KORONA-AJAN KOTIPARTURI x4

Kyllä, neljä! Olen nimittäin nyt leikannut jo kaikkien neljän hiukset. Kaikkien paitsi itseni. Ensimmäinen uhrini oli vauva, jonka tukka on taas jo kasvanut hirveästi ja roikkuu silmillä. Vauvalta vähän vain tasoitin ja leikkasin pois pitkät korvia kutittelevat haivenet. Seuraavaksi käsittelyyn pääsi aviomies, ja siitä löytyykin postaus täältä.

Viime viikolla meidän keskimmäinen sanoi, että hän haluaa nyt samanlaiset hiukset kuin isillä. Mua harmitti tosi paljon, koska hänellä on niin kadehdittava pitkä ja paksu tukka, josta muut vain unelmoivat, mutta hän saa itse tietenkin päättää hiuksistaan, joten sovittiin vaan, että koronan jälkeen mennään leikkaamaan parturiin ja lahjoitetaan kutrit hyvään tarkoitukseen. Mutta tänään sitten herra lukittautui kynsisaksien kanssa vessaan parturoimaan hiuksia, kun ne olivat kamalassa takussa ja niissä oli ponnari jumissa. Lopputulos oli niin kamala, että hän pääsi sitten myös äidin parturipenkkiin. Hän oli kuitenkin lopputulokseen erittäin tyytyväinen!

En siis tiedä yhtään, mitä teen. Leikkasin joskus ala-asteella varmaan otsiksen, mutta siihen rajoittuu kaikki kokemukseni. Tehtiin ensin yhteen osioon letti ja leikattiin se muistoksi pitkästä tukasta. Sitten vaan leikkasin kangassaksillani takut pois, erittelin päälle pidemmän osuuden ja laitoin sen klipsulla odottamaan. Sitten otin koneen ja vedin sillä muun pään 9mm ja 6mm -päillä. Vaikein oli tuo pidempi osio, joka ei vielä ole ihan sellainen kuin haluttiin, mutta kärsivällisyys loppui ja se on kuitenkin ihan ok, joten jätetään sen huolittelu toiseen päivään. Mennään sitten kesällä oikein parturiin, että saa siistimmän lopputuloksen ennen koulun alkua.

No sitten kun pikkuveljen parturikeissi oli saatu loppuun niin esikoinen tuli sanomaan, että hänpäs haluaa pitkän polkan! Joten seuraavaksi hän pääsi istumaan keittiön tuolille pyyhe hartioilla ja äiti leikkasi. Kangassakset on mun ainoat terävät sakset, joten niillä mentiin. Tämä oli onneksi helppoa, kun otin vain alhaalta lähtien osion kerrallaan ja kiinnitin muut hiukset päälaella, ja leikkasin vain suoraan. Suihkepullossa vettä, piikkikampa ja sakset, ja hyvin selvittiin. Lopulta vielä katse alas, ja lyhensin niitä niskan hiuksia, jotka tuossa asennossa tuli sieltä alhaalta esiin hassusti. Neiti oli erittäin tyytyväinen! Kuvissa tukka on vielä vähän märkä.

Esikoiselle leikattiin otsis viime vuonna ja hän on nyt sitä kasvattanut pois, mutta leikkasin sen vähän curtain bangs -tyylisesti, jotta sitä olisi helpompi kasvattaa pois, eikä se näyttäisi ihan niin hassulta. Vasta leikkaamisen jälkeen tajusin, että olisi pitänyt leikata vähän eri tavalla, mutta onneksi siitäkin tuli ihan hyvä. Nyt uskaltaa paremmin kokeilla, kun ei kuitenkaan olla mihinkään menossa.

Mun hiukset olisivat myös pahasti parturin tarpeessa, mutta niitä en osaa mitenkään leikata. Odottelen suosiolla kampaajaa! Haluaisin lyhentää, jotta hius jaksaisi kihartua paremmin, mutta arastelen leikkaamista. Olin jo kerännyt rohkeuteni ennen tätä koronavaihetta ja olin menossa kampaajalle, mutta tulin sairaaksi ja jouduin perumaan, joten sain nyt aikaa vielä miettiä ja menetin sen rohkeuden. Mutta ehkä sitten kesällä!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Pikkumiehestä tuli todella tyylikäs! Tolla tukalla kelpaa uiskennella kesä ja sitten taas vähän tasotusta ennen koulun alkua 👍.

Avatar

Oot taitava leikkaamaan! Ja taito tulikin nyt korona aikana selkeesti tarpeeseen 😊 Tsemppiä koko perheelle ja toivotaan että Suomessa tää koronatilanne alkais helpottaa 😊

Avatar

Pikkumiehestä tuli todella tyylikäs! Tolla tukalla kelpaa uiskennella kesä ja sitten taas vähän tasotusta ennen koulun alkua 👍.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä