VAUNUJEN LISÄTARVIKKEET

Postauksen vaunut ja vaunulelu saatu OzBabylta

Vauvan syntymä alkaa jo olla ihan lähellä ja meillä on hankinnat nyt tosi hyvällä mallilla. Meiltä ei taida puuttua muuta kuin kantoreppu ja/tai -liina, ja ne kyllä ehtii vielä katsoa sitten vauvan synnyttyäkin, jos en ehdi vielä ennen päättää, mistä lähteä liikkeelle. Kiitos vielä kaikille mahtavista vinkeistä instassa!

Ollaan tällä viikolla saatu Topiaksen kanssa siivottuakin, niin ei vaunut enää joudu seisomaan rojun keskellä odottamassa.

Ei täällä vielä ihan siistiä ole, mutta nyt ainakin kehtaa avata sen oven, jos vaikka jotain sattuu. On tämä kyllä ollut hirveä työmaa! Mutta onneksi rautainfuusio on kuin onkin auttanut ja kuluneella viikolla sain voimia takaisin. On vain ollut hirveää tajuta, kuinka paljon kaikkea pölyä ja tavaraa on raskauden aikana oikein kertynyt nurkkiin.

Eniten kaikista näistä vauvajutuista odotan pääseväni käyttämään vaunuja! Olen odottanut niin kauan, että saadaan taas elää sitä vaunuarkea, niitä on vain niiiiin ihana työnnellä. Ja ihanaa, kun on sitten taas niin helppoa pitää kaikkia tavaroita mukana. Me aiotaan nyt syksyllä pyrkiä vähentämään auton käyttöä tosi paljon, joten ollaan haluttu panostaa vaunuissa helppouteen ja mukavuuteen. Meidän toinen auto meni rikki keväällä ja uuden auton sijaan ostettiinkin Topiakselle sähköpyörä, ja nyt kun mä saan pian taas kulkea ilmaiseksi bussilla, niin toivottavasti saadaan vähennettyä autoilua aika kivasti. Nyt jo on meidän perheen päästöt pudonneet rajusti, kun on vain yksi auto, eikä silläkään enää ajeta niin paljon.

Olen tässä kevään ja kesän aikana selaillut alennuksia ja ostanut/tilannut vaunuihin lisävarusteita OzBabysta, Jollyroomilta ja Babyshopista. Mulle on postissa tulossa vielä mukiteline, joka toivottavasti sopii näihin Dubatteihin, ja sitten on kaikki! Tärkein mulle oli tämä organizer, kun olen rakastunut kyseiseen keksintöön seuratessani siskoni liikkumista vaunuilla. Ihanan helppoa, kun on tuossa aina hollilla juuri näppärän kokoinen hoitolaukku, mihin voi laittaa kaiken, mikä pitää saada nopeasti ja helposti. Lisäksi bongasin myöskin alesta tuollaiset pienet tavarakoukut, mihin voi näppärästi ripustaa vaikka ostoskasseja ja mitä ikinä tarvitsee. Topias fiksumpana huomautti, että meidänhän kannattaa pitää aina kangaskasseja tuolla tavaratilassa, niin niitä voi sitten roikottaa tossa koukuissa, kun ostaa jotain, eikä tarvitse ostaa muovipusseja. Nämäkin bongasin ensin siskoltani ja oli sitten pakko myös saada.

Ostin lisäksi vaunuihin pehmeän sadesuojan ja hyttysverkon, ja sitten jo valmiiksi kesäalesta talvea varten sellaiset lämpimät vaunumuhvit, vai miksiköhän niitä sanotaan, että saa pidettyä sormet ihanasti lämpiminä sitten sään kylmetessä. Tuo Done by Deer -vaunulelu tosiaan saatiin myös OzBabylta. Ainiin ja ostin sellaisia näppäriä kiinnitysrenkaita, niin ei pääse harso tuulen mukana pakoon, kun aiotaan pitää tuossa suojana harsoa vaunuverhon sijaan.

Mulla on nyt sellainen fiilis, että kaikkea on ajateltu ja vaunujen kanssa on nyt sitten helppo kulkea, eikä tarvitse aina kumarrella tonne tavaratilaan, vaan sellaiset useammin tarvittavat jutut on aina kätten ulottuvilla. Vitsi en malta odottaa, että päästään käyttämään vaunuja, ja saan kirjoittaa niistä postauksen ja esitellä kunnolla!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Jäin kaipaamaan linkkejä tuotteisiin ja kunnon kuvia. Ymmärrän toki jos et jaksanut mutta tälläinen toive 🙂

Avatar

Mikä on organizer? Joku lokerikko vaunuihin, vai? Miksette osta vaunuverhoa, eihän harso pysy ikinä ja verho näyttää kivemmalta 🙂

Avatar

Minulta meni nyt vähän ohi mitä nämä kaikki olivatkaan ja mihin niitä käytetään. Esikoinen tulossa ja vaunut on hankittu, mutta ei mitään tällaisia lisävarusteita. Mutta en nyt ihan pysynyt kärryillä mikä on mikäkin ja mihin tarkoitukseen…

Avatar

Erittäin hyvin pärjää ilman lisävarusteita! Vanhemmat jotka on hyppäämässä kohti tuntematonta on helppo kohderyhmä myydä turhaa sälää. Tyttö 5kk enkä oo kokenu mitään postauksessa mainittua tarpeelliseks enkä oo osannu ees kaivata. Iso tavarakori rattaissa, viltti , reppu ja lapaset ajaa asiansa paremminku hyvin! Ja mulla siis ollu reppu hoitolaukunsijaan. Ihan normi reppu ja ollu ihan täydellinen käytössä!

Avatar

Niin siis mitkä nämä itse vaunut ovat? Minkä merkkiset?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä