5 -VUOTIAS KUOPUS

Tänään tuli viisi vuotta kuluneeksi siitä, kun meistä tuli kahden lapsen vanhempia. Ihan käsittämätöntä, että meillä on jo kouluikäinen esikoinen, ja nyt kuopuskin on jo viisivuotias! Vaikka edelleen tietenkin toivotaan, että hän ei olisi kauaa kuopus, vaan keskimmäinen.

Me juhlittiin tänään tätä merkkipäivää rennosti oman perheen kesken. Hän sai aamulla synttärilahjaksi hartaasti toivomansa punaisen rannekellon, sitten ollaan pelailtu yhdessä ja katsottu elokuvaa, käytiin frozen yogurteilla keskustassa, käytiin katselemassa leluja Stockalla ja syötiin iltapalaksi pitsaa, sipsiä, karkkia ja kakkua. Oikein onnistunut syntymäpäivä siis! Oikeat juhlat juhlitaan sitten viikonloppuna.

Kirjoitan meidän synttärisankarista paremmin kuulumisia, kun päästään ottamaan hänestä vähän uusia kuvia. Meidän piti ottaa jo tänään, mutta ei sitten ehditty, kun oli kiire laiskotella ja herkutella, ja ulkona oli vähän synkkä sääkin kaiken lisäksi. Spoiler alert: se on aika ihana tyyppi.

Mä voisin synttäreiden kunniaksi kysellä tältä herralta, jos häntä kiinnostaisi kuvata video tänne! Olisiko teillä hänelle jotain kysyttävää, tai aihe-ehdotuksia?

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Kuulostaa ihanalta synttäripäivältä. ❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä