20 RANDOM KYSYMYSTÄ

Bongasin Iinan blogista Hannan hauskan blogihaasteen, jossa on 20 randomia kysymystä ja nämä oli niin kivoja, että päätin pitkästä aikaa lähteä mukaan tekemään blogihaastetta! Kysymyksiin on aina hauska vastata, ja se vastausten pohtiminen avaa omiakin ajatuksia. Olenko ainoa, joka nauttii esim esitietolomakkeiden täyttämisestä lääkäriä varten? Jos tykkään täyttää niitä, niin kysymyksiin vastaaminen vasta hauskaa onkin! Pitäisiköhän tehdä pitkästä aikaa myös kysymyspostaus? Silloin vuosia sitten niitä tehtiin aina!

Unohtumattomin naamiaisasusi?
Ensimmäisenä tulee kyllä mieleen muutaman vuoden takainen halloween-teemainen blogigaala, jossa kaikki olivat upeissa maskeerauksissa ja toinen toistaan hienommissa näyttävissä asuissa. Me sitten Topiaksen kanssa oltiin omia humoristisia itsejämme ja valittiin jotain vähän erilaista. Me oltiin nimittäin Maria ja Joosef! Ja meillä oli myös kapaloitu vauva-Jeesus mukana. Asut ainakin herättivät hilpeyttä ja kaikki olivat meidän Jeesuksesta innoissaan ja hänelle tarjottiin paljon drinkkejä.

Eniten käyttämäsi some-verkosto?
Mulla on Facebook ja Instagram aika tasoissa, mutta jos pitäisi valita, niin ottaisin Facebookin. Tiedän, että kaikki ovat nykyään siirtyneet paljolti instaan, mutta mä tykkään Facebookin ryhmistä ja lueskelen sieltä hirveästi kaikkea. Etenkin nyt näitä vauvajuttuja, kun kiinnostaa, miten muilla samanikäisten vauvojen äideille menee.

Vuodenaika, josta pidät eniten?
Kesä on mun lemppari, koska rakastan lämpöä, uimista ja sitä, että on LOMA! Kesällä myös eniten näen mun perhettä, kun ollaan kaikki aina meidän lapsuuden kodissa uimassa ja grillaamassa. Joka vuodenajassa on jotain hyvää, enkä haluaisi, että vuosi on pelkkää kesää, mutta kesä on kuitenkin se lemppari. Keväällä rakastan sitä tunnetta, kun tulee valoisaa ja kaikki alkaa kukkia. Syksyllä rakastan ruskaa ja sohvannurkkaan käpertymistä iltojen viiletessä. Talvella taas musta tulee jouluhullu!

Jos sinun tulisi valita ranta tai vuoret, kumman nyt valitsisit?
Valitsisin kyllä rannan. Vuoret on upeita! Mutta jos ajattelen ihan käytännöllisyyttä, niin vuorilla on liikaa luontoa ja ötököitä, parasta on sellainen oikein turistiranta, mistä ihmiset ovat karkottaneet kaiken pienemmän elämän. Kerran Kreikassa ajeltiin Topiaksen kanssa ympäri saarta etsimässä syrjäisiä ihania rantoja, mutta tuli huomattua, että niillä on kaikilla ihan hirveästi isoja muurahaisia. EIEIEIEI. Ei kiitos.

Mitä osaat pelata todella taitavasti?
Hmmm. En nyt tiedä ”todella” taitavasti. Mutta osaan pelata ihan hyvin räväytystä, joka on siis mahtava korttipeli. Ja pelaan myös futista ihan ok. Ei kun nyt tiedän!! Oon tosi hyvä pelaamaan juomapelejä!

Millaisesta juustosta pidän?
Mmmmmmmh nam. Tän hetken lemppari on ehkä vuohen gouda. Tykkään kyllä melkein kaikesta! Oon ehkä enemmän yleensä kovien kuin pehmeiden juustojen ystävä, mutta molemmat kyllä maistuvat.

Tavoite, jonka haluat saavuttaa elinaikanasi?
Haluan päästä siihen vaiheeseen, kun ollaan Topiaksen kanssa molemmat eläkkeellä, vietetään päivät meidän seitsemän cottonin kanssa ja nautitaan iltaisin ja viikonloppuisin lasten ja lastenlasten seurasta.

Kuinka monessa kaupungissa olen asunut?
Kolmessa ”kaupungissa”. Olen syntynyt Naantalissa, mutta 1-2 -vuotiaana muutin Lietoon, jossa asuin 21 -vuotiaaksi asti ja nyt olen asunut kuusi vuotta Turussa. Toiveena on vielä joskus muuttaa Lietoon pysyvästi, mutta toistaiseksi viihdyn tässä. Meillä on itseasiassa vähän erimielisyyttä asumistilanteesta, sillä Topias on alkanut himoita uutta kotia, kun taas minä olen juuri alkanut miettiä, että voitaisiin pysyä tässä kauemmin kuin suunniteltiin. Tykkään vaan tästä kodista hirveästi! Ei olle missään vaiheessa oikein sisustettu, kun tämä oli aina väliaikaisratkaisu, mutta nyt on alkanut tehdä mieli ruveta laittamaan kotia meidän näköiseksi, jotta tässä viihtyisi senkin puolesta pidempään.

Mitä kieltä toivoisit osaavasti puhua?
Ranskaa ja italiaa! Puhun suomen lisäksi sujuvasti englantia, ja ruotsilla ja saksalla olen pärjännyt (valitettavasti ne ovat vain päässeet nyt tosi ruosteeseen) ja espanjasta ja venäjästä olen opiskellut alkeet. Ranskaa itseasiassa aloin opiskella viime vuonna, kunnes elämä tuli tielle ja se jäi.

Mitä et siedä?
Itsekkyyttä ja ajattelemattomuutta, sekä kykenemättömyyttä iloita muiden puolesta. Tähän olen valitettavasti omassakin elämässä törmännyt, että ”ystävät” eivät pystykään sinun puolestasi iloitsemaan, eivätkä halua auttaa sinua eteenpäin, vaan ajatellaan kaiken olevan itseltä pois. Se on mun mielestä niin inhottava piirre. Itse iloitsen aina muiden puolesta ja lapsettomuustuskan keskelläkin olen aina pyrkinyt olemaan onnellinen muiden vauvauutisista. Vaikka se välillä satuttaa, koska se muistuttaa omasta kykenemättömyydestä, ei se ole minulta pois.

Jos käsilläni on tunti vapaa-aikaa, mihin käytät sen?
Tällä hetkellä rehellisesti ihan vain olemiseen. Jos vauva jotenkin mysteerisesti nukahtaa muualle kuin syliini, nostan jalat ylös ja helpottuneena lepään hetken tekemättä mitään.

Suosikkirutiinisi?
Lasten nukkumaanmeno. Vaikka kerron heille pitkin päivää rakastavani heitä, se illan rakkaushetki on vain paras. Saa halia, pussata, peitellä, lukea ja tehdä rakkaudentunnustuksia. Myöhemmin käyn vielä tarkistamassa heidän vointia, peittelemässä uudestaan, silittämässä hiuksia ja antamassa pusun nukkuvan lapsen poskelle. En tiedä parempaa kuin ihastella nukkuvia lapsiani!

Mistä tulet ylivilkkaaksi?
Alkoholista ja seurasta 😀 Mulla on tapana innostua vähän liikaa ja olla överiavoin ja tuttavallinen 😀

Valitsetko mielummin tekstiviestin vai puhelun?
Tekstiviestin, koska oon niin superintrovertti.

Arvokkain aarteesi?
No tietenkin perhe, mutta jos pitää valita jotain materiaa niin kovalevyt, sillä siellä on kaikki kuvat lapsista ja tärkeistä hetkistä.

Mikä oli viimeisin vieraalla kielellä tekemäsi virhe?
Yleensä vierasta kieltä käyttäessäni puhun englantia, enkä millään muista mitään virhettä lähiajoilta, kun olen yleensä aina sujuva sen kanssa. Mutta viime kesänä puhuin saksaa ja unohdin yhtäkkiä ihan kokonaan, miten sanotaan ole hyvä, ja olin vain tyhmänä hiljaa aivot raksuttaen. Ja juuri tässä kuussa meidän esikoinen halusi laulaa saksaksi paljon onnea vaan serkkuni synttäreillä ja lupasin laulaa hänen kanssaan, ja lähdin ensin laulamaan ihan väärillä sanoilla! Muistin, että se alkoi zum Geburtstag alles gut, eikä viel Glück. Niin joo ja muistan, että kerran kirjoitin ajatuksissani postaukseen sneak peak! Kun peak tietenkin tarkoittaa huippua, eikä kurkistusta.

Mikä on sinulle parasta terapiaa?
Yksinolo, siis ihan täysin yksin ilman velvollisuuksia. Ja toisaalta myös ajanvietto ystävien kanssa. Molemmat nollaavat eri tavalla, eri tilanteissa.

Jos voisit olla fiktiivinen hahmo, mikä olisit?
Tämä on vaikea! Jos nyt ei mietitä sitä, että käytännössä se olisi ihan kamalaa, niin ehkä Angelique Sance de Monteloup, eli Angelika-kirjojen tähti, sillä häntä aina kovasti ihailin etenkin nuorempana. Edelleen rakastan niitä kirjoja! Tietenkin haluaisin olla myös Harry Potter.

Minne haluaisit matkustaa?
Vaikka mihin! Mua ärsyttää se, että tämän tosi pahan ötökkäfobiani takia mun matkustaminen on tosi rajoitettua. Sen lisäksi lasten synnyttyä musta on tullut tosi arka matkustaja, kun pelkään niin paljon, että jotain sattuu. Mua aina ahdistaa uudet paikat ja parasta onkin matkustaa tuttuun paikkaan. Mulle siis sopisi varmaan hyvin joku lomaosake. Jos mulla ei olisi näitä typeriä ominaisuuksia, haluaisin matkustaa kaikkialle, kuten vaikka Australiaan, Mongoliaan, Kanadaan, Bahamalle ja vaikka mihin.

Missä tapasit puolisosi?
Tavattiin mun ystävän 17 -vuotissynttäreillä! Mun kaksi silloista parasta ystävää eivät olleet kertoneet mulle, että Topias on tulossa, koska he olivat yrittäneet meitä parittaa ja olin tehnyt selväksi, etten ollut kiinnostunut. Enkä sitten silloinkaan kiinnostunut, mutta onneksi he jatkoivat yrittämistä, sillä pieni ihastuminen alkoi herätä sitten seuraavassa kuussa, kun vietettiin porukalla yhdessä iltaa.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Moi! Mäkin olin tulossa kyselemään FitLineen liittyen, firmaa googletellessa huomasin että oot ollut heidän lähettiläänä muutama vuosi takaperin. Kirjoitit postauksessa, että tuotteet jäi käyttöön vielä yhteistyön jälkeen. Käytätkö vielä FitLinen tuotteita?

Mitä mieltä olet tästä kohusta, erityisesti tuotteiden virheellisestä ja epäeettisestä markkinoinnista (esim. perusteettomat terveysväittämät, suositukset käyttää tuotteita myös eläimille, lapsille ja raskaana oleville jne) joidenkin jälleenmyyjien toimesta?

Olet myös vahvasti kiusaamista vastaan, joten kiinnostaisi tietää mitä mieltä olet esim. siitä, millaista mustamaalausta ja haukkumista Cheyenne Järvinen on saanut osakseen joidenkin FitLinen teamleadereiden toimesta. Toki et ole lähettiläänä tai nyt mahdollisena tuotteiden käyttäjänä tästä vastuussa tai osallinen asiaan, mutta mua kiinnostaisi lukea sun ajatuksia koko tästä sopasta!

Kaikille kiinnostuneille, Hesarissa on julkaistu nyt muutama artikkeli asian tiimoilta, myös Cheyennen instagram tarinoista pääsee lukemaan lisää.

Avatar

Heippa, oon viime päivinä lukenut uutisointia ja keskustelua tästä Fitline-jutusta mutta en ole oikein päässyt kärryille. Mietin kun sulla on yleensä tapana ottaa kantaa tällaisiin isompiin aiheisiin, niin voisitko tehdä postausta tästä verkostomarkkinointiasiasta? Jotenkin ei oikein aukea mikä tämä blogimaailmaakin koskeva juttu on 😀 Kivaa syksyä teidän koko perheelle<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä