MAAILMAN PARAS RIPSARI JA RIPSISEERUMI

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mä olen laittanut usein instastoryyn meikatessa kuvia, joissa mulla on vain toisessa silmässä ripsaria, koska oon vieläkin ihan innoissani tästä huikeesta erosta. Ja aina näistä kuvista kysytään, että mitä ripsaria oikein käytän, joten päätin nyt tehdä ripsistä ihan postauksen ja jakaa lempparini.

Tekoripset ja ripsienpidennykset

Mulla on aina ollut todella lyhyet ja suorat ripset, joissa ei taivutuskaan pysy millään. Muistan lukioikäisenä olleeni erityisen ärsyyntynyt siitä, että yläripseni olivat oikeasti lyhyemmät kuin alaripseni. Ei kiva. Vuonna 2012 en kestänyt enää näitä ripsiä ja käytin koko ajan tekoripsiä, mutta se oli tosi ärsyttävää ja raskasta. Vuonna 2013 löysinkin sitten ripsienpidennykset ja olin niiden tyytyväinen käyttäjä vuoteen 2017 asti. Tuolloin sitten aloin kyllästyä huoltoihin ja siihen, että ripseni putosivat koko ajan nopeammin, koska en ollut missään välissä antanut ripsen olla rauhassa, joten ripseni olivat todella huonossa kunnossa. Annoin siis ripsien rauhassa levätä sitten pari kuukautta, jonka jälkeen löysin Yumilashes -taivutuksen. Tästä tykkäsin myös kovasti, mutta koska minä meikkaan niin harvoin, en raskauden tuoman tauon jälkeen enää jaksanut palata käymään säännöllisesti taivutuksessa. Vaikka taivutus oli todella hellävarainen, on ripselle kuitenkin parasta, kun saa olla luonnontilassa. Nyt olenkin sitten ollut pian vuoden ihan vain ilman mitään taivutuksia ja huoltoja, mikä on ollut tosi ihanaa. Ja ripset ovat tosi hyvässä kunnossa!

Ripsitaivutuksella ja seerumilla täydelliset ripset parissa kuukaudessa

Ripsitaivutus oli tosi kiva ratkaisu silloin, kun piti useammin vähän laittautua ja oli ripset sitten aina kunnossa, mutta omalla ripsenpituudellani taivutuksesta ei paljoa olisi ollut hyötyä. Mutta minäpäs aloitinkin 2017-2018 talvella käyttämään Revitalash -seerumia, johon suhtauduin vähän skeptisesti, mutta holy shit mitä tavaraa! Olen allerginen melkein kaikelle ja tästä alkoi ensin vähän luomien iho punoittamaan, mutta ei siis todellakaan paljoa, eikä kutissut tai mitään, ja se pieni punoituskin meni nopeasti ohi. Rakastan tätä seerumia aivan älyttömästi! Olen käyttänyt sitä on-off pitäen välillä pieniä taukoja, ja raskauden ajaksi jätin sen pois. Tämä ihan oikeasti toimii, enkä ikinä tule kyllä luopumaan tästä löydöstä.

Seerumia käyttäessä olen huomannut, että jos lopetan käytön, ripseni alkavat pikkuhiljaa palata normaaliin pituuteensa, joten käytän sitä yleensä jatkuvasti 2-3 kertaa viikossa, ja jos mulla on vaikka tulossa joku tilaisuus, jota varten haluan ripset erityisen näyttäväksi, alan muutamaa viikkoa aiemmin laittaa seerumia joka ilta. Kerran mua alkoi ärsyttää, kun mulla on luonnostaan oikean silmän ripset lyhyemmät, joten aloin laittaa aina vasempaan silmään yhden kerroksen ja oikeaan kaksi kerrosta seerumia. Ja sitten kun muutaman viikon päästä meikkasin pitkästä aikaa, huomasin, että oikean silmän ripset olivatkin yhtäkkiä huomattavasti vasemman silmän ripsiä pidemmät! Mulla on ollut ripsien kanssa välillä jopa ongelmia, kun ne ovat kasvaneet liian pitkiksi ja osuvat sitten taivutuksen kanssa kulmiin. Mulle sopiva määrä sopivan pitkien ripsien ylläpitoon onkin tuo 2-3 kertaa viikossa, eikä yhtään haittaa, jos välillä unohtuu.

Ripsiseerumi on ehdottomasti se mun THE luottotuote, josta en luovu, koska en olisi ikinä uskonut, että mulla voi oikeasti olla pitkät kauniit ripset. Revitalash-seerumia voit tilata esimerkiksi Kicksiltä. Minulla on tuo 2ml pienempi purkki ja se on kestänyt jo IÄISYYDEN. En edes muista kuinka kauan. Toisaalta, jos haluat pidemmät ripset ja käytät seerumia ahkerammin kuin minä, kannattaa varmasti ottaa tuo 3,5ml.

Täydellinen ripsiväri ottaa kaiken irti pitkistä ripsistä

Pitkät ripset vaativat kaveriksi kuitenkin hyvän ripsivärin, koska suorien ripsien kanssa ei pituudesta ole luonnontilassa iloa. Lisäksi mulla on ripsien kärjet vielä todella vaaleat, joten ilman meikkiä ripseni eivät todellakaan näytä pitkiltä. Piti suudella aika monta sammakkoa ennen kuin löysin prinssin, mutta nyt en enää vaihda. Tänään viimeksi kävin ostamassa uuden putilon Sensain Lash Volumiseria, joka on ainoa ripsiväri, joka pidentää ja tuuhentaa ripset, pitää taivutuksen, eikä leviä. Ripsari todellakin kestää vettä, mutta on ihanan helppo ihan vain vetää ripsestä irti, kun ensin vähän hautoo ripsiä lämpimällä vedellä. Toimii myös, jos kastaa vanulapun lämpimään veteen ja pitää sitä silmällä. Kuten seuraavista kuvista näkee, tykkään itse laittaa oikein paksusti ripsaria, koska olen tottunut siihen pidennysten näyttävyyteen, mutta aina välillä laitan luonnollisemman lookin, ja tällä saa ihanasti laitettua myös erotellut klassiset ripset. Näissä kuvissa mulla oli kylläkin ripsari jo ihan viimeisiä vetelemässä, sillä putilo oli viime kesänä jo ostettu. Se siis kesti yli vuoden, joten hinta jäi suhteessa todella pieneksi!

Mä aina itse taivutan ensin kevyesti ripsiä, jonka jälkeen laitan ripsivärin, mutta olen huomannut, että sillä ei oikeastaan ole väliä taivutanko ollenkaan, sillä lopputulos näyttää melkein samalta. Taivutuksen jälkeen on kuitenkin mun mielestä helpompi levittää ripsaria, kun mun ripset ovat niin suorat, joten yritän aina hellästi ripsiä vahingoittamatta vähän taivuttaa. Tämä ripsiväri pitää todella hyvin ripset taivutettuina. Mulla on ollut huono tapa unohtaa, että olen meikannut, kun olen tottunut olemaan 99% ajasta ilman meikkiä, joten aina välillä menen ajatuksissani nukkumaan meikit naamassa, ja seuraavana päivänä ripset eivät enää ole kauniisti taivutetut. Ripsari kyllä kestää nukkumisen leviämättä, mutta taipuisuus katoaa. Mutta päivän aikana tätä en ikinä ole huomannut, joten pitkään se kyllä kestää!

Tämä Sensain ripsari löytyy esimerkiksi Skincityltä ja Kicksiltä.

Mä en meikkaa yleensä muuta kuin kulmat ja välillä ripset. Jos alkaisin käydä taas taivutuksessa, en tarvitsisi ripsariakaan muuta kuin juhliin, koska värjättyinä ja taivutettuina nämä Revitalash-seerumilla kasvatetut ripset ovat aivan upeat. Haaveilen tässä vielä kulmien microbladingista, ettei tarvitsisi niitäkään laittaa. Jos kävisi kulmat laittamassa kuntoon ja jatkaa vain seerumin käyttöä, olisi kyllä ihan mahtavaa, että kasvot olisivat aina huolitellut ja meikkaamisen voisi unohtaa.

On kyllä ollut aika matka näiden ripsien kanssa. Alaripsiä lyhkäsemmistä yläripsistä tällaisiin mahtaviin pituuksiin. Suosittelen tosi lämpimästi näitä molempia tuotteita!

Ps. Toinen hyvä ripsari on Buxom Lash Volumising Mascara, joka onkin nyt Kicksillä kampanjatarjouksessa. Tämä ripsari oli tosi hyvä, muistutti paljon Sensaita, mutta tämä on vielä överimmin vedenkestävä, ja itse laiskana koin sen pesemisen liian vaivalloiseksi, kun haluan, että ripsari lähtee nopeammin pois. Perään vielä kuva tästä ripsarista!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Suosittelen BadGalBANG!- ripsaria, kuin sensai ja kevyen koostumuksensa (jotain avaruusteknologiaa, hih!) ansiosta pitää ripset taivutettuina, pidentää ja lähtee vedellä/ vauvan peppupyyheellä 🙂
Vaihtelen tätä ja sensai 38 välillä, tämä kun haluaa superisti volyymiä. Kicksistä !

Avatar

Hei aivan mahtavaa kuulla tämmöisestä. Olen haaveillut pidennyksistä mutta taidan ensin kokeilla tätä.
Ihan asiakseni täytyi tulla myös sanomaan, että olet aivan mielettömän kaunis!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä