EKALUOKAN EKA PÄIVÄ

Sinne se meni. Meidän neiti esikoinen, reipas ekaluokkalainen.

Kyllä tätä päivää oli odotettu. Neiti on ollut niin innoissaan koulun aloittamisesta yleensäkin, mutta kun hän vielä pääsi sinne kieliluokalle. Hänestä on niin hienoa päästä oppimaan uutta kieltä ja tutustumaan uusiin kavereihin. Häntä ei jännittänyt kuulemma yhtään, mutta meitä jännitti. Niin hurjaa, että nyt ollaan koululaisen vanhempia!

Aamulla saattaessa jouduin ankarasti pidättelemään kyyneliä, mutta syytän niistä näitä hormoneja. Meidän reipasta esikoista kun ei tosiaan yhtään jännittänyt tai mietityttänyt, ja oltiin vaan tosi ylpeitä, mutta silti sitä on itse vähän vaikea päästää irti siitä omasta lapsesta, edes sen koulupäivän ajaksi.

Meillä oli jo ensimmäinen vanhempainiltakin tänään ja nyt ollaan henkisesti vähän paremmin varustauduttu läksyihin, koulumatkoihin ja kaikkeen ekaluokkaan kuuluvaan. Mutta kyllä mua silti nipistelee vatsasta, kun katson tota keltaista lippistä ja muistan vielä niin elävästi sen hetken, kun painoin oman lippikseni päähän.

Niin se aika vaan menee, ja nyt meillä oikeasti asuu ekaluokkalainen. Ihanaa! Toivottavasti kaikkien teidän ekaluokkaisilla on myös ollut ihana koulun alku!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ava on niin reippaan, iloisen ja tyylikkään näköinen ekaluokkalainen, mutta missä se lippis on, eikö hän suostunut sitä pitämään? 😀 Mä olen sua vuoden nuorempi enkä ole kyseistä lippistä saanut ja googlen mukaan Keltanokka-lippiksiä on alettu jakamaan vasta vuonna 2006, joten et säkään ole sellaista päähäsi painanut

Avatar

Ei siinä edes hormoneja tarvittu, kun meillä neitiä kouluun saattelin. Kyllä sitä vesihanat aukesi kun hän sinne muiden mukana sisälle meni. Hienosti on koulu alkanut ja parasta on kun on saanut uusia kavereita lisää. Sillai ne pikkuset kasvoivat isoiksi koululaisiksi ❤️

Avatar

Hei! Voisitko hieman kertoa lisää tästä ä kieliluokasta? Mitä kieltä Ava oppii siellä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä