VAUVATREFFIT AURINGOSSA

Meillä kävi viime vuonna aivan hurjan hauska tuuri vauvahommissa. Nimittäin Topiaksen tiiviiseen kaveriporukkaan syntyi neljä vauvaa ihan peräkkäin! Meidän kuopuksemme oli vuoden ensimmäinen vauva syntyessään heinäkuussa, ja seuraavat kolme vauvaa sitten syntyivät elokuussa, syyskuussa ja lokakuussa. Aloitettiinkin viime vuoden puolella ihana vauvatreffiperinne, joka sitten jäi kylläkin tauolle koronan takia, mutta tänään meillä oli kevät/kesän ensimmäiset treffit.

Päästiin nauttimaan ihanasta säästä ihanassa porukassa ja vauvoillakin oli selvästi hauskaa. Aiemmin vauvat ovat vain kulkeneet mukana, mutta nyt he alkavat olla jo niin isoja, että selvästi he saavat jo jotain irti siitä yhdessäolosta ja osaavat leikkiä. Olen tosi onnekas, kun on nyt näitä vauvallisia kavereita, kun silloin vuosia sitten ensimmäistä kertaa äidiksi tullessani se oli vain kaukainen haave.

Toivottavasti nyt pystytään näkemään useammin, kun koronarajoituksia on vähennetty. Ja sama juttu kaikkien muiden kavereiden kanssa! Nyt kesän lähtiessä käyntiin odotan innolla, että ehdittäisiin monen kanssa paremmin näkemään, kun ihmiset pääsevät kesälomille ja arki on muutenkin rennompaa.

Tuntuu kyllä aina niin mahtavalta jutella ja viettää aikaa ystävien kanssa, jotka elävät täysin samaa elämänvaihetta ja osaavat samaistua huoliin ja ilonaiheisiin. Toivottavasti vielä vuosienkin päästä voidaan sitten yhdessä päivitellä, kuinka kiireistä kaikki on, kun järjestetään näiden -19 vauvojen ylppäreitä ja valmistujaisia.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä