EKA REISSU YKSIN VAUVAN KANSSA

Postauksessa puhutaan pr-tapahtumasta

Lähdin viime viikon torstaina ensimmäistä kertaa vauvan kanssa Helsinkiin Zalandon lounastilaisuuteen. Mentiin junalla ja mua jännitti hirveästi, kun mulla ei kauheasti ole kokemusta yksin reissaamisesta junalla näin pienen kanssa, enkä tiennyt mitä kuuluu tehdä rattaille, tai miten pärjään yksinäni. Mutta meni tosi hyvin! Kaikki tarjosivat aina apua sitä tarvitessani ja vauva oli matkat ihanan rauhallinen. Oikeastaan koko päivän hän oli harvinaisen rauhallinen! Nukkui vaunuissa, tuijotteli hyväntuulisena ja söi nätisti, eikä oksennellut yhtään. Illalla kotona sitten huudettiin huolella, mutta päivä meni hirmuisen hyvin!

Mulla oli mukana vaunut ja kaksi kantoliinaa, olin varautunut kunnolla kaikkeen. Oli tosi ihanaa istua muiden äitien kanssa juttelemassa, kun vielä kyseessä oli äiti-vaikuttajia, ja pystyi puhumaan asioista, jotka koskettavat itseä ja keskustelukumppaneita. En ole aaaaaikoihin käynyt missään ja oli ihanaa istua, puhua ja nauttia erinomaisesta ruoasta! Se ravintola Nuden leipä, OMG. Haluan mennä viiden ruokalajin illalliselle, jossa jokainen ruokalaji on sitä leipää.

Oli niin kivaa nähdä tuttuja pitkästä aikaa, ja tavata uusia ihmisiä. Tämä maailma ja porukka on muuttunut paljon siitä, kun viimeksi kävin aktiivisesti alan tapahtumissa! Kun aloitin opiskelun 2016, lopetin sen Helsingissä ravaamisen, mikä ennen oli mulle arkipäivää. Nyt kun olen äitiyslomalla, aion päästä taas kiinni tähän maailmaan uudestaan, sillä pr-tapahtumista saa hirveästi inspiraatiota bloggaamiseen.

Torstain reissu meni niin hyvin, että aion ehdottomasti lähteä jatkossa rohkeasti vauvan kanssa kaikkialle. Ja tämä on vaan niin ihanaa, kun imettää, eikä tarvitse pakata mitään pulloja ja korvikkeita mukaan! Pystyi pöydässäkin helposti imettämään ja samalla toisella kädellä syömään omaa ruokaa. Junassa pidin vauvaa sylissä ja käsien väsyessä käytin kantoliinaa tukena. Vauva ei sillon viihtynyt oikeaoppisessa asennossa pystyssä, joten käytin vain liinaa tukemaan omaa kättäni, jotta jaksoin kannatella vauvaa. Siinä oli myös helppo imettää, kun liina piteli suurinta osaa painosta! Ennen kuin joku hermostuu postauksen viimeisistä kuvista, en siis kanna vauvaa liinassa noin, eikä noin saa kantaa. Vauvan kuuluu olla pystyssä ja pään pussausetäisyydellä. Tämä systeemi oli vain käden tukena ja vahdin vauvaa koko ajan.

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Reissaaja^^ kyseinen liina on Vanamon rengasliina. Löytyy liinalapselta ja käytettynä Facebookin kantovälinekirppikseltä

Nimettömälle; ei liinalla ei ole suositeltavaa kantaa kuin pysty asennossa. Pysty asento on paras hengitysteiden auki pysymisen ja vauvan voinnin tarkkailun kannalta.

Avatar

Tokihan liinassa saa vauvaa kantaa muutenkin kuin pystyasennossa!

Avatar

Moikka! Mistä kuvan kantoliina on ostettu? On tosi kätevän näkönen ,että jos toinen lapsi viihtyiskin tuommosessa paremmin o;

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä