SUPERHYPERSALAINEN MASTER PLAN

 

Askel 1

Mieti, mitä uutta valehdeltavaa voisit keksiä blogiin, jotta pystyt toteuttamaan askeleen 10.

Askel 2

Keksi, että lapsettomuudestahan aina kannattaa valehdella!

Askel 3

Ala käymään lapsettomuushoidoissa ja -tutkimuksissa, että voit valehdella blogissa, että kärsit lapsettomuudesta.

Askel 4

Valehtele KAIKESTA! Naureskele sitten yksinäsi, että noihan kaikki uskoo nää jutut.

Askel 5

Ala oikeasti syödä niitä hormoneita, että oot koko ajan ihan kiukkunen, etkä jaksa olla ammattilainen, vaan vajoat muiden tasolle ja teet tällaisia postauksia.

Askel 6

Ihmettele ystävien kanssa, miten jotkut on niin julmia, että kehtaa tunnistaa sun selvät valheet, ja naureskele sitten yksinäsi, koska tiedät, että nehän on vain oikeassa ja oot koko ajan valehdellut kaikesta.

Askel 7

Valehtele kiertopäivistä ja lääkkeistä ja kaikesta, valehtele myös lääkäreille ja laita sun veri valehtelemaan labroissa. Munasarjat myös! Ihan vaan koska voit.

Askel 8

Nauti työsi hedelmistä ennen kuin toteutat viimeiset askeleet. Ai että kun on ihanaa! Puolet ihmisistä luulee, että kärsit lapsettomuudesta ja on sympaattisia ja tukee, neljäsosa kyselee, että jokojoko, ja neljäsosa tietää, että oon keksinyt koko jutun, koska oot nerokas criminal mastermind.

Askel 9

Ryöstä pankki. Koska tää koko homma on niin looginen, että tää on järkevä seuraava askel.

Askel 10

Ota rahat ja perhe, muuta Karibialle ja keksi uusi juoni, jotta voit seuraavaksi ostaa oman saaren. Koska se on ainoa järkevä pointti tässä kaikessa. Koska se ei oo mahdollista, että ihminen voi oikeasti kärsiä lapsettomuudesta ja uskaltaa kirjoittaa siitä, mutta kirjoittaa vaikka välillä postauksia valmiiksi ja julkaiseekin ne vasta jonain toisena päivänä.

Salainen askel 11

Osta 37 koiranpentua.

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Tuntuu tosi ikävältä teidän ja muidenkin tästä jo itselle rankasta jutusta kärsivien puolesta, että joku tuntematon haluaa vielä kääntää veistä haavassa. Yksi asia mikä tosin voisi ehkä vähentää joidenkin reaktioita (erityisesti niiden joilla ei ole vielä lasta ja toive ja yritys saada lapsi on ollut jo pitkään) on käsitteellinen täsmällisyys. Vaikka terveydenhuollon klinikatkin käyttää välillä nimitystä lapsettomuus koskien sekundaarista hedelmöittymisen vaikeutta. Niin olisiko selkeämpää kuitenkin puhua hedelmöittymishoidoista ja hedelmöittymisen vaikeuksista sen sijaan että puhuu lapsettomuudesta jos on jo lapsi ja hänellä sisarus? En tarkoita siis vähätellä tilanteen raskautta mutta käsite lapsettomuus olisi hyvä käyttää suomenkielessä oikeassa merkityksessä, koska meillä on kuitenkin olemassa nämä muut käsitteet jotka kuvaavat paremmin tilannetta. Olen jäänytkin usein pohtimaan miksi siis käytetään käsitettä lapsettomuus jos voiaan puhua esim hedelmöityshoidoista?

Avatar

Mä todella toivon että ihmiset ei oikeesti kiusaa sua väittämällä et oisit keksinyt tuon lapsettomuuden. Voiko törkeämpää olla 😮 Ihan kuin siinä prosessissa ei ois tarpeeks kestettävää ilman että jotkut idiootit kiusaa. Tsemppiä <3 🙁

Emilia Huttunen

Valitettavasti ne tekee juuri sitä, mutta ainakin toistaiseksi suhtaudun huumorilla 😀 Onhan se nyt aika tyhmää kuvitella ja levitellä tommosia. Kai niitä tyyppejä pitäisi enemmänkin vain sääliä, kun ei oo elämässä parempaa sisältöä 🙂 Kiitti! <3

Avatar

Ihan huikeella tavalla suhtaudut näihin ääliömäisiin juttuihin.Ei voi kuin ihailla!👍Jatka samaan malliin,tsemppiä hurjasti jatkoon❤❤❤

Emilia Huttunen

Ihanasti sanottu, kiitos! ❤️

Avatar

Hei, päivittyyköhän blogisi uusi osoite blogloviniin? Meinas vallan ohi mennä uudet postaukset kun ne ei enää sinne ilmesty 😁

Emilia Huttunen

Siinä on joku tekninen ongelma, mitä yritetään selvitellä, toivotaan, että pian taas toimii! :/

Avatar

Aika ilkeää tälläisestä aiheesta kiusata😔tsemppiä ja voimia😍

Emilia Huttunen

Kiitos! 😘

Avatar

Mitä ihmisiä sitä oikein on tässä maailmassa! Gaaaah! Käy päähän että saat kestää tyhmiä, idioottimaksia kommentteja.
Tsemppiä yritykseen, tiedän miten vaikeaa on lapsettomuus. ❤️

Emilia Huttunen

Kiitos! ❤️

Avatar

Siis onks nää jotain vauvapalstan juttuja? Älä välitä tuollaisista ääliöistä, ei niiden juttuja kannata vaivautua edes lukemaan! Paljon tsemppiä teille 🙂

Emilia Huttunen

Siis en todellakaan lue mitään palstoja! 😀 että en tiiä puhutaanko siellä näin, mut nää on simmosia, että ihmiset on ihan suoraan mulle laittanut viestiä omalla nimellään ja syyttänyt valehtelusta yms

Avatar

Se on kyllä julma tää maailma 🙁
Mutta mä oikeasti nostan hattua teille bloggareille, kun uskallatte tuoda oman elämänne niin avoimesti auki ja esille meille lukijoille. Itse olen vähän päinvastainen luonne,mutta tykkään lukea muiden elämän kommervenkeistä ja elämästä ylipäätänsä.
Tsemppiä sinne ! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä