SYYSKUUN PARHAAT

Paras sarja – Buffy Vampyyrintappaja. Katsoin tässä kuussa Buffyn pitkästä aikaa läpi ja vitsi tää on vaan niin hyvä sarja! Todellinen klassikko. Rakastin Buffya jo lapsena ja rakastan edelleen.

Paras elokuva – It takes two. Katsoin ekaa kertaa Netflixistä tän Mary Kate ja Ashley Olsenin tähdittämän Prinssin ja kerjäiläispojan ysäriversion ja tää oli mahtavan hyvä leffa! Sellainen hyppy lapsuuteen/hyvä fiilis/ei tarvitse keskittyä -tyyppinen juuri sopiva leffa rentoutumiseen. Musta on hauska katsoa yksinkin perhe-elokuvia.

Paras taaperojuttu – Taapero on alkanut sanoa ihanasti koko ajan oho! Hän pudottaa kaikkea tahallaan, katsoo perään ja sanoo dramaattisesti oho! Menee vähän se oho:n pointti ehkä ohi, mutta hän on vaan niin hauska tyyppi.

Paras koirajuttu – Voldemort on alkanut koko ajan putsata taaperon naamaa, mikä on Voldesta hurjan hauskaa ja taaperosta ällöttävää. Hän ei tykkää yhtään, kun ketään koskee hänen naamaan, ja tämä näköjään koskee myös Voldea, vaikka taapero muuten yrittää koko ajan vain päästä koiran hyville kirjoille.

Paras parisuhdejuttu – Tajuttiin, että kahden kuukauden päästä tulee 11 vuotta meidän ensitapaamisesta. Kuinka mahtavaa! Tämä aika tuntuu ihan ikuisuudelta. Ihan uskomatonta, että ollaan pian oltu 11 vuotta yhdessä!

Paras syksyjuttu – Ihanaa, kun saa pukea neuleita, villapaitoja ja takkeja! Tää on mahtava vaihe, kun saa kerrostaa ja nauttia paksuista vaatteista, mutta vielä ei tarvitse palella ja posketkin vain vähän punoittavat sisälle tullessa. Kohta alkaa pakkaset ja täytyy piiloutua toppatakin sisään, mutta nyt saa vielä nauttia ihanasta syyssäästä.

Paras ruoka – Valkosipulileipä. Menin syömään yhden valkosipulileivän, vaikka se ei FODMAP-ruokavaliooni sovi, ja ai että se oli hyvää! Mutta teki niin pahaa. Sen jälkeen olen kuitenkin himoinnut vain koko ajan lisää. Valkosipulileipä on niin hyvää, voisin elää pelkällä valkosipulileivällä. Etenkin syksyisin sitä alkaa aina tehdä mieli, kun muistelen aiempia Kreikan reissuja.

Paras kirja – Hanne Valtarin ja Satu Rämön Unelmaduunarin tilipäivä. Mahtava kirja herättelemään innostusta kunnon tekemiseen näin äitiysloman jälkeen! Olen tässä yrittänyt taustalla laittaa kaikkea kuntoon, jotta pääsen taas kunnolla töiden makuun ja tämä kirja antoi kivasta motivaatiota.

Paras koululaisjuttu – Meidän ihanat koululaiset osaavat nyt molemmat kulkea ihan itse bussilla! Enää ei siis tarvitse autolla kuskailla ja tämä helpottaa niin paljon meidän arkea. Olen niin ylpeä meidän isoista tyypeistä, he ovat niin reippaita ja fiksuja. Keskimmäinenkin jo ekaluokkalaisena osaa kulkea niin hienosti itse!

Paras perhejuttu – Pyöräily ihanissa syksyisissä maisemissa. Meidän lapset rakastavat pyöräilyä ja heidän kanssaan on mukava tehdä pitkiäkin reittejä, kun he jaksavat aina niin hienosti. Syksyn tullessa pyöräily tuntuu taas erityisen kivalta, kun ei enää ole niin kuuma, vaan saa samalla nauttia pienestä viileästä viimasta ja ihanasta syksyisestä luonnosta.

Paras uutuus – Ruokaboksi! Tein Ruokaboksin kampanjan Instagramissa ja ihastuin täysin. Aiotaan tilata boksi ihan ehdottomasti uudestaan tässä, kun käteni parantuu leikkauksesta. Ruokaboksi toi ihanasti vaihtelua arkiruokaan ilman mitään vaivannäköä ja suunnittelua.

Paras kokemus – Ostettiin yhdessä esikoiselle ensimmäiset ikiomat ihonhoitotuotteet ja oma meikkipussukka. Nämä suuret askeleet oman tyttären kanssa on erityisen jännittäviä, kun muistaa vielä, miltä se itse lapsena tuntui! Oli ihanaa yhdessä kysellä neuvoja myyjältä, antaa hänen valita meikkipussi, opetella tuotteiden käyttöä ja jutella kaikesta niihin liittyvästä. Odotan innolla kaikkea, mitä meillä on yhdessä edessä.

Lue lisää

Parhaat sarjasuositukseni

Maailman paras ripsari ja ripsiseerumi

 

Kommentit

1 kommenttia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä