IHANAA AUTOILUA LASTEN KANSSA

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö ABC -asemien kanssa.

Olen mukana ABC -asemien kampanjassa, minkä ansiosta saatiin viime viikonloppuna aikaiseksi tehdä pitkästä aikaa lasten kanssa road trip, ihan vaan siitä ajamisen ilosta. Meidän lapset ovat aina viihtyneet hyvin autossa ja automatkat heidän kanssa ovat olleet helppoja. Oikeastaan helppo on vähän väärä sana, sillä automatkat ovat peräti nautinnollisia, ja sen takia me ollaan usein lasten kanssa valittu sellaisia kohteita pienille reissuille, että saadaan ajaa pidemmälle. Lapset tykkäävät hirveästi aina pidemmistä matkoista, ja viihtyvät takapenkillä tosi hyvin. Otetaan heille aina tekemistä mukaan, ja siinä on vain jotain jännää ajaa uuteen paikkaan, mutta reissun kohokohta on kohteen ohella aina se pysähdys.

Koska lapset tykkäävät niin paljon automatkojen pysähdyksistä, me pyritään aina valitsemaan mahdollisimman viihtyisä pysähdyspaikka. Hyvä pysähdyspaikka on meille sellainen, missä ei vain syödä ja tankata, vaan siellä oikeasti viihtyy vähän pidempäänkin. Tällä kertaa, kun tehtiin päiväretki Hankoon, lisättiin automatkaan ylimääräinen 25 minuuttia ja ajettiin Lohjan kautta, koska siellä on yksi meidän lempparipysäkeistä, eli Lohjan ABC. Ja oltiin tyytyväisiä siihen, että valittiin vähän pidempi reitti, sillä viihdyttiin lasten ja koiran kanssa Lohjan ABC:llä peräti pari tuntia.

Tankkaamisen lisäksi me käytiin pysähdyksellämme koko perhe syömässä. Valittiin Lohja myös sen takia, että tiedettiin siellä olevan terassi, johon pääsi koiran kanssa, joten saatiin ihan koko perhe syödä yhdessä. Mulle ABC:llä syöminen on aina ihanan nostalgista, koska meillä oli lapsena sellainen perinne, että käytiin iskän kanssa aina kaikki lähi-ABC:llä syömässä. Jo lapsena mun suosikkiannos on ollut lehtipihvi, ja sen mä syön edelleen melkein joka kerta. Helpon, hyvän ja nopean ruokakokemuksen lisäksi arvostetaan ABC:llä lasten viihtyvyyttä. Monipuoliset leikkipaikat ulkona ja sisällä, lasten huomioiminen ruokalistassa, hyvät wc-tilat ja henkilökunta, joka ottaa myös lapset huomioon. Se antaa lapselle paljon, kun henkilökunta puhuu myös hänelle, eikä vain aikuisille. Ja ABC:llä lasten lisäksi meidän Voldemortkin sai hyvää palvelua!

Vaikka autossa onkin lapsille tekemistä, etenkin tällä kertaa, kun heillä oli ihanat ABC:n reput täynnä puuhattavaa, kertyy siinä istuessa energiaa, joka pitää päästä purkamaan. Tällainen aktiivinen pysäkki tekee siis siltäkin kannalta hyvää myös vanhempien hermoille, sillä kun pysähtyessä pääsee myös leikkimään ja riehumaan, niin loppumatka sujuu taas rauhallisesti, tai täysin hiljaisesti, kun lapset nukahtavat.

ABC -asemilla on myös toukokuussa julkaistu ABC -mobiili, jonka kautta voit tankata puhelimella. Nyt kannattaakin kommentoida tähän postaukseen ja kertoa, mitä muita palveluita perheenne matkaa helpottamaan sinä haluaisit käyttää ABC:llä mobiilisti, sillä kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Aikaa osallistua on 31.7. asti. Arvonta suoritetaan 2.8.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vastauksia voidaan nimettömästi hyödyntää ABC:n markkinoinnissa. Kilpailun järjestäjä on SOK. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Arpaonnea kaikille kommentoijille!

Kommentit

50 kommenttia
Avatar

Ruuan tilaaminen mobiililla jo valmiiksi etukäteen!

Avatar

Ruuan tilaaminen mobiilisti olisi kätevää

Avatar

Mobiilisovellus kirjautuneille henkilöille että pystyy tietystä paikasta tilata ruuan valmiiks että välttää mahdolliset ruuhkat ruuan saamisessa

Avatar

Vaikka että pystyisi tilaamaan kauppakassin valmiina eväillä odottamassa kaupassa 🙂

Avatar

Olisi kätevää jos mobiilisti voisi tilata ja maksaa ruokailun. Myös ruokalistan näkeminen etukäteen voisi olla kätevää niin miettimiseen ei kuluisi paljoa aikaa. Mukavaa kesän jatkoa teidän perheelle 🙂

Avatar

Jos pystyis kassalla maksamaan ostokset myös mobiililla niin olis hyvä! Ja näkis sieltä dieselin hinnan, jokaisen siis lähellä olevan aseman.

Avatar

Ruokien etukäteen tilaaminen ja maksaminen, välttyisi ruuhkilta sekä mahdollisesti ylimääräisiltä mielihaluilta

Avatar

Ruoan tilaaminen etukäteen kännykällä olisi kätevää.

Avatar

Ruuan tilaaminen etukäteen, jotta vois saapuessa vain napata valmiit annokset ja nauttia ruuasta 🙂

Avatar

Olis jees nähdä, mitä polttoaineet maksaa. Mut mun mielestä kaikkea ei tartte saada käyttöön jollakin sovelluksella – kyllä sitä kännyä tulee käytettyä muutenki liikaa. Ja miks kaikki tarttis olla tiedossa/tilattuna etukäteen? Mun mielestä osa lomafiilistä tulee just siinä, kun pysähdytään ja ihmetellään, pohditaan yhdessä mitä syödään.

Avatar

Ruokalistojen näkeminen mobiilisti! Sekä jonkinlainen ruuhka tiedoide…

Ps. Aivan mahtavia kuvia Nompusta tuossa ruokaryhmän ääressä jäätelöllä! <3

Avatar

Ehdottomasti, että ruoan voi tilata ja maksaa etukäteen. Sekä alekupongit on myös kiva pieni lisä.

Avatar

Ruuan tilaaminen etukäteen että sen voisi ajoittaa sen sillain että se on valmiina itse arvioimanasi saapumisaikana! En tie onko tää heillä jo mutta olis kätevää!

Avatar

Ostosten maksu kassalla

Avatar

Ruuan tilaaminen etukäteen!

Avatar

Ruoan tilaaminen mobiilisti!

Avatar

Ruoka-annoksen tilaaminen olisi kyllä näppärää mobiilisti! Mobiilitankkaus on super

Avatar

Ruoan tilaaminen etukäteen valmiiksi pysähdystä varten!

Avatar

Ruoan tilaaminen ja maksaminen valmiiksi kännykällä, jolloin abc:lle saapuessa ruoan voisi hakea suoraan kuittia vastaan

Avatar

Ruokien tilaaminen jo matkalla olisi mahtavaa!

Avatar

Ruokien tilaaminen olisi näppärää (ja samalla maksaminen, jottei synny ns. turhia tilauksia). Myös jonkinlaisen tilausjonon ja viiveen näkeminen helpottaisi

Avatar

Ruokaostokset valmiina pakattuina olisi loistava lisä.

Avatar

Ruoan tilaaminen ja maksaminen mobiilisti olisi kätevää 🙂

Avatar

Ruuan tilaaminen etukäteen!

Avatar

Ehdottomasti ruokatilauksen tekeminen ja maksaminen etukäteen! Ois ihan parasta!

Avatar

Oisko tuo että vois tilata ruuan valmiiksi

Avatar

Ruoan tilaaminen mobiililla etukäteen olis kyl huippu!

Avatar

En oikeasti kaipaa mitään lisämobiilipalveluita, kun olen ollut varsin tyytyväinen nykyisiinkin.

Avatar

Että näkisi lähiasemien polttoaineiden hinnat, niin sen mukaan voisi valita mihin ajaa tankkaamaan.

Avatar

Abc aterioiden valmiiksi tilaaminen olisi huippua matkan aikana kun ajelee kohti asemaa samoin päivän lounas jne, ehkä myös jos samassa on kauppa niin valmiiksi pakattuna kauppakassi jonka voisi noutaa sieltä tai juuri se ateria että voisi noutaa matkaan jos ei tilaa sitä valmiiksi kun saapuu syömään

Avatar

Olisi kätevää tarkastella ruokalistoja sekä tilata ja maksaa sovelluksella. Myös se, myöhäänkö abc on auki ja mitä palveluita abc:n yhteydessä on (esim. Hese, marketti), olisi hyödyllisiä tietoja. Toki ne löytyvät netistä, mutta jos kaikki olisi samassa paikassa, helpottaisi varmasti.

Avatar

Ruuan tilaaminen etukäteen, jotta sitä ei tarvitsisi pysähtyessä odotella 🙂

Avatar

Oon oikeasti ollut niin tyytyväinen Abc asemien palveluun,etten kaipaa mitään lisää. Meidän perheen vakiopysähdyspaikat on aina Abc asemilla,missä vaan liikutaankin. Meillä kolme tyttöä 2,7 ja 11v.ja kaikki viihtyy vielä Abcn leikkipaikoissakin 🙂 mut jos nyt jotain pitää sanoa,niin oishan se joskus kätevää tilata ruoat etukäteen. Aurinkoista kesää! 🙂

Avatar

Ruuan tilaaminen ja maksaminen etukäteen

Avatar

Että voisi tilata ja maksaa Heseruoat valmiiksi, nappaisi vaan sisältä hampparipussin. Toi tankkausjuttu kyllä huippu myös. ABC:t kyllä just lapsiperheitä ajatellen tosi mukavia, meidän tytöille riittänyt vielä hyvin hoplopin korvikkeena. 🙂 🙂 🙂

Hyvää kesän jatkoa teidän perheelle!

Jos voittaisin mentäis kyllä tyttöjen kanssa ABC:alle syömään kotihoidon loppumisen ja päiväkodin alkamisen vuoksi. 🙂

Avatar

Bensan hinta olis kiva nähdä etukäteen 🙂

Avatar

Jonkinlainen ABC -tili/verkkokauppa olis näppärä. Ja jos sellaisen omistaminen mahdollistaisi esimerkiksi ruuan ja kauppaostosten ennakkotilaamisen 🙂

Avatar

Ruuan tilaaminen mobiilisti, helpottais ja nopeuttais lapsiperheen pysähdystä kun ruuat olisi valmiina tullessa

Avatar

Ruokien ennakkotilaus!

Avatar

Enpä edes ajatellut, miten kätevää olisi voida tehdä ABC:lle ruokatilaus etukäteen, kunnes luin näitä kommentteja. Se todella helpottaisi montaa reissua, kun ruuat voisivat olla nopeammin valmiina. Myöskin se koituu joskus ongelmaksi, että lapset hötkyilevät leikkipaikalle ja ties minne ja tilaamisessa on hässäkkää, eikä välttämättä tilattu ruoka maistukaan muksuille. Etukäteistilausta tehdessä automatkalta saa miettiä rauhassa ja siitä saisi myös taas yhden ohjelmanumeron matkalle ajankuluksi 😀

Avatar

Abc bensan hinnat ois kätevä nähdä sovelluksen kautta sillä niissä on paljon eroja.

Avatar

Voi miten söpöjä pieniä matkalaisia

Avatar

Ruoan tilaaminen mobiilisovelluksella etukäteen. Mikään ei ole niin tympiää kuin pysähtyä nälissään ABC:lle ja sinne on just tullu bussilastillinen vaikkapa nuoria pelaajia ja siellä on hirveän pitkät jonot.

Avatar

Mobiilitankkaus nopeuttaa ja sujuvoittaa tankkausta mukavasti, se on oikeasti hyvä toiminto! Sen sijaan ruoan tilaaminen etukäteen ei itseäni kiinnosta, koska en ala autoillessa näpyttelemään tilausta ja valitsen muutenkin lounaspöydän, mikäli mahdollista. Mobiilitilaus olisi silloin oikeasti kätevä, jos ABC:lle tullessa voisi vain mennä istumaan pöytään ja ruoka tuotaisiin oletuksena parin minuutin sisällä siitä eli ei tarvitsisi mennä jonottamaan tiskille ja ilmoittamaan saapumisestaan.

Tämä vaatii sen, että:
– Veloitus lähtee käyttäjän kortilta automaattisesti tilausta tehdessä.
– ABC tunnistaa käyttäjän saapumisen esimerkiksi GPS:n tai beaconien avulla tai käyttäjän tulee tunnistaa itsensä ja pöytänsä jollakin tavalla, kun on saapunut ABC:lle (pöydän yksilöllisen QR-koodin lukeminen appsilla tms.).
– Tai sitten mobiilisovellus ilmoittaa, että tilausnumerosi on esimerkiksi 13, jolloin käyttäjän saapuessa ABC:lle hän vain nappaa tiskiltä numeron 13 ja menee sen kanssa istumaan pöytään. Tämä tosin ei ole niin sujuva käytäntö kuin ratkaisun tulisi olla vrt. mobiilitankkauksen sujuvuus.

Anyway, oma ehdotukseni olisi, että jokaisella ABC:lla olisi paikkakuntakohtaisesti räätälöityjä, aktiivisesti vaihtuvia mobiilitarjouksia käyttäjille. Esimerkiksi alennus tietystä ruoasta tai tuotteesta tai jokin kaupanpäällinen. Vähän tylsä ehdotus, mutta jos se olisi hyvin toteutettu, niin nostaisi kiinnostusta käydä extempero-pysähdyksellä ABC:llä.

Avatar

Ruuan tilaaminen ja maksaminen etukäteen.

Avatar

Nyt jo tankkaus käytössä mutta jos kaikki ostokset vois hoitaa samallalailla niin se ois hieno juttu!

Avatar

Ruokalistan näkeminen etukäteen olisi kätevä!

Avatar

ABC:llä ei tule kovin paljoa käytyä, mutta erilaiset etukupongit ois hyvä lisä mobiilisovellukseen.

Avatar

Ruuan tilaaminen etukäteen.

Avatar

Ruoan tilaaminen etukäteen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä