VIHDOIN SYNNYTTÄMÄÄN!

Kuvat: Sonja Siikanen

Vihdoin se päätös tehtiin, huomenna aamulla synnytys käynnistetään! Olisi käynnistetty jo tänään, mutta kiintiö oli täynnä, enkä mahtunut mukaan, kun en ole mikään hätätapaus. Olin pettynyt, etten päässyt tänään käynnistettäväksi, koska vain sen takia suostuin jäämään osastolle, mutta tieto huomisesta antaa voimia jaksaa vielä viimeisen päivän. Toki siitä se kipu vasta alkaa, mutta ainakin saa voimaa siitä, että tietää sen kivun tällä kertaa johtavan johonkin. Nyt vain pelkään, että tuleekin huomiselle jotain hätätapauksia tai muuta, että tätä taas lykätään. Tai että voimani loppuvat kesken, kun olen jo sinnitellyt niin pitkään.

Käynnistys aloitetaan näillä näkymin ballongilla, joten siinä voi kestää vielä kauankin. Toivotaan, että näistä supistuksista on ollut jotain hyötyä ja käynnistys olisi nopea. Ainakin kohdunsuu on todella pehmeä, joten toivoa on. Pitäkää peukkuja, että vauva syntyy jo huomenna! Ja vielä enemmän peukkuja, että vauvalla menee kaikki hyvin.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Voi kun jännää! Voimia ja tsemppiä! Pian pienokainen on sylissä:)

Avatar

Tsemppiä. Paljonko nyt on raskausviikkoja?

Avatar

Oon tämän raskauden alusta seurannut sun blogia, meillä on sama laskettu aika. Huomenna käynnistetään mullakin synnytys. Jännää!

Avatar

Tsemppiä Emilia koitokseen. Lopputulos on kaiken arvoinen ❤

Avatar

Tsemppiä Emilia 😍 täällä on peukut pystyssä ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä