VAUVAN SYKSYISET ASUKUVAT

Kuvien peitto saatu KappAhlilta

Jee, vauvan ensimmäinen asupostaus! Mulla on selkeästi ollut koko ajan erilaisia vaiheita tässä vaatteiden hankinnassa. Ensin halusin pelkkiä valkoisia, sitten ostin vain mustaa, sitten ostin keltaista, ja sitten vihreää. Nyt vauvan synnyttyä olen etsinyt kaikkia ihania maanläheisiä värejä, mutta niitä on yllättävän vaikea löytää! Kaikessa on jotain kuvia tai muuta mukana, kun olen yrittänyt etsiä ihan vain tällaisia yksinkertaisia vaatekappaleita, joita on sitten helppo yhdistää muihin juttuihin. Näiden yksinkertaisten vaatteiden kaveriksi sopii sitten hyvin ne muutamat valikoidut kuvioidut vaatteet! Mutta kun vaatekaapin pohjalla on kattavasti näitä yksivärisiä yhteen sopivia vaatteita, on vauvan pukeminen helppoa.

Aina välillä tulee heitettyä päälle ihan vaan, mitä ensin käteen sattuu, kun meilläkin on jonkin verran niitä vanhoja vaatteita ja kirppislöytöjä, joita käytetään vain kotioloissa, mutta pyrin kyllä aina pukemaan vauvan omaa silmää miellyttävästi, koska otan hänestä paljon kuvia. Ja onhan se sitten kiva myöhemmin niitä kuvia katsellessa ihastella vaatteita, kun on aina siistit vaatteet päällä!

Vauvan tämän päivän asussa oli pipo Zarasta, body ja sukat H&M:ltä, housut Lindexiltä, kuolahuivi ja peitto KappAhlilta ja tutti Bibsiltä. Harso sitten taas on Etsyn kautta tilattu.

Onko joku muu rakastunut maanläheisiin sävyihin? Musta tämän KappAhlilta saadun peiton kuviot sopii tähän vauvan vaatekaapin sävymaailmaan niin hyvin, ihana syksyinen kokonaisuus! Kuljetan tätä aina vaunuissa mukana. Mulle saa mielellään vinkata, jos bongaatte jotain tämän tyylisiä vaatteita, kun näitä värejä on aika hankala löytää tarpeeksi! Multa puuttuu etenkin sellainen ihana hempeämpi vihreä kokonaan.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Onpa vauva todella paljon sekä Topiaksen että sinun näköinen, ja todella suloinen onkin!

Itse raskausaikana etsin vauvalle paljon musta-valkoisia sekä kirkkaan värikkäitä vaatteita, sillä pidän kontrasteista. Loppuraskaudesta minulle kuitenkin tuli tunne, että ei tälle lapselle sellaiset vaatteet sovi. Ja kyllä se niin on ollut, että rauhallisehkolle pojallemme parhaiten ovat sointuneet pehmeän sininen, harmaan sävyt ja ennen niin kovasti inhoamani beige sekä valkoisen vivahteet.

Sittemmin olen iskenyt silmäni muotiväreihin ja rakastunut niihin täysillä! Kovaa huutoa tuntuvat olevan kaikenlaiset ruskean sävyt, syksyisesti murretut keltainen ja oranssinpunainen sekä tumman viininpunainen ja muut tunkkaiset värit, joiden jälkeen muotiin tulevat taatusti heleät pastellisävyt ja raikkaat värituulahdukset. Nyt kuitenkin vielä nautitaan näistä ihanista ruskan sävyistä!

Avatar

Voi mahoton mikä suloisuus <3 Häntä todella pukee nuo sävyt. Terveisin Jennyfer 1980 -blogista

Avatar

Lindexillä on mun mielestä ollut paljon maanläheisiä värejä. Monissa tosin pieniä kuvioita, esim pieniä kolmioita, mutta ne on sellasia että sopii yhteen muidenkin kuvioiden kanssa.

Olis kiva nähdä kunnon postaus ihan vauvanvaatekaapin sisällöstä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä