NÄIN VÄLTYT HANKAAVILTA SISÄREISILTÄ

Postauksessa mainoslinkkejä

Ilmeeni aina, kun pihalla tajuan, ettei mulla ole mitään hankaavien sisäreisien suojana. Voi perse!

Yhteen hankaavat sisäreidet tulivat mulle tutuksi vuonna 2015. Siihen asti olin aina ollut aika hoikassa kunnossa, mutta 2015 aloin viihtyä paremmin muotojeni kanssa ja sen myötä reiteni alkoivat hangata kesällä yhteen. Tämähän oli mulle sitten aivan uusi ongelma, enkä ollut ikinä edes kuullut tällaisesta. Tuli siis ihan shokkina! Oltiin Kreikassa Topiaksen kanssa kahdestaan, kun kävellessä tämä ilmiö alkoi heti vaivata ja siinä sitten ihmettelin, että mitäs nyt. Topias sanoi, että armeijassa laitettiin talkkia, mutta sitä nyt ei ollut käsillä. En enää edes muista, miten sitten tuolloin kärsin sen loman läpi, mutta seuraavina vuosina jatkui oikean ratkaisun etsiminen.

Moni suosittelee talkkia, mutta itse en oikein siitä välitä. Eikä se mulla toimikaan kunnolla, eikä ainakaan pitkään. Olen myös kokeillut erilaisia rasvoja, mutta niistä osa kestää vain 5 minuuttia, osa tahraa vaatteita ja osa tuntuu inhottavan tahmaiselta. Ei vain ole ideaali ratkaisu mulle. Mutta kaksi toimivaa juttua mulla on!

Pyöräilyshorsit avuksi

Ensimmäinen ratkaisu oli tietenkin shortsit. Pyöräilyshortsit pelastavat täydellisesti hankaukselta, mutta ne ovat kuitenkin kuumalla säällä turhan hiostavat, eivätkä ne sovi kaikkien vaatteiden alle. Ne eivät siis ole täydellinen ratkaisu, mutta toimivat ja käytän niitä etenkin juuri tällaisella säällä, kun ei ole mitään hellettä. Mulla on muutamat erilaiset shortsit, nämä kuvan shortsit ovat Lindexin puuvillaiset pyöräilyshortsit, sitten mulla on myös tällaisia shortseja, joissa yhdistyvät alushousut ja se tarvittava lahje.

Mutta se mun paras ihmeparannus hankaaviin sisäreisiin, se on dödö!

Anti-perspirantti jättää hankauksen unholaan

Olen käyttänyt tätä Garnierin anti-perspiranttia yläasteesta asti. Pari kertaa olen kokeillut muuta ja aina pettynyt, sillä tämä on vain paras. Se pitää oikeasti kainalot kuivina ja raikkaina, enkä tiedä mitä teen, jos sen valmistus joskus lopetetaan. Käytän nimenomaan tästä sarjasta vain ja ainoastaan juuri tätä yksilöä, jossa on tämä violetti raita. Joten kun jostain kuulin vuosia sitten, että deodorantti voisi auttaa sisäreisiongelmaan, tätä lähdin kokeilemaan. Ja halleluja se toimii!

Näin kesäisin mulle on tullut jo ihan rutiiniksi, että samalla kun laitan kainaloihin dödöä, sipaisen sitä myös reisiin. Tai no, sipaisun sijaan levitän sitä kumpaankin reiteen huolellisesti siltä pituudelta, jolta se hankaaminen tapahtuu, ja sitten hieron reisiä yhteen, jonka jälkeen annan kuivua. Siinä ennen dödön kuivumista on vähän limainen fiilis, mutta loppupäivänä ei huomaa mitään. Ja tämähän siis oikeasti kestää koko päivän! Ihan uskomaton löytö. Deodorantti on vaan ihan paras ratkaisu tähän hommaan. Tai no siis anti-perspiranttihan tämä on.

Ei muuten oikeasti hankaa. Tällä ratkaisulla olen päässyt lopullisesti, täydellisesti eroon hankaavista sisäreisistä. Hyvästi rakot ja verta vuotavat sisäreidet! Hyvästi kipu kesäisin ulkona kävellessä. Ratkaisu on halpa, helppo ja nopea, eikä kokeilemalla menetä mitään. Aina välillä lähden epähuomiossa johonkin niin, että unohdan laittaa reisiin dödöä ja ai sitä tuskaa! Tosi nopeasti menee reidet ihan auki, mutta onneksi tosiaan tämä ratkaisu on sen verran edullinen, että käyn sitten vain ostamassa uuden dödön ja levitän sitä äkkiä sisäreisiin. En ole ihan varma, mihin deodorantin teho tässä tarkoituksessa perustuu, mutta en olisi osannut mitenkään uskoa siitä löytyvän näin tehokas apu. Suosittelen tosi lämpimästi kokeilemaan! Tietenkään kaikilla ei toimi kaikki, mutta mulla tämä on ollut täydellinen.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Mistä toi sun mekkos on? On aivan ihana 😍 ja kiitos ihanasta blogista! ❤

Avatar

Toimiikohan muut dödöt yhtä hyvin 🤔 tota samaa käytin joskus, mutta teki ihan hirveen ihottuman mulle kainaloihin ja sen jälkeen en oo uskaltanut tota enää ostaa 😅

Avatar

Itse huomannut saman avun! Mutta minulla toimivampi on ollut stick muodossa oleva ☺️

Avatar

Koska ongelma on yleinen jantiedostettu, löytyy siihen ihan kaupallisia täsmäratkaisuja myös.
Esimerkiksi Lumingerie myy mm. CALZITALY FLORAL LACE -reisisuojia, jotka ovat paitsi ongelmaan sopivia, myös ihan älyttömän kauniita. Myös montaa muuta mallia löytyy https://www.lumingerie.fi/tuotehaku?s=Reisisuoja , mutta nämä ovat suosikkini.
Samasta (ehkä maailman parhaasta) alusvaateparatiisista löytyy myös tarkoitukseen sopivia alushousuja useampaakin eri mallia.

Avatar

Pitääkö dödöä lisäillä kuinka usein jotta siinä pysyy teho? 🤔 Olen pohtinut tätä vaihtoehtoa kun kaikkien mekkojen alle ei shortsit käy ja ilman ei todellakaa pysty olemaan ☹️

Avatar

Olen suht pienikokoinen, mutta minulla on (kiitos geenien) paksut reidet muuhun vartaloon nähden. 😀 Aloin tänä kesänä käyttää myös pyöräilyshortseja hameiden alla ja voi vitsi miten se tuo mukavuutta! Lisäksi kun lasten kanssa häärii niin ei tarvitse huolehtia siitä, että näkyykö kriittiset paikat. 😉

Avatar

Kiitos vinkistä! Kerran helteisellä Päivä Tukholmassa -reissulla jouduin käydä henkkamaukalta ostamassa mekon alle lahkeelliset tukialushousut kun en enää pystynyt kävelemään irvistelemättä. Lasteni iloksi nimesin ne ”onnen aluspöksyiksi” ja nimi jäi elämään. Seuraavaksi kokeilen tuota dödöä! Aivan sama dödö on myös oma luottotuotteeni!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä