10 VUOTTA ENSITAPAAMISESTA

Tänään siitä on tasan kymmenen vuotta, kun me Topiaksen kanssa tavattiin. Tasan kymmenen vuotta sitten juhlittiin toisen parhaan kaverini synttäreitä, ja hän oli kutsunut sinne Topiaksen, minulta salaa. Jo pitkään ystäväni olivat yrittäneet parittaa meitä, mutta en lämmennyt. Enkä lämmennyt vielä tuona päivänäkään! Topias oli sellainen jörö, hiljainen suomalainen mies. Ei kavereiden kanssa, mutta naisten kanssa. Eikä muhun yhtään iskenyt se tyyppi. Myöhemmin kuitenkin sinnikkäät paritusyritykset kantoivat hedelmää ja tässä sitä ollaan! Meidän parhaiden ystävien ja näiden juhlien ansiosta meillä tänä päivänä on kolme ihanaa lasta ja täydellinen perhe.

En voi uskoa, että ollaan tunnettu jo kymmenen vuotta. Se on yli kolmasosa elämästäni. Olen viettänyt yli kolmasosan elämästäni Topiaksen kanssa! Se tuntuu ajatuksena mahtavalta. Joskus kiikkutuolissa voin sanoa, että minäpäs sain viettää elämästäni 80 vuotta Topiaksen kanssa ja vain 17 vuotta ilman häntä. Se kuulostaa aika huipulta. Reilun kuukauden päästä tulee seurustelun alkamisestakin kuluneeksi kymmenen vuotta ja sitten ollaan virallisesti oltu kymmenen vuotta yhdessä. Tämä on mulle tosi iso ja tärkeä merkkipaalu, koska kuten usein olen täällä sanonut, en olisi ikinä uskonut, että me ollaan vielä tässä yhdessä. Aika paljon saa ylittää todennäköisyyksiä, kun tapaa toisen 17 -vuotiaana, tulee kesken lukion raskaaksi, valmistuu vatsa pystyssä ja asuu vauvan kanssa kolmestaan yksiössä. Ei tämä ole helppoa ollut, mutta kaikki se alun vaikeiden vuosien työ oli todellakin vaivan arvoista, kun nyt ollaan saatu jo monta vuotta nauttia ihanasta helposta parisuhteesta ja sujuvasta perhe-elämästä.

Kymmenen vuotta on meille iso ylpeyden aihe ja sitä sietää juhlia. Hyvä me!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä