Kesä 28.5.2013

Överimuokkaus

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Piristävää, hauskaa, rentouttavaa.. 

Jostakin syystä nautin siitä, että joskus vaan räpsin summamutikassa kuvia ja sitten koneen ääressä etsin niistä  ”taiteellisia” kohtia. En myöskään odota tuntitolkulla sopivaa hetkeä napata kuvaa Topista, vaan täytän muistikortin usein samantyylisillä otoksilla.

Joskus kyllästyttää käydä samanlaisia kuvia läpi monta sataa kappaletta ja tekee mieli tehdä jotakin piristävää. Silloin muokkaan, rajaan ja lisään efektejä. Parhaita muokkauksia ovat juurikin ihan överiksi vedetyt versiot.

Harvemmin julkaisen näitä omaksi iloksi tehtyjä luonnottomia aikaansaannoksia missään. Nyt kuitenkin päätin muutama päivä sitten otetuista kuvista, joita tosissaan muuttelin railakkaasti, tehdä pienen erilaisen piristyspläjäyksen tänne blogiin.

Kuvissa esiintyy ylläriylläri Topi. Käskin miehen myös napata muutaman kuvan itsestäni. Luonto aiheiset kuvat ovat sitten niitä ”kuuluisia” summamutikka-kuvia, joista bongaan ”hienot” kohdat käyttöön.

Noh,  risuja/ruusuja? 😉


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Eipä sitä tiedä, meillä Elias on vaan kaljuuntunut kokoajan 😀

1 vastaus

Tosi hienoja, eikä mun mielestä ainakaan niin övereitä! 🙂 millä ohjelmalla sä muokkaat? 🙂

1 vastaus

Jollain tasoa övereitä, mutta totta ettei ehkä tällä kertaa pahimmasta päästä. Voimakkaasti käsiteltyjä silti ja semmonen käsittely voi aina joko onnistua upeasti tai olla jtn ihan kamalaa 😉

Heh, muokkaan Picasalla 😛

1 vastaus

Tosi hyvin sä muokkaat kuvia:) Ihana tuo Topin töyhtö! ♥

1 vastaus

No kiitos 🙂

Mietin, että kauankohan toi töyhtö pysyy? 😀

1 vastaus

Eipä sitä tiedä, meillä Elias on vaan kaljuuntunut kokoajan 😀

1 vastaus

Hienoja kuvia!! Ruusuja ainoastaan =)

1 vastaus

Kiitos 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: