VIIMEINEN LOMAVIIKKO

Tää kesä meni niin nopeasti, ettei edes pysty käsittämään! Meillä on täällä meneillään viimeinen yhteinen lomaviikko, sillä Avan koulu alkaa keskiviikkona. Ollaan nyt vaan nautittu olostamme täysillä, niin blogikin on ollut tällä viikolla hiljaisempi. Ollaan käyty uimassa mukkilassa ja Jukuparkissa, shoppailtu ja valmistauduttu koulun alkuun. Tänään me oltiin ajateltu mennä uimaan taas, mutta aamulla alkoikin kauhea sade. Ensin Avalla oli aamulla terveystarkastus koulun terveydenhoitajalla ja siitä me lähdettiin shoppailemaan oikeastaan melkein koko päiväksi. Oltiin liikkeellä äidin ja siskon ja viiden lapsen kanssa, ja käytiin syömässä ja leikkimässä, joten lapsillakin oli kivaa. Ava tosin oli ihan oikeasti myös shoppailemassa, sillä käytiin ostamassa hänelle penaali ja sinne kaikki tarvikkeet sisälle, sekä lisää kouluvaatteita syksyä varten.

Näiden ostosten lisäksi hoidettiin vihdoinkin vähän extempore sellainen juttu, mikä on pitänyt tehdä jo tosi kauan. Nimittäin Ava kävi ekaa kertaa kampaajalla! Otetaan hänen uudesta tukasta joku päivä tässä ihan kunnon kuvia, ja esittelen sen sitten täällä 😉 Hän oli tosi innoissaan, mutta en vielä kerro uudesta kampauksesta mitään! Sen vain, että voi vitsi, miten iso tyttö meillä on jo. Ihan kirjaimellisestikin, nimittäin Ava on jo 13o senttinen koululainen. Ostin tänään myös ensimminen 134cm kokoisen vaatteen, mikä tuntui tosi hurjalta.

Mummi lähti Myllystä aiemmin Aden ja Alexin kanssa, mutta me jäätiin vielä Alisan ja pienen Maxin kanssa kiertelemään ja kuluttamaan aikaa. Välttelemään kotona odottelevaa arkea ja leikkimään rentoja lomailijoita.

Tää kesä on kyllä kirjaimellisesti ollut elämäni paras. Lasten kanssa on ollut niin ihanaa olla kotona näin pitkään, kun he tosiaan jäivät kotiin jo toukokuun puolivälissä. Häät meni loistavasti, kuten meni myös häämatka. Loppukesä ollaan vaan uitu ja oltu, ja uitu vähän lisää. Mulle loma on tehnyt erityisen hyvää, kun kevään sairasteluiden jälkeen pää on kaivannut tuulettumista. Topiaskin on töistä huolimatta ehtinyt olla ja puuhata meidän kanssa. Molemmat lapset ui jo tosi hyvin, ja odotan innoissani ensi kuun Kreikan matkaa, kun he eivät tarvitse kellukkeita ja osaavat jo niin reippaasti liikkua vedessä. Mereen tosin en halua heitä päästää ihan ilman mitään, kun se on kuitenkin vähän eri juttu.

Voi vitsi. Molemmat on jo niin isoja ja ihania. Ollaan niin onnellisia koko perhe.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Oon ihan järkyttyny suomalaisten ekaluokkalaisten keskipituudesta, joka oli just jonku uutisen mukaan n. 130cm!! T: 151cm ”pitkä” aikuinen 😀 hahaha! En kestä! Mutta todistin sitä itse kun olin töissä ilttiskerhossa (1-2luokkalaiset), että pojat on mun pitusia ja niillä on isompi käden ja jalan koko 😮 kyllä 8v pojat oli oli ihan liikuttuneita mun ”pienuudesta”, mutta onneksi olin aika ”tiukka täti” muuten ni pojat kyllä totteli 🙂 mutta on se hubittaa kun bussissa alakouluikäset on mua isompia 😀 mies aina vitsailee että menen koululaisesta kun laitan repun selkään – onkohan se syy miksi autotki lähes aina pysähtyy mulle suojatiellä hmm… 😀

Avatar

Hei! Ohi aiheen, mutta haluaisitko joskus tehdä postausta sun painonpudotuksesta? Ilmeisesti ennen teidän häitä sait aika paljonkin pois, ois kiva nähä ennen ja jälkeen kuvia ja muutenkin et miten onnistuit

Emilia Huttunen

Mä pidän tän mielessä! 🙂 Sain yhteensä häitä varten pudotettua 13 kiloa, mutta se oli aika tylsä projekti, kun olin sairaana tosiaan niin pitkään, ja pudotin painon oikeastaan vaan jättämällä hiilarit ja turhan rasvan pois, mutta menetin myös kaiken lihasmassan, kun en voinut treenata 🙁 tästä eteenpäin sitten fiksumpi dieetti, mutta tossa ei oikeen oo ollut mun mielestä kauheesti kirjoittamisen aihetta 🙂

Avatar

Hei! Olisi kiva saada voldesta postausta, millaisia lenkkejä teette ja missä maastossa, mitä ruokaa hän syö ja muutenkin elämästä koiran kanssa. 🙂 haluaisin itse pienen koiran, niin olisi kiva kuulla koirajuttuja. Missä koira esim on kun olette jukuparkissa ja jossain menossa? Minne koira menee loman ajaksi hoitoon? 🙂

Avatar

Kyllähän koira nyt pärjää yhden jukuparkreissun ajan yksin kotona ihan hyvinkin. Reissun aikaa ei toki tietenkään 😀 minuakin kiinnostaisi Volden kuulumiset ja miten elämä koiran kanssa on nyt sitten sujunut! 🙂
Myös polttarit part 3 ja post mortem – polttarit kiinnostaisi edelleen, samoin häiden budjetti (mutta ehtiihän sen!)

Emilia Huttunen

Kiitos toiveista, pitää ottaa Voldesta uusia kuvia ja kirjoitella! <3 Ja budjetti ja polttarit ja kaikki tulee! 🙂 Mä oon nyt hääkuvafiiliksissä keskittynyt näköjään enemmän niihin postauksiin, missä pääsen esittelemään niitä, mutta yritän saada pian myös noi ulos! 🙂

Avatar

Kerroit joskus keväällä että et ehtinyt sairasteltuasi opiskelemaan kaikkea mitä piti ja että opiskelet kesän aikana muut kiinni niin maltoitko opiskella vai koitatko syksyllä ottaa vasta muita kiinni?

Emilia Huttunen

En malttanut valitettavasti 😀 Yritän ehtiä vielä tässä elokuussa 🙂 Joudun siis osan kursseista joka tapauksessa käymään uudestaan ensi keväänä, jos ne vain mahtuvat lukujärjestykseen. Muuten jää nelosvuoteen

Avatar

Ohhoh onpa Ava pitkä tyttö! Mun muutaman kk nuorempi poika on alle 115cm 😀 ja käyttää 116 tai 110/116 vaatteita 😀 Saako kysyä minkä pitunen Nomppu on?

Emilia Huttunen

Hän on kyllä tosi pitkä! 🙂 Mä olin myös lapsena, kasvoin tosi nuorena pitkäksi ja sitten se hidastui. Avasta tosin tulee varmaan mua pidempi, mustakin tuli omaa äitiäni pidempi. Nompulla ei vielä oo ollut neuvolaa, mutta melkein 120 hän vaikuttaisi olevan 🙂

Avatar

Heh, en tahtos kehuskella, mutta minun eskarilainen on reilu 130cm

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä