HITAASTI, MUTTA… HITAASTI

 

Ompahan ollut viikko. Tai päiviä? Mitähän siitä on, kun viimeksi postasin. Tänään on 36+0 ja säännölliset supistukset jatkuvat. Olen yrittänyt mahdollisimman pitkään pärjätä kotona suihkun ja muiden apujen kanssa, mutta tänään tuli raja vastaan ja oli pakko lähteä TYKS:iin. Synnytys ei vieläkään ole käynnissä, vaan olen tällainen harvinainen tapaus ja uudelleensynnyttäjänä kärsin pitkittyneestä latenssivaiheesta. Käyrällekin piirtyy nämä säännölliset kovat supistukset, mutta ne eivät ole edistäneet tilannetta siitä yhdestä sentistä eteenpäin. Nyt olen osastolla ja vahvojen lääkkeiden voimin yritetään saada vähän levättyä, toivottavasti onnistuu. Eli hyvää yötä!

Kuvat: Sonja Siikanen

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Tsemppiä Emilia! Vieläkin hyvin muistissa, kun jouduin vuosia sitten esikoista odottaessa makaamaan sairaalassa kolme viikkoa jatkuvien supistusten takia. Inhoan olla sairaalassa ja olin vielä kaukana perheestä, mutta maailman parhaan palkinnon siitä sain. 😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä