LÄHELLÄ JO

Tyksissä kokeiltiin kaikki mahdolliset kipulääkkeet, rauhottavat ja muut keinot, että saisin levättyä paremmin, mutta mikään ei auttanut. Salissakin käytiin ja olin ammeessa ja hengittämässä ilokaasua. Kokeiltiin myös akupunktiota ja sitten viimeisenä supistusten estolääkkeistä eri vaihtoehtoja, kun käynnistystä yritetään lykätä mahdollisimman paljon, jos ei kerran itse lähde käyntiin. Lauantaina oli kaikki mahdollinen kokeiltu ja päätin lähteä kotiin, kun sama se on, missä kärsin. Nyt siis kotona ja yritän vaan selvitä tunnista kerrallaan ja ajatella, että ei enää kauaa. Hulluksi tässä tulee ja on tosi rankkaa, mut pidetään peukkuja, ettei menisi kauaa enää. Tosi harvinainen tapaus kuulemma oon, kun uudelleensynnyttäjänä tulee näin vahvoja tiheitä supistuksia, mutta ei vain etene, eikä saada loppumaankaan. Enempää ei pysty kirjoittamaan, toivotaan parasta ja toivotaan, että tästä vielä jotenkin selvitään, vaikka olo on jo tosi masentunut ja epätoivoinen.

Kuvat: Sonja Siikanen

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Tsemppiä ❤️ Minulla aika samanlainen kokemus, supistuksia jatkuvasti viikosta 16 alkaen, lopulta poika syntyi 38+1, kun kalvot puhkaistiin. Olin usein sairaalassa kun luulin että nyt syntyy, mutta ei. Lopulta kun viikkoja oli jo 38 niin soitin synnärille ja sanoin että nyt tuun sinne, en enää oikeasti kestä tätä. Olin 7cm auki siinä vaiheessa, kalvot puhkaistiin ja tunti myöhemmin mulla oli jo poika sylissä.
Toivottavasti nyt menisi aika nopeasti ja saisitte jo kohta vauvan ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi