HÄN ON 1 -VUOTIAS

Onpas ollut aikamoinen viikko! Meidän rakas ihana kuopus ei olekaan enää vauva, vaan iso 1 -vuotias. Perjantaina oli hänen oikea syntymäpäivänsä, lauantaina juhlittiin virallisia synttäreitä ja sunnuntaina meillä oli vielä vauvakavereita juhlimassa. Mulla on koko viikon ollut kurja päänsärky, pahoinvointia ja kipeä vatsa, enkä ole oikein jaksanut postailla, enkä sitten halunnut tehdä esimerkiksi 1v -postausta vasemmalla kädellä, vaan päätin suosiolla jättää kaiken odottamaan parempia päiviä. Tämä koko kuukausi on nyt ollut vähän hiljainen, kun tämä olo on jatkunut jo pidempään, tämä viikko vain on ollut pahin. Toivottavasti kuitenkin huomenna ainakin tämä päänsärky jo olisi parempi!

Instaa olen päivittänyt jonkun verran, joten sieltä voi kurkkia kuulumisia, mutta pian varmasti jaksan kunnolla jo olla tietokoneenkin ääressä! Nyt tämä valo vielä tuntuu pahentavan päänsärkyä, joten laitan läppärin kiinni ja painun parantelemaan oloja.

Kiitos kaikista synttärionnitteluista instassa <3 Meillä oli ihana synttäriviikko, mun oloista huolimatta!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä