SUOMESSA TAAS

Täällä sitä ollaan taas, ja Kreikassa vietetyn viikon aikana Suomeen on näköjään tullut syksy. Meillä oli aika tapahtumarikas reissu, ja tylsää ei päässyt todellakaan tulemaan. Meidän reissu oli yksi parhaista ikinä, ellei paras, ja se meni aivan liian nopeasti. Reissulla tuli pari pientä pipiä, vihkisormukseni meni rikki ja laukkuja katosi ja saatiin onneksi takaisin. Lennot olivat myöhässä molempiin suuntiin ja reissumme lyheni päivällä ja sisälsi paljon lentokentällä oleilua, mutta kaikista näistä seikoista huolimatta nautimme olostamme ihan täysillä. Nyt on tosi orpo olo, kun vihkisormukseni on korjattavana, mutta saan sen onneksi lokakuussa sitten takaisin. Vaikka täytyy sanoa, että hormonimyrskyn keskellä tuli vuodatettua ihan muutamat kyyneleet senkin takia!

Koko pidennetyn perheen kanssa oli kiva matkustaa ja nyt pitää alkaa käydä läpi kuvia ja videoita, jotta pääsen esittelemään kunnolla reissuamme tänne blogiin! Aika hyvä someloma tuli taas pidettyä, mutta ihan täysin postaamatta en malttanut olla, vaan tuo yksi hyperemeesipostaus oli pakko päästä hotellihuoneessa näpyttelemään, ja sen kaveriksi olen reissun aikana altaalla maatessani kirjoittanut roppakaupalla luonnoksia, joten älkää huolehtiko, sillä nyt tiiviimpi postaustahti jatkuu taas!

Toivottavasti teillä oli myös hyvä viikko, ja aivan ihanaa alkavaa viikkoa nyt kaikille! 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä