ALKUJA

Edellisen postauksen vastapainoksi sopii hyvin tämän päivän onnellisempi tunnelma. Toukokuun alussa nuorimmainen siskoni synnytti 1,5 kuukautta etuajassa ihanan pikkuisen pojan. Viides lapsenlapsi vanhemmilleni ja hartaasti rakastettu lisä meidän sukuun. Tänään juhlittiin sitten tämän pienen ihmisen nimiäisiä ihanan ruoan, mukavien ihmisten ja hyvän tunnelman kera. Aika onnekas fiilis tulee, kun katselee ympärilleen, ja seuraa etenkin kaikkien näiden muksujen menoa. Näiden viiden serkuksen lisäksi leikkikaverina on minun 3 -vuotias serkkuni, ja ensi kesänä tällä päivänsankarilla on vain vähän nuorempi kaveri mukana. Ei, en ole raskaana, vaan saamassa vielä toisen serkun näin ”vanhoilla päivilläni”. Sekin kiva juttu on tässä avoimuudessa vauvajutuista, että aion kertoa sitten myös raskaudesta ajoissa, joten onnen käydessä ette joudu odottelemaan uutisia sitten pitkään.

Elämään mahtuu paljon suruja, mutta onneksi niitä onnenaiheita on enemmän.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Ihana pieni!

Avatar

Milloin saadaan lukea polttareiden viimeinen osa? Ja milloin tulee hääpostauksia?

Emilia Huttunen

Kyllä niitä tulee sitten tasaiseen tahtiin sitä mukaa, kun ehdin tekemään ja miettimään järjestystä 🙂 polttaripostaus tulee kyllä myös, vaikka se onnistui hääkiireiden keskellä silloin unohtumaan! 😀

Avatar

Onko sinun vanhemmillasi nuoria sisaruksia kun saat vielä ”vanhoilla päivilläsi” serkkuja?

Emilia Huttunen

Meidän äiti oli vasta 39, kun aloin odottaa Avaa, ja hänellä on nuorempi pikkusisko, jonka lapsista tässä puhuin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä