RUISSIFIILIKSET VIDEOLLA

Viime viikonloppuna juhlittiin Ruisrockia ja siitä toipuessa kasasin teille näytettäväksi videokoosteen meidän viikonlopusta! Kuvia ja tekstiä tulossa myöhemmin, kun saan tässä välissä vähän levättyä 😉 Ruissiviikonlopun meille tarjosi Zadaa ja Visit Turku, joten iso kiitos heille!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

[…] Emppu nappasi minusta jokaisena päivänä asukuvat samalla, kun kuvaili omaan blogiinsa videota. Asukuvien vähyys ärsyttää ihan hulluna nykyään blogissani, joten olen todella kiitollinen, […]

Avatar

Meinaatko postata mitään häistä? Kiinnostais lukea enemmänkin budjetista ja mihin meni rahaa ja minkä verran. Itelläkin hääjuhlat järjestettävänä niin siks kiinnostaa 🙂 entä häämatkasta?

Avatar

Joo, toteutunut budjetti kiinnostaisi kuulla, ja toki ylipäätään häistä enemmän: aikataulu, menu, ohjelma… mutta ymmärrän kyllä että haluat odottaa kuvia näiden osalta, varmaan valmiit tekstit jo suurinpiirtein odottavat kuvia ja julkaisuaan luonnoksissa!

Ja samoin polttareiden 3.osa kiinnostaisi, sen voisi ainakin hyvin kirjoittaa ennen hääkuvienkin saamista? 🙂 Minulla on polttarien järjestäminen edessä elokuun lopussa, siksi kiinnostaa 🙂

Mutta nauti nyt kuitenkin kesästäkin, vaikka me täällä kärsimättöminä jo huudellaankin, ei turhaa stressiä! :):)

Avatar

Kun sanot, että lisää myöhemmin, niin tuleeko myös aiemmin lupaamistasi aiheista lisää myöhemmin? Ainakin kovasti odottelen edelleen viimeistä polttaripostausta (tämän olisin olettanut tulevan jo ennen häitä, vähän hassua lukea sitten polttareista häiden jälkeen jo), häistä lisää juttua, häämatkasta…

Avatar

Ihanat letit!!

Avatar

Hääpostauksia odotetaan kovasti täälläkin, ja nimenomaan erilaiset ratkaisut joihin päädyitte. Teidän hääjärjestelynne vaikutti niin huolella tehdyiltä, että niistä voisi ottaa paljon mallia ja siksi olisi mielenkiintoista lukea, onko jotain mitä itse tekisit toisin, tai mitkä ratkaisut koit hyviksi.

Avatar

Muakin kiinnostais häät ja varsinkin toi budjetti, et paljon meni, mistä säästitte, mihin panostitte. Ja kiinnostaisi miten saitte säästettyä rahat häihin ja häämatkoihin. Häät tulossa ja rahaa pitäis säästöön saada, niin tommoset vinkit ois tervetulleita. 🙂

Avatar

Sulla on täydellinen hiusväri! Onko värjätty vai oma? 🙂

Avatar

Ihanat asut sulla ruississa! Tykkäsin tosta videosta kans tosi paljon, siis vau! En muuten tiedä muistatko mutta tulin sulle ruississa sanomaan että sun blogi on ihana ja vasta jälkeenpäin tajusin että häiritsin varmaan sua, niin anteeks siitä, mun täytyy vähän kehittää mun tilannetajua 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä