VAUVAN ENSIMMÄINEN VIIKKO KUVINA

 

 

 

 

Meidän ensimmäinen viikko on ollut ihana! Kuten kuvista näkee, se on suurimmaksi osaksi täynnä imetystä. Mulla on puhelin täynnä kuvia vauvasta, kun yritän taltioida tämän ajan tehokkaasti, etten unohda mitään. Eli suurimmaksi osaksi otan imetyskuvia, kun vauva on niin paljon tissillä. Ja se on ihanaa! Hän syö yleensä jopa pari tuntia niin, että aina välillä lepää ja hetken seurustelee ja sitten taas lisää maitoa. Ja kun on kunnolla tankattu niin hän nukkuu seuraavat tunnit. Ollaan tällä viikolla jo vähän poistuttu kotoa, mutta nyt viikon ikäisenä taidan uskaltaa lähteä vauvan kanssa ostoksille, sillä tarvitsen epätoivoisesti imetysvaatteita!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ❤️

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Voi hän näyttää ihan nompulta! 😍

Avatar

Miksi ei ole kuvia sisaruksista yhdessä?

Avatar

Hei ja onnittelut vauvasta! Kirjoittaisitko vinkkejösi imetysajan pukeutumiseen ja imetykseen julkisilla paikoilla? Sinulla kun on paljon kokemusta nyt kolmen lapsen äitinä niin olisi kiva kuulla mitä olet kokenut hyväksi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä