BabyFashion 24.5.2013

Nämä vaatteet Topille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Olen selaillut paljon tällä hetkellä myynnissä olevia vaatteita. Tiedän puhuvani vauvamuodista, vaikka useimmat vaatteista, jotka haluan eivät ole kalliita ja super hienoja, vaan loppujen lopuksi perus kamaa. Mielestäni muoti ei ole vain rahanmenoa vaan enemmänkin se mitä nyt on myynnissä. Eri kausina näkee enemmän vaikka keltaista, kun seuraavana taas raitaa monessa tuotteessa.
 Topilla on tyylinsä, joka pohjautuu äitinsä makuun. Tässä postauksessa on kuvia kivoista vaatteista, jotka haluaisin pojalleni. Kuvat ovat H&M, KappAhl, Lindex sekä Seppälä  -verkkokaupoista lainattuja. Varmasti löytyy PALJON muitakin mitä haluaisin, mutta laitoin tähän realistisesti ne, joihin olisi varaa.

Minkälaisista vaatteista sinä itse pidät?


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Jännä miten ihmisten maku vaihtelee 🙂

Mä suosin vaan semmosia farkkuja, jotka ei oo farkkukangasta oikeestaan. Tykkään myös värikkäistä vaatteista. Aikuisten tyyliin tehdyt on mun makuuni, koska en koe niitä epämukaviksi tai hankaliksi. Potkupukua en Topin päälle laittaisi 🙂 Mutten sano, että joku olisi hölmö, jos laittaa!!

Luetko Mutsis On. -blogia? Siellä oli hyvä teksti aiheesta ja olen aika samaa mieltä itse 🙂

Ja ihmettelen usein miten moni saakin vaatteet niin huonoon kuntoon pesussa :0 Topilla käytetyt on aina kuitenkin ehjiä, kirkkaita ja nukattomia.

Kiitos kommentista 🙂

1 vastaus

ihania vaatteita! 🙂 mäki tykkään ostella tolle pojalle kauheesti vaatteita, ja ne on aika samantyylisiä ku nää tässä, plus sit bamse on mun iha ykkös-suosikki! 🙂

1 vastaus

Meillä kanssa ollut jonkin verran Bamsea 🙂

1 vastaus

Mä tykkään pukea pojalle värikkäitä ja pirteitä, joissa on hauskoja kuvia. Vaatteiden pitää olla mukavia päällä ja helposti puettavia. En tykkää pikkusten farkuista esim. Hankala taapertaa paksuissa housuissa. Samoin en tykkää vaatteista, jotka on aikuisten tyyliin tehty. Toppatakit on lyhyitä pusakoita karvallisilla hupuilla ym. Pikkusten vaatteet pitää olla hauskoja, laadukkaita ja pesunkestäviä 🙂

1 vastaus

Jännä miten ihmisten maku vaihtelee 🙂

Mä suosin vaan semmosia farkkuja, jotka ei oo farkkukangasta oikeestaan. Tykkään myös värikkäistä vaatteista. Aikuisten tyyliin tehdyt on mun makuuni, koska en koe niitä epämukaviksi tai hankaliksi. Potkupukua en Topin päälle laittaisi 🙂 Mutten sano, että joku olisi hölmö, jos laittaa!!

Luetko Mutsis On. -blogia? Siellä oli hyvä teksti aiheesta ja olen aika samaa mieltä itse 🙂

Ja ihmettelen usein miten moni saakin vaatteet niin huonoon kuntoon pesussa :0 Topilla käytetyt on aina kuitenkin ehjiä, kirkkaita ja nukattomia.

Kiitos kommentista 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: