Blogi 20.5.2013

Näin voit seurata minua:

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Moni teistä on varmasti Facebookissa. Kirjoitukseni päivittyvät siellä olevalle sivustolleni heti. Sen lisäksi saatan fani-sivulle laitella pikaisia kuulumisia ja avata hieman mitä seuraava postaus pitää yllä 😉

Minulta löytyy myös Twitter-tili. Sinne kirjoittelen harvemmin, mutta kuitenkin edes JOSKUS mielipiteitäni tai  hetken mielijohteita ENGLANNIKSI. En ole kielipää, joten virheet ovat taattuja. Twitteriin lisään myös kuvia.
Instragam on huippu juttu! Sinne saa lisättyä helposti ja nopeasti kuvia hienoilla efekteillä suoraan puhelimesta. Tästä tykkään ja tätä käytän paljon!
Kirjauduin juuri myös perinteiseen Blogilistaan. Minut löytää hausta sekä klikkaamalla alla olevaa kuvaa:
Näiden lisäksi vielä ”pinnailen”. Pinterestistä löytyy monta eri kansiota mm. I <3 Food, Awesome Design, Beautiful Hair, Creative Ideas, Cute Babies, Great Architecture, Most Wanted ja paaaaaaaljon muuta! 
JOS et tiedä miten jokin näistä toimii, kysy ihmeessä! Esittelen nämä tarkemmin jossakin vaiheessa.
Ps. Tässä blogissa on myös tuo ”Lue” kohta! Liity ihmeessä seuraamaan höpinöitäni 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: