MEIDÄN VIIKONLOPPU YHDESSÄ JA ERIKSEEN

 

Perjantaina oli ihana aurinko ja me oltiin siskojen, miesten ja lasten kanssa grillaamassa meidän porukoilla, kun siellä oli käty, sillä meidän vanhemmat oli reissussa. Grillattiin kaikkia suosikkeja ja oli niiiiin hyvää. Meidän perheelle tämä oli vasta tämän vuoden ensimmäinen kunnon grillaus, joten nam.

Lauantaina minä lähdin meidän esikoisen kanssa laivalle! Oltiin piknik-risteilyllä hänen luokkakaverin ja kaverin äidin kanssa, joten molemmilla oli seuraa, ja meillä oli aivan ihana päivä. Ainoa harmitus oli se, että en voinut buffetista syödä mitään niitä kylmiä, joten täytyy ottaa siis uusiksi raskauden jälkeen. Muuten mulla oli todella hyvä päivä ja kävi kyllä tuuri, että jaksoin iltaan asti hyvin. Kipeäksi siinä kyllä tuli ja kotiin päästessä kaaduin sänkyyn ja nukahdin heti silloin kahdeksan jälkeen. Oli mahtava risteily ja teki niin hyvää henkiselle jaksamiselle kaiken tän makailun jälkeen. Ja esikoinen selvästi nauttii tällaisesta ajasta ilman pikkuveljeä, vaikka he hyvin tulevatkin toimeen.

Meidän risteilyn aikana pojat olivat mökillä kalastamassa ja saatiinkin sitten nauttia savustettua siikaa seuraavana päivänä.

Sunnuntaina oltiin tuttuun tapaan kaikki porukoilla, kun äiti teki taas kaikille kotiin vietäväksi ruokaa, ja sitten meillä oli täällä lettukestit.

Meidän viikonloppu on siis sisältänyt perhettä ja ystäviä, ja nyt on voimavaroja kerätty kivasti, että jaksaa taas suunnata uuteen viikkoon!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Sulla on monesti kauniita vaatteita, jotka istuu hyvin juuri vartalonmalliisi. Mistä ostat vaatteesi? Voitko tehdä postauksen lempivaatteista ja mistä ne on?

Avatar

Ei oo hetkeen ollu koulusta mitään postausta, vieläkö käyt sitä, vai ootko joutunu jättämään kesken/tauolle pahoinvoinnin vuoksi?

Emilia Huttunen

Mulla on postauslistalla opiskelu, yritän saada pian kirjoitettua siitä ☺️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä