KOTIPARTURISSA

No apua! Oltiin nähtykin somessa paljon miesten päivityksiä puolisoiden vähemmän hienoista kotiparturoinneista, kun Topias eilen alkoi valittaa, että hänen on pakko päästä parturiin, kun pää kutisee tästä hiusmäärästä. Heitin läpällä, että mä voin leikata, kun Topias sitten innostuikin, että joo. Mun piti samalla ottaa ennen-jälkeen -kuvat ja tehdä tästä simmonen hauska postaus, että ajoin Topiaksen hiukset, niistä tuli kamalat, ajettiin kokonaan pois. Mutta Topiasta päätyikin pitämään mun leikkaaman tukan!

Ikinä eläissäni en ole koskenut saksilla hiuksiin ala-asteen kotiparturileikkejä lukuunottamatta. Enkä koskenut oikeastaan nytkään, sillä otin Fiskarsit käteen, nappasin tupon keskeltä päätä ja yritin randomisti leikata, mutta kävikin ilmi, että meidän sakset ovat niin tylpät, että ne vain taivuttivat hiusta. Joten sitten pääsin ajelemaan Topiaksen päätä koneella. Joskus ennen mä usein ajelinkin Topiaksen tukkaa, mutta ajoin sitä aina vaan ihan kaljuksi, joten en todellakaan osaa ajaa niin, että pitää jättää päähän hiuksia! Mutta sehän menikin yllättävän hyvin, näin niinkuin lähtökohtiin nähden.

Eihän se kovin huoliteltu tai kummoinen ole, ja leikattiin ihan väärästä kohdastakin, kun kuivana sitten huomattiin, että noi hiukset kasvaa väärään suuntaan, mutta sovittiin, että leikataan viikonloppuna uudestaan. Topias jo innostui, että ostetaan ohennussakset ja saan ruveta aina leikkaamaan hänen hiukset, mutta itse kyllä näen aika hemmetin valtavan eron oman kädenjälkeni ja parturin välillä. Mutta hei, hätä keinot keksii ja tämä kotiparturi riittää hyvin nyt tässä karanteeniaikana. Joten taidan vielä ainakin kesään asti hoitaa tämän Topiaksen tukkapuolen! Vähän kyllä luulen, että ensimmäisten helteiden iskiessä Topias kyllästyy hiuksiin, ja ajetaan ne taas kokonaan pois.

Oikeastaan tykkäänkin siitä kaljusta melkein enemmän, siitä tulee inttiajat mieleen ja musta se on seksikäs. Mutta on tää tukkakin kiva, ja hauskaa vaihtelua! Ja on ollut jännä näin 10 vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa nähdä Topias hiuksilla.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Leikkasitko koneella ton pidemmänkin osan, muistatko pituutta milleissä?😁 Mäkin kotiparturoin miehen hiuksia satunnaisesti, tohon samaan malliin. Tähän saakka oon ohennussaksilla sörkkinyt pitkän osan, mut vois opetella ajamaan ne koneella, olis ehkä nopeempaa, helpompaa ja lopputulos tasalaatuisempi.😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä