DIY JOULUKALENTERI JA SISÄLTÖÄ LUUKKUIHIN

Me haluttiin tänä vuonna muistaa vähän eri tavalla meidän kummityttöä jo tässä ennen joulua, koska välimatkan takia emme voi viettää hänen kanssaan aikaa niin paljon kuin haluaisimme. Toivoimme, että nyt kun hän alkaa jo lähestyä kolmatta syntymäpäiväänsä, hän ymmärtää ehkä vähän paremmin, ketä me oikein olemme, ja kalenterin myötä ehkä ajattelee meitä hetken päivittäin, mikä varmasti tekee hyvää meidän kummisuhteelle.

Topias teki kalenteriin puisen kehyksen ja nimikyltin, jotka hän vielä maalasi, ja kiinnitti kehykseen metallitangot luukkuja varten. Tähän piti tulla kankaiset kestävät pussit, jotka täytämme joka vuosi uudestaan, mutta Postin lakon takia piti ostaa äkkiä paperipussit tilalle, ja lähetämme ne pysyvät pussit sitten täytettyinä ensi vuonna. Voidaan sitten näppärästi aina ottaa ne takaisin joku kerta vieraillessamme ja lähettää taas uudestaan, tai tuoda, jos ehditään nähdä sopivaan aikaan. Nämä paperiset eivät nyt mahtuneet tähän nätisti, mutta ensi vuonna sitten näyttää kivemmalta!

En nyt lähde suoraan paljastamaan, mitä täällä on, jos Iina sattuu lukemaan tätä, kun pidetään mielellään vähän yllätyselementtiä päällä, mutta teen tähän listan vinkeistä, mitä minun mielestäni voi joulukalenteriin laittaa. Yritettiin välttää turhia juttuja, mutta kyllähän siellä täytyy nyt olla pari pientä ei-niin-hyödyllistä luukkua pientä ihmistä ilahduttamassa.

DIY-joulukalenteriin täytettä:

Piparimuotteja
Piparin koristelutarvikkeita
Joulukuusen koristeita
Ponnareita
Pinnejä
Tarroja
Askartelutarvikkeita
Suklaata
Pastilleja
Sukkia
Pikkuhousuja
Legoja
Värikyniä
Lapaset
Muovailuvahaa
Pieniä mieluisia leluja

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mistä tuo ryhmä hau kaja avaimenperä on?
Täällä yksi ryhmä hau fani.

Avatar

Onpa kiva!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä