LEIKKAUSPÄIVÄ

Tänään on leikkauspäivä, pitäkää peukkuja! Jännittää ihan älyttömästi. Varmasti kaikki menee hyvin, mutta niitä kauhutarinoita on myös tullut sen verran vastaan, että pelkään komplikaatioita. Eniten pelottaa se kipu ja toipuminen, ja aion kyllä koko aamun leikkausta odotellessa halailla vaan hulluna vauvaa kaksin käsin! Isommat lapset ovat mukkilassa ja tietävät, että nyt täytyy sitten olla varovainen äidin kanssa, mutta kyllä surettaa sekin, että taas äidillä on ongelmia. Ensin oli raskaus, sitten nämä kädet menivät, ja nyt on sitten leikkauksesta toipuminen. Tuntuu, etten aikoihin ole ollut oikeasti terve niin, että voisin vapaasti touhuta heidän kanssaan. Toivottavasti leikkauksesta on apua, jotta päästään sitten leikkaamaan se toinenkin käsi, ja sitten olisin vihdoin kunnossa!

Odotan kyllä innolla pystyväni taas käyttämään nappeja. Jee!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä