HÄÄLOOKIT ESITTELYSSÄ

Kaikki kuvat Petri Mast ja Maria Ahokas

Kuten Instasta olette nähneet, HÄÄKUVAT OVAT TÄÄLLÄ! Ensimmäisenä päätin nyt ottaa esittelyyn Topiaksen ja pikkupoikien lookit, ja seuraavaksi sitten voisin esitellä oman pukuni asusteineen!

Tiedettiin heti alusta asti, että halutaan Topiakselle vaaleanharmaa puku. Sellaista ei löytynyt sopivaa mallia ja väriä mistään kivijalkaliikkeestä, ja häädieetin takia teettäminen jäi liian myöhään, joten ainoa vaihtoehto oli sitten nettikaupat. Täydellinen puku löytyikin sitten Asos:ilta ja jouduttiin tilaamaan vain kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tilattiin ihan oikeaa kokoa, eli kokotaulukko oli ihan oikeassa, mutta siellä oli ollut vähän virheitä ja meille tuli senttien sijaan tuumia, vai menikö se toistepäin. Housut tuli oikeassa koossa, mutta liivi ja takki piti vaihtaa. Onneksi ne ehtivät silti ajoissa, ja olivat toisella kerralla juuri sopivat! Käytettiin puku ja paita vielä räätälillä ihan vähän fiksattavana, ja niistä tuli tosi hyvät. Topiaksella oli mukava olo, ja väri oli juuri sitä, mitä haluttiin.

Harmaan puvun kaveriksi oli tietenkin pakko saada täydelliset ruskeat asusteet. Topiaksella oli ennestään ruskeat kengät ja niihin sopiva vyö, mutta tarkoitus oli ostaa uudet kengät. Jossain kohtaa sitten tajuttiin, että miksi turhaan käyttää rahaa, kun nuo kengät ova juuri sopivat ja valmiiksi pehmitetyt, joten Topias päätti mennä noilla vanhoilla kengillä. Ostettiin sitten vaan uusi samanlainen vyö, sillä Volde oli vähän pureskellut sitä vanhaa.

Sitten puuttui enää rusetti, josta ei ensin millään meinattu löytää sopivaa. Mietittiin vaikka mitä vaihtoehtoja, mutta sitten Topias yhtenä päivänä innoissaan tuli selittämään, että oli löytänyt hienon nettikaupan, joka tekee vanhoista nyrkkeilyhanskoista ja -säkeistä kierrätettyjä rusetteja. Menin myös kurkkaamaan ja voi vitsi! Ihan täydellisiä. Kyseinen verkkokauppa oli Naskali Leather, joka tosiaan antaa kierrätyksen kautta uuden elämän nyrkkeilyvarusteille ja tekee niistä upeita nahkarusetteja. Malleja on erilaisia, aikuisille ja lapsille, ja jos sopivaa väriä ei löydy, voi niitä myös teettää. Rakastuttiin tuohon konjakin sävyyn, mutta vähän epäröitiin noita valmiin mallin tummempia osioita, kun kokonaan konjakkinen olisi sopinut paremmin Topiaksen muihin asusteisiin. Laitoin sitten kaupan takaa löytyvälle Jyrille viestiä ja päädyttiin tilaamaan Topikselle, Noahille ja Alexille kaikille juuri heille tehdyt konjakkiset rusetit Urho Naskali -mallissa.

Nämä rusetit ovat niiiiiiin täydelliset! Pojat näyttivät aivan upeilta, kun he kaikki sopivat niin hienosti yhteen, ja voi miten tyylikkäitä he olivat. Rusetit valmistuivat ja saapuivat tosi nopeasti ja sormet oikein kutisivat häiden alla päästä näpräämään niitä. Ihanissa puisissa rasioissa nämä rusetit oikein huusivat special occasion, special occasion, ja on ihanaa, että nyt jatkossa sitä rusettia saa käyttää vuosikausia, kun oikea laatu todellakin säilyy, ja aina sitä pitäessä voi muistella sitä hääpäivää.

Rusetin, kenkien ja vyön lisäksi Topiaksella oli tätä saman sävyn ruskeaa myös kellossa. Ostettiin Topiakselle häitä varten uusi Hilfigerin kello, jonka näyttö oli niiiiin kiva, ja tilattiin sitten siihen vielä erikseen tuo oikean sävyinen ranneke. Yksityiskohdat todellakin tekivät lookin täydelliseksi, sillä vaikka tuo puku oli ihana yksinään, asusteiden kanssa siitä tuli mun kanssa aivan upea. Erityisen onnellinen olen siitä, että päädyttiin tuohon täydelliseen nahkarusettiin, sillä tavallinen kangasrusetti olisi antanut lookille aivan erilaisen viban.

Nompulla ja Alexilla oli tosiaan Topiaksen pukuun hyvin sopivat kolmiosaiset puvut, jotka olivat niin löytö. Olin bongannut jo aiemmin tämän mallin H&M:ltä, mutta kokoja ei enää ollut. Yritin sitten etsiä muualta vastaavia, mutta mikään ei ollut yhtä hyvä. Yhtenä päivänä sitten sattumoihin vain vilkaisin uudestaan H&M:n nettikauppaa ja kokoja oli yhtäkkiä tullut lisää! Tilasin puvut heti ja ne olivat onneksi täydellisen kokoiset. Oltiin näihin niin tyytyväisiä! Jalassa pojilla sitten taas oli valkoiset conssit, kun haluttiin säästää jalkineissa. Juhlakenkiä kun ei heidän tule kauheasti käytettyä, niin ei ollut mitään järkeä ostaa sellaisia, kun ne vain jäisivät taas pieneksi ennen seuraavaa käyttöä. Kuten Topiaksella, pojillakin nämä rusetit todella viimeistelivät lookin.

Mitä te tykkäsitte Topiaksen lookista? Ja tietty pienten myös?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Mä tykkään ihan tosi paljon poikien lookista! Toi ruskea on ihana tehosteväri niin ruseteissa kuin Topiaksen vyössä ja kengissä. Mun mielestä Converset lapsille oli hyvä valinta – tietty aika rento eikä kaikki varmasti tykkää, mutta mä pidän rentoilusta. 🙂

Avatar

Hei Emilia!

Onko tämä postaus tehty yhteistyössä kyseisiä rusetteja valmistavan yrityksen kanssa?

Yst.terv. Kaisa L.

Avatar

Hienot on asut! Eikö lapsille olisi jostain saanut ihan halpis juhlakenkiä tai vaik lainattu joltain. Nuo isot tennarit ei kyll näytä kovin hyvältä varsinkaan mekon kanssa..

Avatar

Saitteko rusetit ilmaiseksi yhteistyönä vai maksoitteko koko hinnan?

Avatar

Olisihan siitä nyt erikseen ollut maininta, jos rusetit olisi saatu näkyvyyttä vastaan. Kokonaan tai osittain.

Avatar

Ihan täydellinen asukokonaisuus, sekä Topiaksella että pojilla. Ihana värimaailma ja pienet yksityiskohdat todellakin kruunaa asun kuten nuo rusetit ja kello. 🙂 Innolla ootan lisää hääpostauksia. Eniten sormuspostausta vaikka en kyl tiiä onko semmosta edes tulossa. 😮

Avatar

Toivottavasti hääpukupostauksessa nähdään myös pukusi yläosa kokonaisuudessaan. Joka ikisessä tähän mennessä julkaistussa kuvassa se on ollut peitetty hiuksilla tai lapsen pää on esim ollut sen edessä, eli yläosaa ei ole näkynyt kunnolla. Oliko yläosa liian paljastava ja siksi sitä peittelit hiuksilla ym?

Avatar

Apua miten vaativia/negatiivisia kommentoijia täällä on toisinaan………………Miten kaikesta löytyy valitettavaa.

Selaavatko ihmiset Internettiä vain tavoitteenaan löytää jotain, mistä voi kysäistä negatiivisessa sävyssä?

Kaikki hääpostaukset ovat _vain ja ainoastaan_ ihana asia, minkä bloggaaja on meille suonut. Moni ei bloggaa lainkaan häistään. Joten eiköhän oteta kaikki kiitoksella vastaan ja olla kiitollisia jokaisesta hääpostauksesta <3 Sinulla myös aivan ihana häälook 🙂

Aivan ihania kuvia ja nuo harmaat puvut ja ruskeat yksityiskohdat ovat <3 <3 <3

Avatar

Onko tuota pukua vielä saatavilla asokselta?

Avatar

Voi apua! Luin tekstistä, että lapsilla oli Crocksit jalassa ja mietin, että aika erikoinen valinta. 😀 Piti skrollata takaisin ylös ja katsoa, miltä ne näyttävät pukujen kanssa, mutta sitten tajusin lukuvirheen. No, kaipa ne Crocksitkin olisivat menneet…

Tosi ihanat kokonaisuudet sekä isommalla että pienemmillä miehillä! Mä kans ihastuin noihin Naskalin rusetteihin häämessuilla, mutta sulhanen ei jotenkin lämmennyt. Aion ehkä yrittää vielä… 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä