YKSINÄINEN NIMETÖN

Mulla on niiiiiin orpo olo. Kuten ohimennen mainitsin, vihkisormukseni meni rikki Kreikassa. Siitä ihan vaan yhtäkkiä katkesi yksi kiinnike, ja se kiinnike ja timantti, jota se piteli, putosivat ja katosivat. Hormonien armoilla en käsitellyt asiaa kauhean hyvin, vaan vuodatin pari kyyneltä ja mulla oli tosi kurja olo. Ja kyllähän se vieläkin harmittaa! Tuli kuitenkin parempi olo, kun reissusta palattuamme vein sunnuntaina sormuksen liikkeeseen ja se lähetettiin sieltä heti korjattavaksi.

Tänään sain sitten puhelun, että sormus on palautettu verstaalta, mutta mukana tuli info, että sitä ei voitu korjata. Valitettavasti oli nyt käynyt niin huono tuuri, että sormuksessa on ainevirhe ja valussa on päässyt ilmeisesti ilmaa tonne valkokullan sekaan ja koko sormus pitäisi tehdä jotenkin uudestaan. Annettiin siis kolme vaihtoehtoa; joko valmistaja tekee uuden, jostain löydetään toinen samanlainen tai tämä sormus tehdään uudestaan näistä materiaaleista.

Tätä sormusta ei sitten enää löytynyt mistään, vaan minä olen ostanut sen viimeisen, joten jäljelle jäi kaksi vaihtoehtoa. Sormus lähetettiin takaisin verstaalle, josta se lähetetään valmistajalle, ja joudun tässä nyt vain odottelemaan, että miten käy. Joudun kuitenkin nyt olemaan aika pitkään ilman vihkisormusta. Ja tuntuu niin oudolle! Olen tottunut vihkisormukseeni niin hyvin, ja sormukseni istuvat sormeen täydellisesti. Nyt kuitenkin puuttuu yksi ja tuntuu, että kävelen vinossa, kun vasen puoli on kevyempi 😀 Jäljelle jääneet kihlasormus ja vuosipäiväsormus eivät myöskään enää istu kunnolla, kun sormeni oli jo muotoutunut niin hyvin siihen kolmeen sormukseen. Ikävöin vihkisormustani niin paljon! Se on näistä kolmesta lempparini, ja huomaan todellakin sen puuttumisen. Vähän myös stressaa, että saanko nyt varmasti uuden, tai saadaanko se varmasti korjattua, ettei käy niin, että vaikka viiden vuoden päästä se taas hajoaa, kun sitä vauriota ei ole saatu kunnolla korjattua tai jotain.

Mulla on vieläkin tapana tuijotella sormuksiani monen monta kertaa päivässä. Siis oikeesti TOSI monta kertaa päivässä! Näihin laitettiin ajatusta ja en ole todellakaan kyllästynyt, vaan näyttää joka päivä paremmalta. En malta odottaa, että saan vihkisormukseni takaisin, niin pääsen myös ottamaan kaikista sormuksista yhdessä kuvat ja voisin vähän kirjoitella siitä, miten tähän nyt päädyttiin.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tosi kurjaa tommoinen. Toivottavasti se saadaan korjattua mahdollisimman pian. ❤

Avatar

Siis toihan on niinku mun pahin painajainen! Nimimerkillä kohta kolme vuotta naimisissa ja tuijottelen vieläkin sormustani päivittäin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä