YLLÄTYSSYNTTÄRIT AVIOMIEHELLE

Topias täyttää tänään 30 vuotta! Synttärit on meillä kuitenkin juhlittu jo etukäteen, vaikka tänään onkin sitten se oikea päivä. Synttärisankari nukkuu parhaillaan olojaan pois, sillä hän oli eilen juhlimassa kavereiden kanssa, ja lauantaina sitten taas onnistuttiin suvun kanssa yllättämään hänet täysin.

Olin merkannut Topiakselle kalenteriin jo hyvissä ajoin meille treffi-illan ja kerroin vieväni hänet treffeille, mutta en kertonut yhtään, mitä siellä sitten tapahtuu. Meidän piti lauantaina viedä ensin lapset hoitoon mukkilaan ja lähteä siitä sitten kahdestaan jatkamaan matkaa. Lapset olivat juonessa mukana niin hienosti ja osasivat esittää, että he ovat menossa yökylään, eivätkä lipsauttaneet mitään! Mukkilan pihaan kaartaessa vastassa oli kuitenkin hirveä määrä autoja, ja meidän kummankin perheet olivat pihalla maljojen kanssa odottamassa meitä. Topias ei kyllä arvannut yhtään ja meni ihan hämilleen!

Olin perjantaina porukoilla leipomassa ja valmistelemassa äidin ja siskojen kanssa, ja onneksi oli taas niin paljon apua, sillä en kyllä olisi yksin selvinnyt millään! Minä lähdin tätä hommaa suunnittelemaan ajoissa, mutta kaikki olivat kyllä yhtälailla mukana yllättämässä ja näkemässä vaivaa.

Topias on tosi kova kellofani, mikä on mulle ihan vieras maailma, kun minä en näistä ymmärrä mitään. Hän on kuitenkin vuosia puhunut, että sitten joskus, kun hän on ”joku kolmekymppinen”, niin hän haluaa oikein kunnollisen kellon. Se 30 tuli kuitenkin nopeammin kuin mitä silloin parikymppisenä ajatteli, eikä hän ajatellut vielä sitä kelloa saavansa, kun tässä elämäntilanteessa tuntuu aina ihan mahdottomalta laittaa itseensä rahaa. Topias on kuitenkin ollut viime vuosina ihan uskomaton apu mulle, kun olen itse ollut niin paljon puolella teholla, ja halusin onnistua jotenkin yllättämään hänet tavalla, joka näyttäisi, kuinka paljon arvostan kaikkea, mitä hän tekee.

Olen sieltä seurustelun alkuajoista asti kuunnellut näitä vähän puolikorvalla, mutta häiden jälkeen aloin suunnata jo katseen kohti huhtikuuta ja kuunnella tarkemmin. Erityisesti huomasin Topiaksen puhuvan Breitlingistä ja Hublotista, joten otin sitten päämääräksi, että sellainen on saatava. Topias on onneksi hävittänyt yhdelle meidän yhteiselle pankkitilille pääsyyn vaadittavat tunnukset, joten onnistuin sitten sinne jemmailemaan rahaa ja säästämään tätä tarkoitusta varten. Lisäksi kyselin kaikilta vierailta halukkuutta osallistua lahjaan, ja onnekseni jokainen halusi lähteä mukaan, jopa he, jotka eivät sitten päässeetkään juhliin paikalle, ja saatiin yhdessä juuri se mieluinen kello hankittua! Ihan valtava kiitos vielä minultakin kaikille vieraille, yksin en olisi onnistunut tätä kelloa hankkimaan!

Turusta näitä merkkejä ei sitten saanutkaan, joten Helsinkiin piti lähteä, ja Westerbackilta onneksi löytyi kivasti näitä Breitlingin kelloja, ja sain tosi hyvää palvelua. Meidän kuopus oli mukana kello-ostoksilla ja hän osasi taas niin hienosti olla hissukseen, eikä kertonut isille reissusta mitään. Ja se Topiaksen ilme, kun hän avasi lahjan! Tuli itsellekin niin hyvä mieli, kun onnistuttiin porukalla saamaan hänelle se omien sanojensa mukaan paras mahdollinen lahja. Kyllä tota kelloa onkin nyt tuijoteltu ja ihasteltu. Samalta se näyttää mun silmään kuin muutkin, paitsi uudemmalta, mutta kuulemma siinä on vaikka mitä hienoja ominaisuuksia, joista minä en ymmärrä mitään. Vaikka Topias kyllä meinasi, ettei uskalla testata esim vedenkestävyyttä, kun pelkää pudottavansa kellon johonkin merenpohjaan. Käytettäväksi se nyt on hankittu, mutta ehkä hän tarvitsee pienen siirtymävaiheen ennen kuin voi lakata varomasta sitä ihan koko ajan.

Olen tosi onnellinen tästä mun maailman parhaasta kolmekymppisestä aviomiehestä! Synttäreiden kunniaksi luvassa on pian myös taas Topias-pitoisempaa sisältöä, jee!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Muille kommentoijille tiedoksi, että tämä on kuitenkin arvokellojen halvinta hintaluokkaa. Tuohon voi lisätä nollan perään eikä se ole kellopiireissä mitenkään erikoisen hintainen kello silti. Näitä on muiden vaikea ymmärtää 😄

Avatar

Onpa hurjan hintainen kello!
En ole koskaan antanut saati saanut itse mitään noin kallista lahjaa, joten on vaikeaa edes kuvitella.

Avatar

Aivan ihana toi sun ylläri 😍😍💖💎 Onnea Topiakselle💯😇

Avatar

Siis maksoiko toi kello 2500€? Kai se keittää kahvia ja navigoi auton aina oikeaan kohteeseen? 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä