UPEITA UUTISIA UUDELLE VUODELLE

Tämä on ollut taistelua. Synkkiä fiiliksiä ja toivottomuutta, välillä toivoa tulevasta, ja sitten taas pudotus kovaa korkealta. En osaa sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen päästessäni kertomaan teille, että vuosi 2019 tulee olemaan täynnä ihania raskaus- ja vauvajuttuja, sillä olen vihdoin raskaana ja laskettu aika on elokuussa.

Ihanaa uuttavuotta kaikille! Nyt kannattaa pysyä kuulolla, sillä heti huomisesta lähtee tulemaan raskauspostauksia!

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Voi ei. Olisi kyllä ollut uskomatonta jos olisitte saaneet kaksoset. Yritä iloita tästä silti. Kukaan ei voi tietää miltä sinusta tuntuu. <3

Avatar

Isosti ONNEA🥰

Avatar

Ihanaa, paljon onnea <3

Avatar

Paljon onnea! <3

Avatar

Oi ihanaa! Paljon onnea ♥

Avatar

Ihan sydämestä asti, ONNEA! Aivan uskomatonta. Pienelle tarrasukkia, et pysyy menossa mukana. 💖

Avatar

Apua, näin sun ig-postauksen puol kolmelta yöllä ja multa oikeesti pääsi itku 😭😭 Oon vaan niin vilpittömästi ihan äärettömän onnellinen teidän puolesta, vaikka periaatteessa tuntemattomia olettekin ❤️❤️❤️ Tsemppiä ihan superisti raskauteen ja vauvavuoteen, teillä tulee olemaan niiiiiin ihanaa 😍

Avatar

Sama juttu, luin vasta nyt mutta itku meinaa tulla 😭😍 Onnea niin paljon! Ja niitä tarrasukkia!!!

Avatar

Ihania uutisia, onnea! 😊 Jään innolla odottamaan raskauspostauksia! ❤

Avatar

Paljon onnea!! ❤ Täällä odotellaan myös elokuun pientä rv 8+3 ❤

Avatar

en voi sanoin kuvailla kuinka järkyttävän onnellinen oon teidän puolesta! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja äärettömän onnellista uuttavuotta! mä jotenkin niin tunsin sydämmessäni et te tuutte vielä onnistuun! en epäröinyt hetkeäkään! <3

Avatar

Voi Emilia tää on niin ihana uutinen <3 Kommentoin sulle jo aikaisemminkin, että on upeaa, miten avoimesti ootte jakaneet teidän lapsettomuustaivalta. Ihan mielettömän huippua, että se kaikki odotus on nyt palkittu! Itselläni on esikoisen laskettu aika heinäkuun loppupuolella, joten melkeinpä samoilla viikoilla mennään. Mahtavaa päästä seuraamaan sun raskautta ja myötäelämään teidän onnea.

Avatar

Paljon onnea teille! 😊

Avatar

Onnea onnea onnea!!<3

Avatar

Onnea miljoonasti. Täällä toista lasta yritetty myös useampi vuosi ja kaiken kaikkiaan viides ivf tuotti tulosta. Huomenna alkaa yhdeksäs raskausviikko. Ompa kiva seurata sinun melkein samaan tahtiin etenevää raskautta 😊

Avatar

Paljon Onnea! Olen aina välillä käynyt lukemassa blogiasi ja seuraan sinua Instassa. Kyllä kosketti raskausuutisesi <3 Itsellä muutama kkm takana.
Aion todellakin seurata blogiasi nyt tiiviimmin, kun kiinnostaa raskausaikasi.
Meillä myös tulossa vauva 2019, joten senkin vuoksi. Meillä kolmannen la kesäkuussa. Kaikkea hyvää ja ennenkaikkea hyvää vointia sinulle ja pienelle mahassasi! 🙂

Avatar

Ihanaa!! Paljon onnea<3 Ootte aivan huippu upea perhe ja susta huokuu että oot varmasti aivan tajuttoman lämmin ihminen! Mahtavaa odotusaikaa:)

Avatar

Ihana kuulla! Paljon onnea Emilia ja Topias!

Avatar

Olipa koskettavaa lukea tästä juuri tämän vuoden alussa! Olen lukenut blogiasi vuosia, koskaan aiemmin en ole kommentoinut; nyt olen kuitenkin ”kulkenut” kanssasi ajan läpi lapsettomuuden odottaessani positiivisia uutisia esikoisesta ja nyt lähes samaan aikaan kun sinä kirjoitat tästä, olen itsekin varovaisen onnellinen alkaneesta raskaudestani ja odotan ensi viikon varhaisultraa – toivon sydämestäbi että siellä on kaikki hyvin. Ihanaa, että pääsee blogistasi lukemaan nyt lähes samantahtista matkaa! <3 Paljon onnea!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä