TOPIAKSEN HÄÄYLLÄRIT

Meidän hääsuunnittelu pohjautui aika pitkälti kaikkeen, mistä minä tykkään. Ylläri! No mutta ei sentään nyt ihan. Okei, minä suunnittelin häät periaatteessa yksin, ja päätin kaikesta, mutta käytin kyllä aina kaiken Topiaksen kautta. Ja onnekseni Topiaksella on tismalleen sama maku, ja hän oli aina kaikkeen tosi tyytyväinen ja sanoi vain koko ajan, että minä voin tehdä ihan mitä haluan, koska hän luottaa minun arviooni, mutta halusin silti aina varmistella kaikkea. Topias ei muutaman biisin lisäksi oikeastaan toivonut häihin mitään tiettyä juttua, mutta mulla puolestani hääpäivä oli täynnä mulle itselleni tärkeitä juttuja, joista Topias myös tykkäsi, mutta jotka kuitenkin olivat enemmän minua.

Halusinkin sitten tuoda häihin pari pientä yllätyselementtiä, jotka saisi Topiakselle sellaisen olon, että olen kyllä ajatellut häntä hääsuunnitteluissa. Nyt tämä kuulostaa siltä, että minä olen vain tehnyt mitä haluan, ja Topias on vain tullut paikalle, eikä asia ollenkaan ollut niin, mutta kun Topias vaan on sellainen luonne, että hän ei tykkää suunnitella ja hoitaa mitään tällaisia asioita, eikä hänelle yksityiskohdat olleet niin tärkeitä, vaan hän vain halusi hyvää musiikkia, ruokaa ja juotavaa, niin suunnittelu sitten jäi minun harteilleni, mikä oli hyvä juttu, koska rakastin hääsuunnittelua. Mutta anyways, tästä päästään siihen, miten minä halusin sitten lisätä siihen päivään pari juttua, jotka ovat ihan vain yksin Topiakselle.

Topiaksella ei ole isoa listaa suosikkijuttuja, kuten mulla. Rakastan Game of Thronesia, Harry Potteria, Greyn Anatomiaa, lukuisia lukuisia kirjoja, tanssimista, ratsastusta, jalkapalloa, ja vaikka mitä. Mutta yksi juttu on Topiakselle tosi tärkeä. Nimittäin NHL! Sen ehkä arvaakin siitä, että meidän edesmenneen gerbiilin nimi oli Patrik Laine. Ja että Topias on joskus sanonut, että hän ei ole ikinä itkenyt mitään leffaa tai surullista tapahtumaa (kun taas minä pillitän aina ihan kaikkea), mutta Patrik Laineen hattutemppu sai useammankin tipan linssiin. Ostin Topiakselle viime vuonna synttärilahjaksi hänen kauan himoitsemansa Patrik Laineen pelipaidan, jota metsästäessäni varmistelin oikeaa väriä ja tiimiä Topiaksen ystäviltä, ja nyt kun tiesin jo valmiiksi, että hänen lempparijoukkueensa on Winnipeg Jets, ja muistin, miltä heidän logo näyttää, niin lähdin lisäämään häihin vähän Jets -tunnelmaa.

Ensimmäiseksi mulle tuli mieleen tilata Jetsien sukkanauha. Ajattelin jo, että pitäisikö jotenkin tehdä sellainen itse, mutta löysin onnekseni Etsystä ihanan pikkukaupan, joka tekee NHL -joukkueiden logoilla ja väreillä sukkanauhoja, ja tilasin sieltä sukkanauhan ja heittonauhan sisältävän setin. Pidin nämä visusti piilossa Topiakselta, ja hän näki nämä yksityiskohdat vasta noutaessaan sukkanauhaa sieltä hameen alta.

Toinen Jets -juttu oli sitten vähän hankalampi. Yritin toooooodella pitkään metsästää bestmaneille Jetsien sukkia, ja olin jo ihan luovuttanut. Aina oli vain tyhmää väriä, vääriä kokoja, liian vähän varastoa, tai jotain muuta vastaavaa. Jatkoin kuitenkin etsintää ja vihdoin myyntiin tuli tollaiset oikeasti siistin näköiset ja laadukkaan tuntuiset sukat Jetsien logolla! Ja kun ne olivat vielä sopivan neutraalin sävyiset, mutta vain sillä logolla varustettuna, joten ne oikeasti näyttivät siisteiltä bestmaneilla. Se perus sinipunavalkoinen setti olisi ollut niin halvan näköistä, mutta mun mielestä nää oli nyt ihan huiput, ja bestmanitkin tuntuivat tykkäävän! Ja Topias ainakin kiitteli onnellisena jälkikäteen, ja oli tosi iloinen, kun onnistuin saamaan hänelle sellaisen fiiliksen, että tunnen kyllä hänet. Kyllähän näihin vähän rahaa meni, mutta oli kyllä sen arvoista. Piilotin sukat niiden huomenlahjakuvien ohella yhteen lipaston laatikkoon ja kerroin sitten bestmaneille, mistä voivat ne aamulla kaivaa ja yllättää Topiaksen.

Vaikka hääsuunnittelu aika usein ”lankeaa” vain toiselle osapuolelle, ei se tarkoita, että ne häät olisivat kummallekaan yhtään enempää tai vähempää tärkeät. Senhän takia sitä mennään naimisiin, että ollaan tajuttu sopivansa yhteen, ja yhteen sovitaan yleensä tässäkin osiossa. Joko niin, että osataan suunnitella hienosti yhdessä, tai niin, että toinen tykkää suunnitella, ja toinen tykkää olla vain taustalla mukana menossa. Vaikka tiesin aina Topiaksen kyllä tuntevan meidän hääpäivän MEIDÄN päiväksi, vaikka minä sen suurimmaksi osaksi suunnittelin, halusin silti tehdä jotain pientä ekstraa, senkin takia, että nautin itse aina kaikista pienistä ylläreistä. Siis etenkin siitä, että kun saan yllättää muita!

Miten teillä on jakaantunut hääsuunnittelu? 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Miksei topias saanut samanlaisia sukkia?

Avatar

Ihan huikeet! 😀 Pienet yksityiskohdat, hitto ne tekee paljon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä