MITEN KIITIMME HÄÄSEURUETTA?

Meille oli alusta asti tietenkin selvää, että halutaan meidän hääseuruetta kiittää jotenkin muutenkin kuin sanallisesti. Päätettiin sitten jakaa meidän kiitokset kolmeen osaan; kaasojen lahjoihin, bestmanien lahjoihin ja yhteisiin kiitosbileisiin.

Kaasojen lahjaksi mietin koko ajan koruja, mutta en osannut vain päättää, että mitä hankkisin. Ensin minulla oli mielessä personoidut rannekorut, sitten ruusukultaiset sormukset tai korvakorut. Lopulta kuitenkin ajattelin, että haluan antaa lahjan, joka on myös käytännöllinen, ja ajattelin, että hopea on sellainen sävy, mitä tulee käytettyä, ja yksinkertaisen kauniit korvakorut pääsevät varmasti käyttöön muuallakin kuin häissä. Olen itseasiassa jo osalla kaasoista nähnyt nämä valitsemani korvikset monta kertaa käytössä!

Päädyin sitten lopulta tanskalaisen Kranz & Ziegler -merkin korvakoruihin, jotka olivat mun mielestä todella kauniit, ja onneksi kaasot pitivät niistä myös! Annoin heille pienet paketit ennen kuin hyökkäsimme brunssin kimppuun, ja oli ihana pysähtyä hetkeksi, kiittää kaikkia avusta, ja kertoa sekä sanoin että lahjan kautta, että he ovat minulle tärkeitä.

Bestmanien lahjaan laitettiin ensin ajatusta ja yritettiin miettiä vaikka ja mitä luovaa. Laitoin aina Topiakselle Whatsappissa erilaisia vaihtoehtoja, mutta mikään ei sitten ollut kuitenkaan ihan juuri sitä, mitä hän halusi. Lopulta sitten päädyttiin jokaisen nimellä kaiverrettuihin taskumatteihin, sillä tiedettiin, että ne ainakin pääsevät käyttöön, ja vielä samantien. Topias antoi taskumatit ehkä jo perjantai-illalla, tai sitten lauantaiaamuna, en ole ihan varma. Hänelle sillä ei niin ollut väliä, kun taas minä halusin antaa kaasoille lahjat juuri tietyllä tapaa.

Ja sitten meillä on vielä ne kiitosbileet. Toivottavasti säät pysyvät luvatusti lämpiminä, sillä ollaan kutsuttu koko hääseurue puolisoineen meidän vanhempien luokse ensi viikolla allasbileisiin! Meillä on siellä häistä jääneet juomat odottamassa, hääkakku pakkasessa ja sitten laitetaan tietenkin ruokaa koko porukalle. Siellä olisi tarkoitus näyttää kaikki hääkuvat, ja jos tuuri käy niin ehkä saadaan siihen mennessä vielä videotkin. Mulla on mielessä myös sitä sun tätä ohjelmaa, ja olen varma, että meille tulee tosi ihana päivä ja ilta. Ja vaikka sitten tulisikin huono sää, niin on mulla kyllä sisätilavarasuunnitelma.

Ei oltaisi kyllä mitenkään selvitty kaikesta ilman meidän kaasoja ja bestmaneja. Oli mahtavaa valmistella häitä tällä porukalla <3

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Moi Emilia, omat häät tuloillaan, joten ensinnäkin kiitos monipuolisesta blogistasi! Kyselisin, mistä nuo bestmanien rusetit ja henkselit/olkaimet löytyivät? Tosi hauskat!

Avatar

Noi kiitosbileet on huikea idea! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä