EDISTYSTÄ

Tänään aamulla oli pakko lähteä TYKS:iin tsekkaamaan tilannetta, kun supistukset alkoivat muuttua eilen, ja limatulppakin irtosi aikaisin aamulla. Olen tehnyt kaikkeni, että saisin edistettyä synnytystä ja samalla levättyä mahdollisimman paljon, ja pientä muutosta sentään oli tullut, kun yksi sentti lisää oli avautunut, mutta edelleen on kaulaa jäljellä, eikä synnytys ole käynnissä kunnolla. Pieni vuoto jatkuu edelleen ja sekin on kuitenkin hyvä merkki siitä, että se kohdunsuu vähän edistyy. Olo on tosi epätoivoinen ja kipeä, ja nyt on vielä ärsyttävämpi fiilis, kun painostettiin jäämään osastolle, kun olisin halunnut kotiin. Eniten olisin halunnut käynnistyksen, mutta siinä yritetään odottaa sitä täysiaikaisuutta, mikä on tietenkin parhaaksi, mutta tässä kohtaa olen jo valmis tekemään mitä tahansa, että tämä kidutus loppuu. Toivotaan taas parasta huomiselle… Tule jo vauva, sinua odotetaan niin kovin. Tai sitten vaihtoehtoisesti chillaa ja laita tämä supistelu loppumaan, jolloin voit rauhassa pysyä siellä vielä monta viikkoa.

Vauvan painoarvio oli jo 3300g, tästä taitaa tulla meidän isoin vauva.

Kuvat: Sonja Siikanen

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Painoarviot ovat onneksi vain arvioita. Vauvalla on lopussa tilaa niin vähän, että mittaaminenkin on hankalaa.
Meille povattiin kerran noin kolmekiloista vauvaa. Seuraavana päivänä vaaka vauvan alla näytti liki neljää ja puolta kiloa 😜.
Alatiesynnytys, onneksi en totuutta aiemmin tiennyt.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä