÄKIN, yli viikon jälkeen, pohkeet kipeät, mutta muuten olen jo vihdoin palautunut 😀

Lapset ovat kesällä kulkeneet paljon mun mukana kaikkialla, kun ei ole päiväkotia, enkä viitsi koko ajan kysellä hoitajaa. He ovat olleet mukana mm. lääkärissä, lapsettomuushoitajalla, röntgenissä ja sokeroinnissa, ja ovat aina tosi nätisti odottaneet aulassa puhelimiensa kanssa. Huomenna mulla on lääkäri tähän lapsettomuusasiaan liittyen, ja lapset tulevat taas siihen ulkopuolelle odottelemaan.

Viime viikolla ehdittiin vissiin kolme kertaa Jukuparkkiin. Ollaan oltu niiiiin tyytyväisiä, että ostettiin ne kausikortit sinne. On niin paljon helpompi kulkea tohon, kun on ilmainen parkkipaikka ihan siinä alueella, eikä tarvii ajella kaupungilla ja etsiä paikkoja. Ja lapset tietenkin nauttii ihan hirveästi noista liukumäistä. Ollaan yritetty nyt muistaa käydä aina ostamassa enemmän eväitä, koska kieltämättä se paikanpäällä syöminen tulee kyllä aika kalliiksi.

Topias osti yhdellä kauppareissulla sellaisen paistinpannun, joka on tarkoitettu tollaisten muotolettujen tekemiseen. Etsittiin sopiva jenkkien pancake -ohje ja testailtiin kaikkea. Lapset innostui mun kakkaemojeista, mutta hienoimpia oli kyllä yksisarviset. Niihin kun oli pannussa valmiina kuvio, jonka päälle oli helppo tehdä se yksisarvisen pää. Pientä harjoittelua, niin kyllä tää alkaa sujua!

Olin yhtenä päivänä Ruissalossa kuvaamassa ja siinä odotellessa tossa rantavedessä uiskenteli viisi joutsenta. Nappasin niistä puhelimella kuvan ja sattumoisin jokainen laittoi samaa aikaa pään veteen, ja niistä tuli kaikista päättömiä!

Voldella on ollut ihan ensimmäinen juoksu, ja se on ollut tosi hassua. Koko koiran luonne on ihan muuttunut, ja meidän on niin käynyt kaikkia ohittavia uroksia sääliksi. Nyt se vuoto on jo ohi, mutta ollaan kuitenkin vielä varovaisia. Selkeästi ainakin viime viikolla urokset oli vielä tosi kiinnostuneita, vaikka juoksupöksyjä ei enää olla tarvittukaan. Hän ei ole tykännyt pöksyistä YHTÄÄN. Voi raukkaa.

Me tehtiin perheen kesken päiväretki Hankoon ja lapset tykkäsivät niin paljon tästä trampoliinihässäkästä! Olin tosi ylpeä, kun he molemmat niin rohkeina hyppivät tosi korkealle. Meidän lapset on aina enemmän ujoja ja varautuneita kuin rohkeita ja ulospäinsuuntautuneita, ja ajateltiin, etteivät he uskalla mennä tähän, mutta saatiin yllättyä positiivisesti.

Mulla on alkanut tulla välillä vähän tylsää, kun makailee sängyssä jalat ylhäällä ja tyyny lantion alla. Topias toi mulle pullaa odottelun ajaksi ja voin kertoa, että selällään pullan syöminen on aika murustavaa puuhaa.

Tässä olikin kaikki kuvat puhelimestani viime viikolta. Ei näissä kesäfiiliksissä tuu ihan hirveästi kuvattua mitään, mutta sehän on ihan hyvä juttu, kun se kertoo, että on muutakin tekemistä kuin olla valmiina puhelimen tai kameran kanssa. Toisaalta ehkä pitäisi yrittää muistaa ottaa enemmän kuvia, sillä tämän kesän haluaa vielä muistaa <3

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Täytyy nostaa hattua, että vielä kolmen vuoden yrityksen jälkeen jaksatte kikkailla (nostaa lantiota ja jalkoja yms.). Itse luovutin kikkojen suhteen jo muutamassa kuukaudessa. Olisi mukava kuulla miten teillä käytännössä hoidot etenee, kun noita reittejä on niin monia. Jokatapauksessa onnea yritykseen ❤️

Avatar

Narttukoirillahan tulee varsinaiset tärpit vasta sen jälkeen kun vuoto on melkein jo loppunut 🙂 Silloin niitä pentuja vasta laitetaan aluilleen, jos laitetaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä