TIHEÄ IMU – KÄÄK

Täällä on menossa tiheän imun kausi. Minun on tällä viikolla pitänyt postata joka ilta, mutta vuorokaudesta loppuvat tunnit kesken. Vauva on melkein 24/7 rinnalla ja jos ei rinnalla niin ainakin sylissä. Esimerkiksi tänään olen käynyt vessassakin vauva sylissä, tehnyt ruoan yhdellä kädellä ja pysähtynyt automatkoilla joka kerta imettämään.

Olen kyllä ollut nyt tiheään imuun henkisesti valmistautunut, mutta onhan se aikamoista! Ihan siis normaalia, enkä todellakaan valita, mutta kunhan selitin, että nyt ei kyllä ole mihinkään muuhun aikaa. Isoista lapsista olisi myös kuulumisia, mutta ne jäävät nyt varmaan ensi viikkoon. Tällä hetkellä kirjoitan tätä puhelimella samalla, kun tossa taustalla pyörii leffa ja vauva nukkuu sylissä kevyttä unta, mutta nyt lähden vaihtamaan vauvalle vaippaa ja tekemään iltatoimia, jos ehtisin vähän nukkuakin tänä yönä.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä