AIKA SANOA HYVÄSTIT INDIEPLACELLE

On outoa ajatella, että tämä blogi on ollut iso osa elämääni jo seitsemän vuotta. Vuonna 2011 bloggaamisen aloittaessani en todellakaan nähnyt tällaista tulevaisuutta, millaisen olen päässyt tähän mennessä kokemaan. 2013 blogini muutti Bloggerilta Kaksplussalle, elämäni ensimmäiseen blogityöpaikkaan, tähtibloggaajakisan voittamisen seurauksena. Vuonna 2014 seurasin unelmaani Aller Median puolelle Mamalife -portaaliin ja Fit -lehden saitille, ja vuonna 2015 päätin, että paras paikka minulle on nyt Indiedays, josta myöhemmin tuli Indieplace. Ja olen viihtynyt täällä niin hyvin!

Blogini on ollut Indiedaysilla ja Lifiella yli kolme vuotta, ja se on pitkä aika blogiskaalassa, kun se on kuitenkin yli puolet siitä ajasta, jonka blogini on ollut portaaleissa. Indieplacella olen saanut nauttia mahtavasta porukasta ja osaavien ammattilaisten tuesta, ja päässyt bloggaamaan aivan mahtavassa seurassa. Tänä kesänä tein kuitenkin sen päätöksen, että haikein mielin on nyt minun aikani jatkaa eteenpäin.

Kesällä ajauduin miettimään blogini tulevaisuutta ja entistä vahvemmin alkoi pyöriä päässä sellainen fiilis, joka on minua jo pitkään jossain sopukoissa vaivannut. Blogini tarvitsee muutosta! Kyselin Instagramissa teidänkin mielipidettänne blogin tyylistä ja sisällöstä, ja aloin tuntea vahvemmin, että haluan palata enemmän siihen aiempien vuosien tunnelmaan ja sisällöntuottoon, joka on muuttunut lasten kasvaessa ja elämäntilanteen vaihtuessa. Haluan kirjoittaa enemmän perhejuttuja, puhua lapsettomuudesta, avata suutani vaikeista aiheista ja välillä vähän shokeerata. Ja vaikka tietenkin voisin tehdä kaikkia näitä asioita täällä Lifiella, päätin tutkia vaihtoehtojani ja tulin siihen tulokseen, että tässä on täydellinen mahdollisuus saada tavallaan pieni uusi alku, mitään dramaattista kuitenkaan tekemättä.

Ja näin voinkin nyt onnellisena ja ylpeänä kertoa, että blogini muuttaa yhden mahtavan porukan luota toisen mahtavan porukan luokse, ja ensi torstaista lähtien uusi blogikotini on Kaksplussalla!

Olen istunut tämän salaisuuden päällä jo pitkään ja olen niin innoissani, kun muutto on käsillä! Tulen kaipaamaan näiden monien mahtavien tyyppien kanssa työskentelyä, mutta onneksi saan työelämääni sitten paljon uusia upeita ihmisiä, ja tällä alalla niitä vanhojakin tuttavuuksia pääse näkemään tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kaksplussalle muuttaminen saa oloni todella nostalgiseksi, sillä tämähän on tavallaan kotiinpaluu. Kaikkien näiden vuosien jälkeen MUTSIS ON palaa sinne ensimmäiseen paikkaan, josta kaikki kunnolla alkoi.

Kaksplussan kulisseissa on tässä välissä porukka vaihtunut paljon, mutta uudesta blogikodistani löytyy myös tuttuja kasvoja. Olen tietenkin innoissani siitä, että pääsen bloggaamaan samaan paikkaan siskoni kanssa, joka kirjoittaa Eveliina Matilda -blogia, ja Kaksplussalla Kotitalouskriisi -blogia kirjoittaa myös ihana Maria, jonka kanssa tutustuttiin silloin 2013 saman katon alla.

Mitä käytännön asioihin tulee, tämä tietenkin tarkoittaa muutoksia ulkoasussa ja saitilla navigoimisessa, mutta koska suurin osa vaikuttaa seuraavan blogia Facebookin ja Instagramin kautta, ei teidän tarvitse päivittää osoitetta mihinkään, koska uusi osoite tietenkin päivittyy sinne automaattisesti. Ja vanha tuttu mutsison.com johtaa aina perille! Tällä hetkellä se johtaa tänne blogiin, ja torstaista se vaihtuu johdattamaan Kaksplussalle, joten sitä kautta pääsette aina blogiini. Toivottavasti maltatte olla kärsivällisiä mahdollisten bugien kanssa, kun kaikkea vielä yritetään saada kasaan, ja jaksatte seurata minua vielä kerran uuteenvanhaan blogikotiin!

Takki – Kappahl (saatu) / Mekko – Kappahl (saatu) / Laukku – Ted Baker / Kengät – Zalando 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Imarteleepas kauniisti tuo asu sua, mekko varsinkin 🙂

Avatar

Lukijana sanon, että onpa harmi!
Kaksplus on mennyt niin hankalasti luettavaksi lukuisista tekstiin upotetuista mainoksista johtuen.

Mutta kiva tietysti, jos itsellesi parempi

Avatar

Hei hurjasti onnea uuteen blogikotiin, vaikka harmi että lähdet!! <3 Luen silti aina sun jutut 😉

Avatar

Komppaan ensimmäistä kommentoijaa, Kaksplussan blogit on hankalia luettavia mainoksien takia.
Muutoin kiitos sekundaarisen lapsettomuuden käsittelystä blogissasi. Täällä kohtalotoverisi. Meillä ivf-hoidot tepsivät ja saimme niiden avulla lapsen.

Avatar

Komppaan myös aikasempia kommentoijia kaksplussan blogien huonosta luettavuudesta mainosten vuoks. Lisäks ainakin siskos blogi on toiminu heikoisti viimisen kuukauden.. Toivottavasti sun blohin kanssa ei tuu samat ongelmat eteen.

Avatar

Komppaan edellisiä, Kaksplussan blogit jää nykyisin lukematta niiden ärsyttävien mainosten takia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä