Överimuokkaus

Piristävää, hauskaa, rentouttavaa.. 

Jostakin syystä nautin siitä, että joskus vaan räpsin summamutikassa kuvia ja sitten koneen ääressä etsin niistä  ”taiteellisia” kohtia. En myöskään odota tuntitolkulla sopivaa hetkeä napata kuvaa Topista, vaan täytän muistikortin usein samantyylisillä otoksilla.

Joskus kyllästyttää käydä samanlaisia kuvia läpi monta sataa kappaletta ja tekee mieli tehdä jotakin piristävää. Silloin muokkaan, rajaan ja lisään efektejä. Parhaita muokkauksia ovat juurikin ihan överiksi vedetyt versiot.

Harvemmin julkaisen näitä omaksi iloksi tehtyjä luonnottomia aikaansaannoksia missään. Nyt kuitenkin päätin muutama päivä sitten otetuista kuvista, joita tosissaan muuttelin railakkaasti, tehdä pienen erilaisen piristyspläjäyksen tänne blogiin.

Kuvissa esiintyy ylläriylläri Topi. Käskin miehen myös napata muutaman kuvan itsestäni. Luonto aiheiset kuvat ovat sitten niitä ”kuuluisia” summamutikka-kuvia, joista bongaan ”hienot” kohdat käyttöön.

Noh,  risuja/ruusuja? 😉


Kommentit

7 kommenttia

Eipä sitä tiedä, meillä Elias on vaan kaljuuntunut kokoajan 😀

Tosi hienoja, eikä mun mielestä ainakaan niin övereitä! 🙂 millä ohjelmalla sä muokkaat? 🙂

Jollain tasoa övereitä, mutta totta ettei ehkä tällä kertaa pahimmasta päästä. Voimakkaasti käsiteltyjä silti ja semmonen käsittely voi aina joko onnistua upeasti tai olla jtn ihan kamalaa 😉

Heh, muokkaan Picasalla 😛

Tosi hyvin sä muokkaat kuvia:) Ihana tuo Topin töyhtö! ♥

No kiitos 🙂

Mietin, että kauankohan toi töyhtö pysyy? 😀

Hienoja kuvia!! Ruusuja ainoastaan =)

Kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä